Aman zaten senin olsunBu arada zirve yarişlarını hesaplarını tuthangimiz daha cok birincilik almişiz göriciz
Ahh ahh @Yakamoz-Asi özlemle anıyorum şuan seni(forumdasın gerçi)
Babamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.BU DİZİYİ İZLEMİYORSAN MUTLAKA BAŞLA @Harunnn60
son sahnede herşey açıklığa kavusuyor son sahneyi bile izlemen yeter 2.bölümle zaten harika bir bölümdü reytingleride hemen süpürdüler babanı kandır izleyin benceBabamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.Çağatay polisleri dövüyordu.
Sendemi show tv fanı oldun senaryomun jeneriğini show yaparsam seyirci kaçar en iyisi bir tanesini fox yaparım diğerini kanal d jeneriği ikisinin fanlarından seyirci çekerimBabamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.Çağatay polisleri dövüyordu.
Daha ikinci bölümü izleyemedim, meraktan çatlıyorum.tövbe estafurullah minik dedikleri adam sanki diğer insanların yanında orada duran koca bir ağaç gibi duruyor 😱😱😱
@Bully @xemrexxx @cookies @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @sokak sanati @Felon
Sana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bullytövbe estafurullah minik dedikleri adam sanki diğer insanların yanında orada duran koca bir ağaç gibi duruyor 😱😱😱
@Bully @xemrexxx @cookies @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @sokak sanati @Felon
Sana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bully Ekli dosyayı görüntüle 52122
Daha ikinci bölümü izleyemedim, meraktan çatlıyorum.
ne dalga geçmesi bee minik en favori karakterimiz şuan çetin beyden sonra en çok miniği seviyoruzBende daha izleyemedim ama hafta sonu izlemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?