İşte Ben Bazı Fotolarım

Çiğdem Beğeni Mesajı aldın iyisin yine

Forumun son günlerde en beğenilen konusu da olmuş.

Valla eğri oturalım doğru konuşalım çok iyisin @Çiğdem- Karadeniz dağları da bayağı iyi görünüyor.

Reytinger ben oluyom da virüsüm yok.

@xemrexxx kendi virüsüne baksın.

çokk tşşk ederim

o dediğin fotoda köyümüzdeydim arkamızdakı dağlar yaylalar o gördüğün dağlara gidiyorduk yayla şenliklerine gitmiştik ogün o arkada görünen dağlara çıktık yanı

Dişlerini Neyle Fırçalıyorsun la
😱 Bembeyaz Measallah
haha sonunda birisi fark edebildi vlla ayrıca tşk ediyorum oyüzden🙂🙂
ben ağız sağlığıma çok özen gösteren birisiyim nezaman birşey yersem hemen fırçalarım dısarıda çantamda bile diş macunum olur en önemlisi hiç dolgu yok ağzımda hepsi orjinal kendi dişlerim🙂🙂

uhaa 😱 süper ama ilk dikkatimi çeken sey
21 yas 6 Dolgu
birde tel takılı

Önemli değil.

İyidir ya dağ şehirden uzaklaşmak için en ideal yer.
Bizim burda Zorkun var.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki dişlerin çok güzel beyaz
Benim de beyaz ama ortadaki iki dişim arası çoz az ayrık
Kürdan sokuyordum hep oraya ondan ama farklı hava katıyor bana

İlk resimdeki saç rengin gerçekten güzel..O renkte göz rengin gerçekten belli oluyor...Siyah yakışmıyor...
Ayrıca o kadar da güzel değilsin

hahahah ayyy allah ne yapmasın seniii bukadar güzel başlayan bir kelimenin sonucunu nasıl bitirdin sen öyleee nerde benim oklavam

hahahah ayyy allah ne yapmasın seniii bukadar güzel başlayan bir kelimenin sonucunu nasıl bitirdin sen öyleee nerde benim oklavam
ama doğrusu o

Saçların eğer siyahsa hemen ilk resimdeki renge boyat çünkü gözlerinin rengi çok gelli oluyor...
Ve seni anca destere beğenir

ama doğrusu o

Saçların eğer siyahsa hemen ilk resimdeki renge boyat çünkü gözlerinin rengi çok gelli oluyor...
Ve seni anca destere beğenir
orjinalda siyah
sarısın değilim yanı 🙂🙂şuan orjinalda ama ben her halimi seviyorum yanı morelimi bozamazsın boşa uğraşma yanı