İşte Ben Bazı Fotolarım

Nazar değmesin diyelim çünkü bu yorumlardan sonra nazarlık taksan iyi olacak :D

En azından "fake" söylentilere cevap verdin. Gerçi doğum günü konunda fotoğrafını koyarak vermiştin bile. Her neyse o söylentilere hiç girmeyelim. :D
ben genelde çok uzun kaldığım forumlarda butür paylasımlar yapıyorum kendime yakın hissediyorsam eğer zaten cnm bu forumda tipim nasıl diye bir konu var orada üyeler paylaşabiliyor fotolarını ben sadece farklı olarak ayrı bir konu açmak istedim bana özel olsun diye 🙂🙂

ben genelde çok uzun kaldığım forumlarda butür paylasımlar yapıyorum kendime yakın hissediyorsam eğer zaten cnm bu forumda tipim nasıl diye bir konu var orada üyeler paylaşabiliyor fotolarını ben sadece farklı olarak ayrı bir konu açmak istedim bana özel olsun diye 🙂🙂
Harbi @AlemTo'ya katılıyorum. Nazar değmesin. :D

İşte o zamandan beri sevgiliyiz :F
@ahmetbayramm nikah şahidimiz olur musun :F
nikah şahidi ne kelime @yiğit im BEN SİZİ EVLENDİRİCEM KANALTÜRKÜM de 😉 diğerlerini geçtim ESRA nın bile yapamadığını yapıp İLK CANLI YAYINIMDA DAHA İLK PROGRAMIMDA SİZLERİ BİRBİRİNİZE KAVUŞTURACAĞIM 😉 FERİHA-EMİR kavuşamamışlardı :'( ama siz kavuşacaksınız birbirinize ! AŞKINIZ ÖYLE BÜYÜK OLACAK AMA SONUNUZ MUTLU MESUT MASALLARDAKİ GİBİ BİR ÖMÜR BOYU SÜRÜP DEVAM EDECEK 😉 yaa NE KADAR İYİ BİR İNSANIM BEN OFFF :( HEP bu yüzen kaybediyorum zatenn :'( :'( YA YİNE DERTLENDİM BAKIN GÖRÜYOR MUSUNUZ :( Ama sizler üzülmeyin hep mutlu olun BİR YASTIKTA 😉 Yastıktan sonrasını anlatamayacağım e malum RETÜK......Pardon KÜTÜK ! yanii ReTÜK ! :) :)

fotolar çok güzelmiş bende seni baya büyük biri sanıyodum katıldığın programları takip etmemiz gerekiyomuş demekki bende abla diyodum sana utandım şimdi :D

Forumda çoğu kişi bilmiyordu, ben ve bazı arkadaşlar biliyorduk. Şimdi herkes biliyor. :D
YARIN da HERKES BENİ BİLECEK ! Çünkü BENDE SIRA :) CUMA kimdeydi ??

Yalan mı Çiğdem ?
Ayrıldık mı yoksa ? 😱
HAAAYIRRRRR.... SEVENLER AYRILMASINNNN LÜTTFEENNNN :'( :'( LÜTFENNN..

Ben ve gören diğer bazı arkadaşlarla 'özel'liğimiz kalmadı artık. :D
Çiğdem senin ASLAN la da mı bi ilişkn vardı ?? YUH AMA YAA.. Yanii gördüm gördüm ama bu kadarıı da PES VALLAHİ !! Ben 2 kişi biliyordum oysa ki 3 müş ? Belki de DAHA FAZLA ??? HADİ DÖKÜL ARTIK YAKALANDIN !.. Kirlilerini BEN BİZZAT BURADA KENDİ ELLERİMLE YIKAYACAĞIM küçük hanım ! Hadi az önceki şaka ydı peki bunu nasıl geçştireceksin asıl onu merak ediyorum ben ????

evet herşeyin orjinalı iyidir sonucta 🙂🙂

hahaha öyle düşünme cnm burda başka paylaşım yapmıcam ama facede olanlar daha birçok paylasımımı güncel şekilde takip edicekler öyle düşün:kiki::kiki:
o zaman face adresini alıyoruz Çiğdemcim :) :)

SEN Zaten ÖZELSİN 😉 GÖKHAN ÖZEN - ÖZELSİN :) KENDİNE HAS bir KİŞİLİKSİN 😉

Son düzenleme:
fotolar çok güzelmiş bende seni baya büyük biri sanıyodum katıldığın programları takip etmemiz gerekiyomuş demekki bende abla diyodum sana utandım şimdi :D
çokta küçük sayılmam cnm 91liyim ben 23 yaşındaydım yanı ama dün doğum günümle birlikte 24ten gün aldım ama görünüş olarak 16 17 göründüğümü çevremden çok sık duyuyorum🙂

çokta küçük sayılmam cnm 91liyim ben 23 yaşındaydım yanı ama dün doğum günümle birlikte 24ten gün aldım ama görünüş olarak 16 17 göründüğümü çevremden çok sık duyuyorum🙂
bende çok küçük sayılmam 21e giricez kısmetse ocakta :D

çok geçmiş olsun :(
tşşk forumda birçok defa anlatmıştım geçen yılın eylül ayıydı şemşiyemin üstü bembeyaz oldu dondum kaldım vlla yıldırım düşüyordu nerdeyse ama normale döndü uzaklaştım bende hemen şemşiye tutan bileğim ağrıdı baya yanı o akımdan kurtulmakta imkansız gibi birşeymiş bu foruma hiç gelemeyede bilirdim galiba 😳😳😳

İddialı bir hamle olmuş iyi bir cesaret örneği fotoğraflara gelirsek baya güzelsin Allah nazarlardan saklasın. :D

İddialı bir hamle olmuş iyi bir cesaret örneği fotoğraflara gelirsek baya güzelsin Allah nazarlardan saklasın. :D
çok tşşkler:bhr::bhr::bhr:
doğum günüme özel olarak kutlamadan bir fotomu paylaşmıştım doğum günü konuma
sonra düşündüm foto paylaşmışken bir konu altında böyle birşey yapayım dedim burdakı üyelerin çoğundan zarar gelmez 🙂
tabi bugün kaldırıcam fotoları forumda kalıcı olması doğru olmaz