Show İçerde - Dizi Yorumları

Sarp'ın annesi biraz soğuk mu kalıyor bana mı öyle geliyor? Umarım alışır diziye ya da bizim gözümüz kadına alışır. Benden pek geçer not alamadi gibi.

Sarp ve Mert'in buluşacağı sahne de dizi bitecek galiba. :)

Al işte geldi ters köşe hadi bakalım :A

Sonun da beee:F Karakterleri oturtamamiştım. Güzel final yaptılar tam orjinal filme göre:Z Uyarlama dediğin böyle yapılır @xemrexxx timurcuguna söyle bişeyler öğrensin bizden:F

Baya güzel bir son oldu, baya şaşırdım açıkçası. :D

İkisinden de beklemiyordum böyle bir şey. İkinci bölümü merakla bekliyorum. Beğendim diziyi, çok iyi olmuş. Ay Yapım yapar da istisnalar dışında güzel olmaz mı? Yeni bölüm merakla bekleniyor, bol reytingler diliyorum diziye. :Z

ne şaşırdın la filmi izlemeden mi başladın diziye filmde vardır bu kısım :F @Forumdash
Evet, karakterler tam yerine oturdu:Z
Senaryomuz özgündür diğer çakma dizilerle karşılaştırmayalım :F
Uyarlama dizi bu hacı:X

suskunlar ı izlememiş uyarlama diyor arkadaşı alalım dans pistinden @DarkLeqenD :A
Suskunlarda bir karakter eksikti:F Murat çift karakteri canlandırıyordu resmen:F

MY'nin Arap fanlarını takip ede ede sağdan yazmaya başlamışsın tebrikler :F :F
Evet, karakterler tam yerine oturdu:Z

Uyarlama dizi bu hacı:X
ay dur tamam paramparçauya döndüm hazalı gördüm gözüm gönlüm açıldı bensu soral neydi öyle ne güzel ne iyi oyuncu kim seçti onu :F o kızın rolü artarsa dizi mefta şimdiden söyliyim:A

bu arada zap yaparken atv ye geldim cemre kör olmuş sonunda bu da olmuş :F @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt totalliğe for :F

dizide aşk yok bu çok iyi böyle aksiyon dizileri kadın hikayesi yoksa ab de çok iş yapmaz ama toteli yüksek olur yinede ilk bölüm yeni diziler biraz dengeli başlar yarın hemen 1.olmalarını çok beklemiyorum ama haftaya çok rahat toteli alırlar :Z

bu yılın dizisi olucak çok üst düzey başladı müdürün iyi adam çıkmasını beklemiyordum ayrıca çetin bey tuncel kurtiz gibi zirve yapacak çok belli :F