Show İçerde - Dizi Yorumları

Bak Ranini teyzeciğim ne diyor 3.bölümde 10+ reyting yakın bence :F

Bak reyting konusundaki KÇ izleyicilerinin ruh hali böyle olacak :A

tumblr_nu6yymrQ9I1ty9arco1_250.gif

Ya bırak raniniyi dün bi sayfasına baktım babam ve ailesi izliyordu :F Bu tweetiyle de yaşını belli etmiş:F @xemrexxx

Toplantı için Perşembe dememiş miydik? :D

@OzaN forumda bu kadar izleyicisi olan bir dizinin ayrı bölümü açılmalı. :A
Hayırrr pazartesi brunch partisi yaparken seni Kerem Çatay'le tanıştırıp Bursin'in yeni dizisini kanala çektirme planı yapmiştik:Fama dizi kesin ve net stardaymış:T:

Ben özetten mi bahsediyorum özet değil yeni bölüm ilgilendirir beni. :D Yani çok heveslenmeyin Show TV reklam düzenine geçtiğinizde düşeceğiniz gerçeğini değiştiremeyeceksiniz. :F Ayrıca hızlı giten atın anladın sen :A

Korkaksınız tabi. Yani haftaya reklamlı düzene bir geçin de neyin ne olduğunu görelim :F

Yardakçısın sen de ondan :F
Tamam hatırlatıcı mesajın dursun burda :A

Senin okumanla benim okumam bir mi o reytingin nerden geleceğini bilir :F
Tabi ki bir değil :X Sen totalsin ben ab'yim :X Sen boş çene çal, ben kaliteli yorumumu yapip çıkayım :A
O zaman 7 bölümümüz de seni bekliyor. Binge-watch yaparak aradan çıkarabilirsin. :A
Kaç bölüm oldu? En son 3 böşüm mü ne okumuştum :X Binge gerenk yok günlük 3 satır yeter:F

Ne safım ya Perşembe diye aklımda kalmış. :T: Kerem'e uyuz oldum o konuda. :T:
Serenaydan ötürü, bizi bıraktı gitti. Bursin'i de işledi, starda kendi dizisi tuttuğu için 😛

Tabi ki bir değil :X Sen totalsin ben ab'yim :X Sen boş çene çal, ben kaliteli yorumumu yapip çıkayım :A

Kaç bölüm oldu? En son 3 böşüm mü ne okumuştum :X Binge gerenk yok günlük 3 satır yeter:F

Serenaydan ötürü, bizi bıraktı gitti. Bursin'i de işledi, starda kendi dizisi tuttuğu için 😛
AB olunca ne oluyor elit mi oluyorsunuz :F

Bunu nasıl açıklayabilirim (b) Ab'yim diyince kendi içinde ne eksikliği hissettin :A
Herkesin zevki farklıdır. AB özelliklerin çoğu kendi üzerimde mevcut ancak ben Total dizilerini daha çekici buluyorum. Ama bu demek değil ki AB dizilerini de sevmemezlik yapmıyorum. Misal yapısı gereği Arkadaşlar İyidir AB ama izleyici çekemiyor bunun gibi. :D

Herkesin zevki farklıdır. AB özelliklerin çoğu kendi üzerimde mevcut ancak ben Total dizilerini daha çekici buluyorum. Ama bu demek değil ki AB dizilerini de sevmemezlik yapmıyorum. Misal yapısı gereği Arkadaşlar İyidir AB ama izleyici çekemiyor bunun gibi. :D
O dizi çok amerikanvari yaa:T: yok çıplak havuza atlama yok barda görür görmez kıza aşık olma filan :F Total Ab olayını kişisele vurup alınganlık yapıcakmişsin gibi hissettim yapmıcaksın dimi:F

O dizi çok amerikanvari yaa:T: yok çıplak havuza atlama yok barda görür görmez kıza aşık olma filan :F Total Ab olayını kişisele vurup alınganlık yapıcakmişsin gibi hissettim yapmıcaksın dimi:F
Ayy ne kişisele vuracağım. Bu arada Kırgınların elbette zirvede yer almasını isterim o ayrı ama alamıyorsa da devam edebilecek oranları aldığı sürece sıkıntı yok kendi açımdan. :D Ama Total yine bizim olacak er ya da geç :A

Ayy ne kişisele vuracağım. Bu arada Kırgınların elbette zirvede yer almasını isterim o ayrı ama alamıyorsa da devam edebilecek oranları aldığı sürece sıkıntı yok kendi açımdan. :D Ama Total yine bizim olacak er ya da geç :A
Aman zaten senin olsun :A Bu arada zirve yarişlarını hesaplarını tut :X hangimiz daha cok birincilik almişiz göriciz:A

Ahh ahh @Yakamoz-Asi özlemle anıyorum şuan seni :X (forumdasın gerçi:A)