aaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındımAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.![]()
aaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındımAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.![]()
Merakımı gidermiştin, yeniden merak ettirdin şimdiaaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındım![]()
![]()
![]()
hhaha pardon en basta demem gerekeni en son dedim ama neyseMerakımı gidermiştin, yeniden merak ettirdin şimdi![]()
Aa at bakalım ya bi nasıl sarışın. Bi resim yükle de görelim @XanTier değil miaaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındım![]()
![]()
![]()
Sen zaten gördünAa at bakalım ya bi nasıl sarışın. Bi resim yükle de görelim @XanTier değil mi![]()
1 reytingli dizinin bile tekrarları kaç hafta çıkıyor sen en az 10 reting alırsın hadi koy bi resimSen zaten gördüngöremeyenlere tekrarı yok
![]()
![]()
![]()
Konuda fotoğraf yok.Neye sulandı?
![]()
Fotoları kaldırmıştı sonradan, forumda bazı iftiracı isimler fake üye diyordu Çikoya. Onlara cevaben açmıştı.Düşün işte, bir de fotoğraf olsa.@Yiğitt
Konuda fotoğraf yok.Neye sulandı?
![]()
@Yiğitt Bana tanışalımmı diye şey diyor bende destere kafanı gözünü kırar duymasın diyorumDüşün işte, bir de fotoğraf olsa.@Yiğitt
yola cıktıgını yolda bulduklarınla değişme @Çiğdem-@Yiğitt Bana tanışalımmı diye şey diyor bende destere kafanı gözünü kırar duymasın diyorum![]()
![]()
Yıl 2014 vlla 4 yıldır sadık başka birini nerden bulucan @destereGerçi destere Yiğite güvenmiyordu buradan olabilir
![]()
![]()
@eskici @Forumdash
![]()
@destere i güzel sıvamışsın
evet o foto harikaydı özellikle bulunduğum konum muhteşemdi
gerçekleri söylemiş forumdash böyle doğruları konuşan insanları takdir etmek lazım
Yukarıda 174.mesaja bak ta nekadar sadığım utanevet o foto harikaydı özellikle bulunduğum konum muhteşemdi
gerçekleri söylemiş forumdash böyle doğruları konuşan insanları takdir etmek lazım![]()
@Yiğitt seni kendi parlaklarından sanmıştırYukarıda 174.mesaja bak ta nekadar sadığım utan![]()