İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Gülşah elendi. Beklenilen bir yarışmacıydı. (TV8)

Tartışmalar ilk sezonu aratmıyor.(TV8)

Yarının fragmanı ne öyle? 😱

Bugünkü bölüm baya karışık, tartışmalar tavan yaptı. Yarının fragmanı daha heyecanlı.

Nazlı Yayla mı o yoksa assolist olanı mı?
Assolist olan değil. Soyadını yazamadım programda iken boşanıp kendi soyadını kullanmaya başladı.

Assolist olan değil. Soyadını yazamadım programda iken boşanıp kendi soyadını kullanmaya başladı.
Evet sen Nazlı Yayla'yı diyorsun. Yarışmadaki en tarz kadın o, neredeyse hergün yıldız alıyor. Eğer düşüşe geçmezse açık ara favori kendisi.

Evet sen Nazlı Yayla'yı diyorsun. Yarışmadaki en tarz kadın o, neredeyse hergün yıldız alıyor. Eğer düşüşe geçmezse açık ara favori kendisi.
2 defa 1000 liralık çeklerden aldı. Maria sinirini bozmazsa böyle devam eder. Birde çocuğu var.

Benim favorilerim Maria ve Emel, kendileri oluyolar digerleri gibi degiller, konusmalari, davranislari, terbiyeleri vs cok iyi.

Yok artık, onu mu beğeniyorsun?

Gerekli gereksiz herşeye yorum yapmalar, gündemde olma çabaları falan çok gıcık bence.
Yok Ahmad'ım ağzını gererek konuşup herşeye yorum yapması gıcıkca ama o olmasa yarışmada tempo olmayacak, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor yani.

Yok Ahmad'ım ağzını gererek konuşup herşeye yorum yapması gıcıkca ama o olmasa yarışmada tempo olmayacak, sürekli kavga çıkarıyor iyi oluyor yani.
Geçen sezonki Ayşegül'ün aynısı.

Aynen programın heyecan kaynağı ama bazen aşırı zorlama yorumlar yapıyor.

Kızlık kelimeside ne kadar kötü. Evlenmeden önceki soy ismini kullanmaya başladı diyeyim.