Tam aksine çok hojdu@Yiğitt ler de
sıkıldım içerde sarmadı ama değiştiremiyordum da paramparça da özetsiz tekrarını izlerim onun .ss sen oy kullanmayı unutma
Elenmezsen kullanırsın Dizi beğenilmemiş oh mis bir tek sen beğenmişsin o da burnun düşse yere almazsındizi beklentimin çok ama çok üstünde hiç boş dakikası yoktu çok üst düzey kaliteli ve özellikle çok ciddi bir iş yapmışlar bukadarını beklemiyordum vlla
çetin tekindor tunzel kurtiz rmiz dayı gibi efsane olucak bu dizide banada bol bol sahne çıkıcak gibi @Bully şu sahne özellikle çetin beyin efsane sahnelerine eklendi
sana talip buldum kız dizidendizi beklentimin çok ama çok üstünde hiç boş dakikası yoktu çok üst düzey kaliteli ve özellikle çok ciddi bir iş yapmışlar bukadarını beklemiyordum vlla
çetin tekindor tunzel kurtiz rmiz dayı gibi efsane olucak bu dizide banada bol bol sahne çıkıcak gibi @Bully şu sahne özellikle çetin beyin efsane sahnelerine eklendi
hahahah 1 tepsi baklavayı buna verdiler çetin beyler harikasana talip buldum kız diziden
kadın oyuncularında zaten iş yok bu dizinin demiştim oyüzden ben çok memnunum vllaBu diziyi yazan şahıslar aşk sahnesi yazmasın lütfen. Çok ergen kalıyor.
kız böyle aşk sahnesi mi olur senaristi değiştirin @faruk @Forumdashhahahah 1 tepsi baklavayı buna verdiler çetin beyler harika
bu dizi tam total dizisi kırıgn çiçeklerle büyük kapışma olucak ab gurubunda birşey beklemeyin bence çünkü tamamen aksiyon erkek işi ve kadın hikayesi yok böyle diziler ab gurubunda iş yapmaz ama toteli çok yüksek olurkız böyle aşk sahnesi mi olur senaristi değiştirin @faruk @Forumdash
ay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştiler hep çalıyonuz @ForumdashDamla Colbay'ı bu rol için çok mu aramışlar her "Füsun teyzecim" deyişinde sanki kulağıma fiske atıyorlar