Show İçerde - Dizi Yorumları

ay dur tamam paramparçauya döndüm hazalı gördüm gözüm gönlüm açıldı bensu soral neydi öyle ne güzel ne iyi oyuncu kim seçti onu :F o kızın rolü artarsa dizi mefta şimdiden söyliyim:A

bu arada zap yaparken atv ye geldim cemre kör olmuş sonunda bu da olmuş :F @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt totalliğe for :F
Neeee kör mü olmuş:F NTC Emrahı oyuncu olarak transfer etmemiş. Senarist olarak da etmiş:F Eski türk filmi gibi:F

Biliyoruz The Departed'dan uyarlama olduğunu da dur çaktırma yani :F
Hee tamam ozaman bastır,saldır, atiş serbest:A

Açıkçası genel olarak beğendim ama beklentilerim bir tık daha fazlaydı açıkçası. Garip bir cümle olduğunun farkındayım ama baştan beri aklımdan geçen düşünce buydu. Tabii kadro başta Çetin Tekindor olmak üzere (kısmen kadın oyuncuların dışında) çok iyi. Üstelik bölüm sonu da harikaydı. Yani 2. bölümü izlerim ama sonrasına henüz karar vermedim. :D

Açıkçası genel olarak beğendim ama "best TV show of the season" duygusu hissetirmedi. Garip bir cümle olduğunun farkındayım ama baştan beri aklımdan geçen düşünce buydu. Tabii kadro başta Çetin Tekindor olmak üzere (kısmen kadın oyuncuların dışında) çok iyi. Üstelik bölüm sonu da harikaydı. Yani 2. bölümü izlerim ama sonrasına henüz karar vermedim. :D
Oh mis :F

Öncelikle Celal babayı profil fotosu yapalım :A

Çok iyiydi ilk bölüm. Özellikle Çetin Tekindor'un sahneleri damga vurdu diziye. Hikaye de baya sağlam. Bundan sonra pazartesileri Show TV'deyiz :D

Bu arada Tarık Akan'ın anılması da sık bir hareket olmuş. :)

CsvW0TQWEAA9xFp.jpg

@xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @cookies @Yiğitt

Dizi uyarlama mı? Hangi yapımdan?
Tam uyarlama değil ama The Departed filminden esinlenmeymiş. Gerçi benzerlikler olabilir bilemiyorum orasını.

Bu arada Tarık Akan'ın anılması da sık bir hareket olmuş. :)

CsvW0TQWEAA9xFp.jpg

@xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @cookies @Yiğitt

Tam uyarlama değil ama The Departed filminden esinlenmeymiş. Gerçi benzerlikler olabilir bilemiyorum orasını.

Dizi WTT olmuş:A @mrt-06 ofisime çelenk isterim şirketin kapısına kamyonlarla çicek yolla:A

The Departed filminden uyarlama:X Kesinlikle izlemelisin:X
Bir ara filmi izliyeyim. Sevdiğim isimler var dizide. Bol reytingli olsun. :)

Çetin Tekindor bir işte olur da o kötü olur mu be. Adam resmen devleşti.

Nazif Baba'dan Celal'e güzel bir geçiş olmuş sana da bol sahne çıkar :A @Çiğdem-

Sonu güzel bitti hemde çok güzel favori dizilerim arasına yerleşti benim

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel değerlendirme olarak kadın performansı ve uyumu berbat ötesi kadınları toplansan yarım Çağatay performansı etmez.

Dizinin hikayesine gelirsek Ortada hikaye yok kostebek filmini uyarlayacagiz diye bir şeyler yapmislar.. Niye polis de cetin kebapçıdan içeriye ajan Soksun bu kadar önemli olan ne bu havada kaliyor.. Feto içeriye ajan soktu 40yil uğraştı ülkeyi ele geçirmek için fetonun amacı ne kadar büyük kebapçı aşağı yukarı 20yil ugarsip bir tane adam teşkilatın içine sokuyor neden uyduruk bir kebapçı bunun için bu kadar niye uğraşsın))))

Dizinin aksiyon yönü ve görüntü yönetmeni çok başarılı bu aksiyonu her bölüm devam ederse dizi pazartesi başa güreşir çünkü karşında rakip yok sayılır. Ve dizini tek kozu bu..

Çetin tekindorun karakteri iyi rolü de iyi ama amerikan dizileri izleyenler için klişe tatbiki.. Çocukları calisitirip para kazanan kro mafya yaşlanınca entel mafyaya dönüyor senaristlerin Amerika ile Türkiye arasında sıkışmasinin en büyük göstergesi.. Hiç bu kadar enetel. Zeki mafya orta yaşlarında çocuklar üzerinden para kazanır mi neyse son hali izlenir kılıyor kendisini geçmişini herkes unutur