Umut kim beeay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
@Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @denizz19
Ay Yapım asla öyle bir şey yapmaz.ay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
ay hoşt benden iyi mi bilicen kösemi haddini bil .ssAy Yapım asla öyle bir şey yapmaz.![]()
bizim figuranlar genelde başrole yükseliyor sen de ayıla bayıla izliyonUmut kim beeTims Seranyı çalmamişmiydi en az 10 figuran çalma hakkımız var
![]()
Ay hoşt, çocuk tek kullanımlık mendil mi çalalım herhalde bizim şirkette oynayacakay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
resmen bize özenmiş melun.ssAy hoşt, çocuk tek kullanımlık mendil mi çalalım herhalde bizim şirkette oynayacak![]()
kız çetin tekindor bu dizide açılmış karadayıda pek iyi değildi@xemrexxx le @sokak sanati ne anlar aksiyon dizisinden ayol onlara uymuyor zaten dizi çok süper başladı![]()
çetinbey için bile izlenir bence harika oynuyor adamlarıda çok cinskız çetin tekindor bu dizide açılmış karadayıda pek iyi değildigerçi yılan hikayesindeki karakteri oynuyor yine ama olsun
![]()
Sen kırgınlarını izlemiyor musun yoksaÇetin Tekindoru Ramiz Dayı yapmışlarkomikmiş
Sahne çok alışılageldik
Reklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibiSen kırgınlarını izlemiyor musun yoksa![]()
Ne diyelim kaliteyi gören geliyor bu sayfadaki @Çiğdem- gibiReklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibi![]()
Yarın göreceksiniz Babam ve Ailesi de çok beğenilmiş. Yarın İçerde'yi geçince çok güleceğim
Sen kırgınlarını izlemiyor musun yoksa![]()
ayol bu dizi de total küçük çocukların hikayesi,1 adamın 10 adamı dövüp @Çiğdem- i foşurdatması falanReklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibi![]()
Ateş olsa cürümü kadar yer yakar, Gültepe'ye de öyle iyi böyle iyi diyorlardı 9 bölümde fişi çekildiYarın göreceksiniz Babam ve Ailesi de çok beğenilmiş. Yarın İçerde'yi geçince çok güleceğim![]()