Neeee kör mü olmuş NTC Emrahı oyuncu olarak transfer etmemiş. Senarist olarak da etmiş Eski türk filmi gibi
Hee tamam ozaman bastır,saldır, atiş serbestBiliyoruz The Departed'dan uyarlama olduğunu da dur çaktırma yani
Neeee kör mü olmuş NTC Emrahı oyuncu olarak transfer etmemiş. Senarist olarak da etmiş Eski türk filmi gibi
Hee tamam ozaman bastır,saldır, atiş serbestBiliyoruz The Departed'dan uyarlama olduğunu da dur çaktırma yani
izleyenlere Allah sabır versin psikolojisi bozulur 140 dk nin 100 dk si ağlama zırlamaNeeee kör mü olmuş NTC Emrahı oyuncu olarak transfer etmemiş. Senarist olarak da etmiş Eski türk filmi gibi
Allah @denizz19'a sabır versin Yeşilçam filmi gibi senaryoizleyenlere Allah sabır versin psikolojisi bozulur 140 dk nin 100 dk si ağlama zırlama
İçerde yayından kalkınca size de sabır dileyeceğimAllah @denizz19'a sabır versin Yeşilçam filmi gibi senaryo
Oh misAçıkçası genel olarak beğendim ama "best TV show of the season" duygusu hissetirmedi. Garip bir cümle olduğunun farkındayım ama baştan beri aklımdan geçen düşünce buydu. Tabii kadro başta Çetin Tekindor olmak üzere (kısmen kadın oyuncuların dışında) çok iyi. Üstelik bölüm sonu da harikaydı. Yani 2. bölümü izlerim ama sonrasına henüz karar vermedim.
Beğendim diyorum ama sen istediğini anlayıp istemediğini göz ardı ediyorsun.Oh mis
2.bölümden sonra karar verecem dedin daha ilk etaptaBeğendim diyorum ama sen istediğini anlayıp istemediğini göz ardı ediyorsun.
2. bölümün sonu da böyle olursa devam ederim. Hem sonradan bıraksam bile gerekli desteği veririm mis gibi AB dizisi.2.bölümden sonra karar verecem dedin daha ilk etapta
Tam uyarlama değil ama The Departed filminden esinlenmeymiş. Gerçi benzerlikler olabilir bilemiyorum orasını.Dizi uyarlama mı? Hangi yapımdan?
The Departed filminden uyarlama Kesinlikle izlemelisinDizi uyarlama mı? Hangi yapımdan?
Bu arada Tarık Akan'ın anılması da sık bir hareket olmuş.
@xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @cookies @Yiğitt
Tam uyarlama değil ama The Departed filminden esinlenmeymiş. Gerçi benzerlikler olabilir bilemiyorum orasını.
Bir ara filmi izliyeyim. Sevdiğim isimler var dizide. Bol reytingli olsun.Dizi WTT olmuş @mrt-06 ofisime çelenk isterim şirketin kapısına kamyonlarla çicek yolla
The Departed filminden uyarlama Kesinlikle izlemelisin
Muhtemelen 13 bölüm izlersiniz siz de
Dizi uyarlama mı? Hangi yapımdan?