Umut kim beeay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
@Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @denizz19
Ay Yapım asla öyle bir şey yapmaz.ay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
ay hoşt benden iyi mi bilicen kösemi haddini bil .ssAy Yapım asla öyle bir şey yapmaz.
bizim figuranlar genelde başrole yükseliyor sen de ayıla bayıla izliyonUmut kim beeTims Seranyı çalmamişmiydi en az 10 figuran çalma hakkımız var
Ay hoşt, çocuk tek kullanımlık mendil mi çalalım herhalde bizim şirkette oynayacakay resmen skandal bu sarpla umut my kösem de de kardeştilerhep çalıyonuz @Forumdash
resmen bize özenmiş melun.ssAy hoşt, çocuk tek kullanımlık mendil mi çalalım herhalde bizim şirkette oynayacak
kız çetin tekindor bu dizide açılmış karadayıda pek iyi değildi@xemrexxx le @sokak sanati ne anlar aksiyon dizisinden ayol onlara uymuyor zaten dizi çok süper başladı
çetinbey için bile izlenir bence harika oynuyor adamlarıda çok cinskız çetin tekindor bu dizide açılmış karadayıda pek iyi değildigerçi yılan hikayesindeki karakteri oynuyor yine ama olsun
Sen kırgınlarını izlemiyor musun yoksaÇetin Tekindoru Ramiz Dayı yapmışlarkomikmişSahne çok alışılageldik
Reklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibiSen kırgınlarını izlemiyor musun yoksa
Ne diyelim kaliteyi gören geliyor bu sayfadaki @Çiğdem- gibiReklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibi
Yarın göreceksiniz Babam ve Ailesi de çok beğenilmiş. Yarın İçerde'yi geçince çok güleceğim
Sen kırgınlarını izlemiyor musun yoksa
ayol bu dizi de total küçük çocukların hikayesi,1 adamın 10 adamı dövüp @Çiğdem- i foşurdatması falanReklam arası bebeğim ben dizimi satmam bu sayfadaki kız gibi
Ateş olsa cürümü kadar yer yakar, Gültepe'ye de öyle iyi böyle iyi diyorlardı 9 bölümde fişi çekildiYarın göreceksiniz Babam ve Ailesi de çok beğenilmiş. Yarın İçerde'yi geçince çok güleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?