İşte Ben Bazı Fotolarım

Biz çıkıyoruz zaten :F
Açık hali güzel , ee kimin arkadaşı :F
Nası Yaa ? Madem seninle çıkıyor @destere yi neden ALDATIYOR Kİ ? Resmen çocuğu KULLANIYOR yani sonra da bir kenera fırlatacak bilmez miyim ben ?? ÇÖPE ATSA YİNE DAHA İYİ ! Etraf TEMİZ kalır.. Hayır yani 2 li oynamasına hiç gerek yok olmuyorsa olmaz zaten baştan belliydi bu benim aklıma gelmişti zaten ama dedim belki de yanılıyorumdurum ama bak işte dediğime geldi ÇİĞDEM HANIM TÜÜÜ sana seni de ne bilirdik ne çıktın YAZIKLARRR OLSUN SANA !!!!!! yaa ama hiç mi bi kimseye güvenemicez artık şu Dünya da ona yanıyorum ben offff.. YİNE DERTLENDİM :'(

Nası Yaa ? Madem seninle çıkıyor @destere yi neden ALDATIYOR Kİ ? Resmen çocuğu KULLANIYOR yani sonra da bir kenera fırlatacak bilmez miyim ben ?? ÇÖPE ATSA YİNE DAHA İYİ ! Etraf TEMİZ kalır.. Hayır yani 2 li oynamasına hiç gerek yok olmuyorsa olmaz zaten baştan belliydi bu benim aklıma gelmişti zaten ama dedim belki de yanılıyorumdurum ama bak işte dediğime geldi ÇİĞDEM HANIM TÜÜÜ sana seni de ne bilirdik ne çıktın YAZIKLARRR OLSUN SANA !!!!!! yaa ama hiç mi bi kimseye güvenemicez artık şu Dünya da ona yanıyorum ben offff.. YİNE DERTLENDİM :'(
saçmalama cnm @Yiğitt şakasına söylüyor öyle birşey yok tabikide :kiki::kiki:

@Reytinger virüsü bulaşmış sana :::( forumu karantina altına almalı :(
@Reytinger VİRÜSÜ nedir yaa ?? :D hem benim tüm aşılarım TAM ! Sekürity programımda GÜNCEL ve HERGÜN de MUTLAKA TARATIYORUM. Yılda EN AZ 1 en fazla da 2 kez CHECK-UP yaptırıyorum.. Yani KORKULACAK ENDİŞE DUYULACAK BİŞİ YOK HERKES RAHAT OLABİLİR 😉

Çiğdem aşk olsun neresi şaka ?
Aynen aga biz Çiğdemle 17 yıldır sevgiliyiz :F

saçmalama cnm @Yiğitt şakasına söylüyor öyle birşey yok tabikide :kiki::kiki:
Nasıl yok 😱 :F :F :F

Bilmem artık ama Meryem'e 10 bastığı kesin Çiko'nun. :A
ÇİKO ne yaa ? Afedersiniz ama KÖPEK İSMİ gibi ?? O nun bir adı var !! ( yedirtmem onu sizlere sahipsiz mi sandınız lan falan :F:F:F:Fçok film seyretmiicem bundan böyle MOD a girdim 1 an noolduysa :D ) ÜSTELİK hem de ÇİÇEK gibi.. ÇİĞDEM ! Sahi bu arada ÇİÇEK, EKİM de başlayacaktı di mi ?

ÇİKO ne yaa ? Afedersiniz ama KÖPEK İSMİ gibi ?? O nun bir adı var !! ( yedirtmem onu sizlere sahipsiz mi sandınız lan falan :F:F:F:Fçok film seyretmiicem bundan böyle MOD a girdim 1 an noolduysa :D ) ÜSTELİK hem de ÇİÇEK gibi.. ÇİĞDEM ! Sahi bu arada ÇİÇEK, EKİM de başlayacaktı di mi ?
aaa köpek ismimi😱😱😱
çiçekten bilgim yok bu arada benim ismimde bir çiçek türünden çiğdem çiçekleri:bhr::bhr:

İşte o zamandan beri sevgiliyiz :F
@ahmetbayramm nikah şahidimiz olur musun :F
ayyyy çocukta gerçek sanmıs yanııı :kiki::kiki:

Forumda çoğu kişi bilmiyordu, ben ve bazı arkadaşlar biliyorduk. Şimdi herkes biliyor. :D

Çiğdem aşk olsun neresi şaka ?
Aynen aga biz Çiğdemle 17 yıldır sevgiliyiz :F

Nasıl yok 😱 :F :F :F
Beşik kertmesi falan mı ?? Yoksa ANNE SINIFINDAN beri mi ?? SÜPER SESLİ GÜLDÜM ! :D Hatta Üst Komşumuz bile benim MUHTEŞEM KAHKAMA Güldü sanırım çünkü sesini duydum :D :D Ha bu arada benım gulusum SABA TÜMER VERSİYON ! :F:F Mesela ben bi espri yaparım yaptığım esprime kendim gülerim millet de SIRF BENİM GÜLÜŞÜME GÜLÜR :F:F:F:F:F:F hatta dayımın kızı geçen demişti ki bundan böyle moralim bozulduğunda üzüldüğümde falan soluğu ilk senin yanında alıcam sen gül sadece :D falan :D :D

@cevaa reyizin dedigini diyelim 3.foton güzel :) gelen yorumlarin aksine bence sana siyah sac daha cok yakismis/yakisiyor :)
evet herşeyin orjinalı iyidir sonucta 🙂🙂

Ben ve gören bazı arkadaşlarla 'özel'liğimiz kalmadı artık. :D
hahaha öyle düşünme cnm burda başka paylaşım yapmıcam ama facede olanlar daha birçok paylasımımı güncel şekilde takip edicekler öyle düşün:kiki::kiki:

hahaha öyle düşünme cnm burda başka paylaşım yapmıcam ama facede olanlar daha birçok paylasımımı güncel şekilde takip edicekler öyle düşün:kiki::kiki:
En azından "fake" söylentilere cevap verdin. Gerçi doğum günü konunda fotoğrafını koyarak vermiştin bile. Her neyse o söylentilere hiç girmeyelim. :D