çokk tşşk ederim bencede en çokk onun ilgi görmesi gerekiyordu 🙂🙂🙂Ben en çok 5 yaşındaki fotoğrafını beğendim. Çok tatlı ya 🙂
Soldaki sensin değil mi ?çokk tşşk ederim bencede en çokk onun ilgi görmesi gerekiyordu 🙂🙂🙂
tabikide beyaz tenli olan benim haliyleSoldaki sensin değil mi ?
bana bakkk forumdakılere dövdürürüm vlla seniçirkinlikte bir dünya markası olduğunun kanıtı olmuş bu
çok tşşk cnm o senin kendi güzelliğinFotolar cok guzel ama en guzeli olan sensin
nanik sana da yandaşlarına dabana bakkk forumdakılere dövdürürüm vlla seni
YAVAŞŞŞŞŞŞŞ Gel arkadaşım Senden Önce BEN varım !! neyse şaka bi yana da KESİNLİKLE BAŞÖRTÜLÜ KAPALI HALİN SANA ACAYİP YAKIŞMIŞ 😉 GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM Ama başının açık kalmasını istiyorsan da SARIŞIN halin çok yakışıyorSelam tanışalım mı
Biz çıkıyoruz zatenYAVAŞŞŞŞŞŞŞ Gel arkadaşım Senden Önce BEN varım !! neyse şaka bi yana da KESİNLİKLE BAŞÖRTÜLÜ KAPALI HALİN SANA ACAYİP YAKIŞMIŞ 😉 GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM Ama başının açık kalmasını istiyorsan da SARIŞIN halin çok yakışıyor
yalnız okuyo bu yazdıklarını haberin olsun !Onun çenesiyle uğraşamam ben, hiç başıma sarma.
bana 1 saat değil 3 saat bile konusabilirsin ha sadece sen değil bu kim olursa olsun insanları dinlemeyi severim onlar da bana anlatmaya çok içten samimi ve doğal buluyorlarmış beni iyi bir dinleyiciymişim yaanii 😉 tabii arada da azıcık benim konuşmam şartıyla bu arada mütevazılılığımdan da ASLA Hiçbir şekilde odun da ödün de taviz de vermem ! SARI en sevdiğim renktir.. burcum KOÇ falan evim var arabam var ESRA EROL da mıyım ne ?aaaa görüyormusun harunn
sürgünüm övüyormu yoksa kötülüyormu anlamak çok zor cidden 🙂🙂
ama benn biliyorum yapacağımı sürgünümü yakalarsam eğer aralıksız 1 saat kulağının dibinde konuşucam
çokk tşşk ederim ben saçlarıma çok özen gösteren birisiyim kesmeye bile kıyamıyorum oyüzden kapatmayı sevmiyorum kesinlikle ama son zamanlarda başörtü denemeye başladım fotodakı gibi oda yakısıyor evet 🙂🙂YAVAŞŞŞŞŞŞŞ Gel arkadaşım Senden Önce BEN varım !! neyse şaka bi yana da KESİNLİKLE BAŞÖRTÜLÜ KAPALI HALİN SANA ACAYİP YAKIŞMIŞ 😉 GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM Ama başının açık kalmasını istiyorsan da SARIŞIN halin çok yakışıyor
bende diyorum içimden pepsi nin neden yanında çekilmiş fotoyu ? illuminati gizli örgüt üyesi mi ?? subliminal mesaj mı vermeye çalısıyor bızlere aklınca ??? emre ile beraber mi çalışıyorlar falan.. bu arada canım kola cektı gıdıp alayım hemen buzdolabımdantşşk ederim üni dönemimdeydim kantindeydm zaten 🙂🙂
sizlerinde yorumlarından sonra o tarzıma döneyim hemen
bu SÜPERDİ yaa CİDDENtşşkler kötüleri koymadım hahah
Ama ERKEK KISMISI işte Çiğdemcim naapmayıpta naapıcan e mecburrrrçokk tşşk ederim bencede en çokk onun ilgi görmesi gerekiyordu 🙂🙂🙂
yanındaki Afrikalı mıydı ? ben mi göremedim yoksa ??tabikide beyaz tenli olan benim haliyle
yokk hayırrr ne örgütü kola falan içmiyorum ben zaten okul kantininde çekilmiştim o fotoyu okul halım yanı🙂🙂bende diyorum içimden pepsi nin neden yanında çekilmiş fotoyu ? illuminati gizli örgüt üyesi mi ?? subliminal mesaj mı vermeye çalısıyor bızlere aklınca ??? emre ile beraber mi çalışıyorlar falan.. bu arada canım kola cektı gıdıp alayım hemen buzdolabımdan
bu SÜPERDİ yaa CİDDEN
Ama ERKEK KISMISI işte Çiğdemcim naapmayıpta naapıcan e mecburrrr
yalnız ÇİĞDEM DEĞİL ! BEKO Dünya Markası Emre.....çirkinlikte bir dünya markası olduğunun kanıtı olmuş bu
ama ben ŞİDDETE KARŞIYIM ?bana bakkk forumdakılere dövdürürüm vlla seni
@Reytinger virüsü bulaşmış sana :: forumu karantina altına almalıyalnız ÇİĞDEM DEĞİL ! BEKO Dünya Markası Emre.....
ama ben ŞİDDETE KARŞIYIM ?
yok hayırr afrikalı değilbende diyorum içimden pepsi nin neden yanında çekilmiş fotoyu ? illuminati gizli örgüt üyesi mi ?? subliminal mesaj mı vermeye çalısıyor bızlere aklınca ??? emre ile beraber mi çalışıyorlar falan.. bu arada canım kola cektı gıdıp alayım hemen buzdolabımdan
bu SÜPERDİ yaa CİDDEN
Ama ERKEK KISMISI işte Çiğdemcim naapmayıpta naapıcan e mecburrrr
yanındaki Afrikalı mıydı ? ben mi göremedim yoksa ??