Kıskanma Mirandamı o bir taneamannn benim doğal güzelliğim yeter bana 🙂🙂🙂
Kıskanma Mirandamı o bir taneamannn benim doğal güzelliğim yeter bana 🙂🙂🙂
hayırrr efendimmm burası benim konum yanı bu konu içerisinde birtane olan benim sadece diğerleri başka konuda 1 tane olabilir burada değilKıskanma Mirandamı o bir tane
kıskançlık m.ö 2 bin yıl önce bulunmuş o da galiba senin atalarından geliyorhayırrr efendimmm burası benim konum yanı bu konu içerisinde birtane olan benim sadece diğerleri başka konuda 1 tane olabilir burada değil
ayy @xemrexxx ve sen ne anlarsınız güzelden ömrü hayatımdan sadece ikinizden duydum bunları ciddiye almıyorum ben ikinizidekıskançlık m.ö 2 bin yıl önce bulunmuş o da galiba senin atalarından geliyor
Evde kaldın hala güzelim diyorsunayy @xemrexxx ve sen ne anlarsınız güzelden ömrü hayatımdan sadece ikinizden duydum bunları ciddiye almıyorum ben ikinizide
hayırr efendim kalmadım daha çok gencim ben yaş olarakta fizik olaraktaEvde kaldın hala güzelim diyorsun
😱Fetullah amcamız bu yorumu görse kalpten giderdihayırr efendim kalmadım daha çok gencim ben yaş olarakta fizik olarakta
oda kimm😱Fetullah amcamız bu yorumu görse kalpten giderdi
hoca var bir tane onumu diyorsunGerçekten bilmiyor musun?
😱Sen hiç samanyolunu izlemiyor musun bakayımOnun yandaşları iştehoca var bir tane onumu diyorsun
sırlar dünyası büyük buluşma beşinci boyut tek türkiye boşanmak istemiyorum gibi kaliteli tüm yapımlarını izledim ama bunlar bittikten sonra hiç bakmadım samanyolu tvye çok uzun zamandır hiç izlemiyorum🙂🙂😱Sen hiç samanyolunu izlemiyor musun bakayımOnun yandaşları işte
Aferimmmmmmmm...Eeeee sende haklısın tabi yeni kanalları izlemen lazım starımı tercih ederim kalitenin dibisırlar dünyası büyük buluşma beşinci boyut tek türkiye boşanmak istemiyorum gibi kaliteli tüm yapımlarını izledim ama bunlar bittikten sonra hiç bakmadım samanyolu tvye çok uzun zamandır hiç izlemiyorum🙂🙂
star tvde izlemiyordum ben son 2 yıldır sadece atv izliyordum ama bu yıl reyaksiyon takip ediceğim için star tvye bakıcam 🙂🙂Aferimmmmmmmm...Eeeee sende haklısın tabi yeni kanalları izlemen lazım starımı tercih ederim kalitenin dibi
😱Karadayı satışlarda mı nestar tvde izlemiyordum ben son 2 yıldır sadece atv izliyordum ama bu yıl reyaksiyon takip ediceğim için star tvye bakıcam 🙂🙂
hayırr ben ayrım yapmadan iki dizininde tadını çıkarmayı düşünüyorum büyük ihtimal canlı olarak reyaksiyona bakar bitincede karadayı izlerim yatmadan 2 harika dizi izlemenin zevkini yaşayacam ayrıca hangisi zirvede olursa olsun sevinicem yani😱Karadayı satışlarda mı ne
Sende haklısın karadayı gece 1 de bittiği içinmalum 160 dklik dizihayırr ben ayrım yapmadan iki dizininde tadını çıkarmayı düşünüyorum büyük ihtimal canlı olarak reyaksiyona bakar bitincede karadayı izlerim yatmadan 2 harika dizi izlemenin zevkini yaşayacam ayrıca hangisi zirvede olursa olsun sevinicem yani
reyaksiyon bittiğinde nete düşmüş olur karadayıda ayy ben zaten televizyondan dizi izleyemiyorum bilgisayardan digitürk pilaydan izliyorum kanalları geri alabiliyoruz yanı nete düşmesinide beklemek sıkıntım yok reyaksiyondan sonra atv kanalını açar geri alır karadayıya bakarımSende haklısın karadayı gece 1 de bittiği içinmalum 160 dklik dizi
reaksiyon bittiğinde karadayı nete mi düşerReaksiyon bittiğinde karadayının daha 2 saatlik yayını devam ederreyaksiyon bittiğinde nete düşmüş olur karadayıda ayy ben zaten televizyondan dizi izleyemiyorum bilgisayardan digitürk pilaydan izliyorum kanalları geri alabiliyoruz yanı nete düşmesinide beklemek sıkıntım yok reyaksiyondan sonra atv kanalını açar geri alır karadayıya bakarım
aaa hala güzelim diyorayy @xemrexxx ve sen ne anlarsınız güzelden ömrü hayatımdan sadece ikinizden duydum bunları ciddiye almıyorum ben ikinizide