İşte Ben Bazı Fotolarım

Ben en çok 5 yaşındaki fotoğrafını beğendim. Çok tatlı ya 🙂

Selam tanışalım mı :D
YAVAŞŞŞŞŞŞŞ Gel arkadaşım Senden Önce BEN varım !! :F:F:F:F neyse şaka bi yana da KESİNLİKLE BAŞÖRTÜLÜ KAPALI HALİN SANA ACAYİP YAKIŞMIŞ 😉 GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM :bhr: Ama başının açık kalmasını istiyorsan da SARIŞIN halin çok yakışıyor :)

YAVAŞŞŞŞŞŞŞ Gel arkadaşım Senden Önce BEN varım !! :F:F:F:F neyse şaka bi yana da KESİNLİKLE BAŞÖRTÜLÜ KAPALI HALİN SANA ACAYİP YAKIŞMIŞ 😉 GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM :bhr: Ama başının açık kalmasını istiyorsan da SARIŞIN halin çok yakışıyor :)
Biz çıkıyoruz zaten :F
Açık hali güzel , ee kimin arkadaşı :F

Onun çenesiyle uğraşamam ben, hiç başıma sarma.:)
yalnız okuyo bu yazdıklarını haberin olsun ! :D :D :D

aaaa görüyormusun harunn
sürgünüm övüyormu yoksa kötülüyormu anlamak çok zor cidden 🙂🙂
ama benn biliyorum yapacağımı sürgünümü yakalarsam eğer aralıksız 1 saat kulağının dibinde konuşucam :kiki::kiki:
bana 1 saat değil 3 saat bile konusabilirsin :) ha sadece sen değil bu kim olursa olsun insanları dinlemeyi severim onlar da bana anlatmaya :) çok içten samimi ve doğal buluyorlarmış beni :) iyi bir dinleyiciymişim yaanii 😉 tabii arada da azıcık benim konuşmam şartıyla :D bu arada mütevazılılığımdan da ASLA Hiçbir şekilde odun da ödün de taviz de vermem ! SARI en sevdiğim renktir.. burcum KOÇ falan :D :D evim var arabam var :FESRA EROL da mıyım ne ? :F:F:F

Son düzenleme:
çokk tşşk ederim ben saçlarıma çok özen gösteren birisiyim kesmeye bile kıyamıyorum oyüzden kapatmayı sevmiyorum kesinlikle ama son zamanlarda başörtü denemeye başladım fotodakı gibi oda yakısıyor evet 🙂🙂
sarısın tarzım daha çok ilgi görüyor evet çevremden inanılmaz şekilde büyük bir ilgi ama orjinala dönüyorum yine dayanamıyorum 🙂🙂

tşşk ederim üni dönemimdeydim kantindeydm zaten 🙂🙂
sizlerinde yorumlarından sonra o tarzıma döneyim hemen :kiki::kiki:
bende diyorum içimden pepsi nin neden yanında çekilmiş fotoyu ? illuminati gizli örgüt üyesi mi ?? subliminal mesaj mı vermeye çalısıyor bızlere aklınca ??? emre ile beraber mi çalışıyorlar falan.. bu arada canım kola cektı gıdıp alayım hemen buzdolabımdan :D :D

tşşkler kötüleri koymadım hahah :A:A:A
bu SÜPERDİ yaa CİDDEN :F:F:F:F

çokk tşşk ederim bencede en çokk onun ilgi görmesi gerekiyordu 🙂🙂🙂
Ama ERKEK KISMISI işte Çiğdemcim naapmayıpta naapıcan e mecburrrr :D :D

tabikide beyaz tenli olan benim haliyle :kiki::kiki:
yanındaki Afrikalı mıydı ? ben mi göremedim yoksa ??

Son düzenleme:
bende diyorum içimden pepsi nin neden yanında çekilmiş fotoyu ? illuminati gizli örgüt üyesi mi ?? subliminal mesaj mı vermeye çalısıyor bızlere aklınca ??? emre ile beraber mi çalışıyorlar falan.. bu arada canım kola cektı gıdıp alayım hemen buzdolabımdan :D :D

yokk hayırrr ne örgütü:kiki::kiki: kola falan içmiyorum ben zaten okul kantininde çekilmiştim o fotoyu okul halım yanı🙂🙂

yanındaki Afrikalı mıydı ? ben mi göremedim yoksa ??
yok hayırr afrikalı değil :kiki:
köydekı kuzenim esmer yanı 🙂🙂