Bak Ranini teyzeciğim ne diyor 3.bölümde 10+ reyting yakın bence
Bak reyting konusundaki KÇ izleyicilerinin ruh hali böyle olacak
![]()
Ya bırak raniniyi dün bi sayfasına baktım babam ve ailesi izliyordu
Bak Ranini teyzeciğim ne diyor 3.bölümde 10+ reyting yakın bence
Bak reyting konusundaki KÇ izleyicilerinin ruh hali böyle olacak
![]()
Ben de senin Aşkın Peşindeni oku oku dediğini görebilmek için süründüreceğim seniDoğrusunu söylemek gerekirse İçerde'yi dün itibariyle bıraktım. Hani bazı diziler olur güzeldir ama kumaşınız tutmamıştır. Yine de @denizz19'un bu halini görmek için desteğim sürecek.![]()
@Aserat ben okuyup yorumlarım bu marula ihtiyacın yokBen de senin Aşkın Peşindeni oku oku dediğini görebilmek için süründüreceğim seni![]()
Hayırrr pazartesi brunch partisi yaparken seni Kerem Çatay'le tanıştırıp Bursin'in yeni dizisini kanala çektirme planı yapmiştikToplantı için Perşembe dememiş miydik?
@OzaN forumda bu kadar izleyicisi olan bir dizinin ayrı bölümü açılmalı.![]()
İçerde'yi bıraktığım için sevinmen gerekmiyor muydu?Ben de senin Aşkın Peşindeni oku oku dediğini görebilmek için süründüreceğim seni![]()
Hayır var. Hem yapacaksan son 2-3 bölümü halletmen lazım önce.@Aserat ben okuyup yorumlarım bu marula ihtiyacın yok![]()
Tamam hatırlatıcı mesajın dursun burdaBen özetten mi bahsediyorum özet değil yeni bölüm ilgilendirir beni.Yani çok heveslenmeyin Show TV reklam düzenine geçtiğinizde düşeceğiniz gerçeğini değiştiremeyeceksiniz.
Ayrıca hızlı giten atın anladın sen
Korkaksınız tabi. Yani haftaya reklamlı düzene bir geçin de neyin ne olduğunu görelim
Yardakçısın sen de ondan![]()
İçerde'yi bırakıp Kırgın Çiçekleri izlemediktn sonra neye yararİçerde'yi bıraktığım için sevinmen gerekmiyor muydu?
Hayır var. Hem yapacaksan son 2-3 bölümü halletmen lazım önce.![]()
Ben okurumİçerde'yi bıraktığım için sevinmen gerekmiyor muydu?
Hayır var. Hem yapacaksan son 2-3 bölümü halletmen lazım önce.![]()
Ne safım ya Perşembe diye aklımda kalmış.Hayırrr pazartesi brunch partisi yaparken seni Kerem Çatay'le tanıştırıp Bursin'in yeni dizisini kanala çektirme planı yapmiştikama dizi kesin ve net stardaymış
![]()
Senin okumanla benim okumam bir mi o reytingin nerden geleceğini bilir
O zaman 7 bölümümüz de seni bekliyor. Binge-watch yaparak aradan çıkarabilirsin.
Tabi ki bir değilSenin okumanla benim okumam bir mi o reytingin nerden geleceğini bilir![]()
Kaç bölüm oldu? En son 3 böşüm mü ne okumuştumO zaman 7 bölümümüz de seni bekliyor. Binge-watch yaparak aradan çıkarabilirsin.![]()
Serenaydan ötürü, bizi bıraktı gitti. Bursin'i de işledi, starda kendi dizisi tuttuğu için 😛Ne safım ya Perşembe diye aklımda kalmış.Kerem'e uyuz oldum o konuda.
![]()
AB olunca ne oluyor elit mi oluyorsunuzTabi ki bir değilSen totalsin ben ab'yim
Sen boş çene çal, ben kaliteli yorumumu yapip çıkayım
Kaç bölüm oldu? En son 3 böşüm mü ne okumuştumBinge gerenk yok günlük 3 satır yeter
Serenaydan ötürü, bizi bıraktı gitti. Bursin'i de işledi, starda kendi dizisi tuttuğu için 😛
Bunu nasıl açıklayabilirimAB olunca ne oluyor elit mi oluyorsunuz![]()
Herkesin zevki farklıdır. AB özelliklerin çoğu kendi üzerimde mevcut ancak ben Total dizilerini daha çekici buluyorum. Ama bu demek değil ki AB dizilerini de sevmemezlik yapmıyorum. Misal yapısı gereği Arkadaşlar İyidir AB ama izleyici çekemiyor bunun gibi.Bunu nasıl açıklayabilirimAb'yim diyince kendi içinde ne eksikliği hissettin
![]()
O dizi çok amerikanvari yaaHerkesin zevki farklıdır. AB özelliklerin çoğu kendi üzerimde mevcut ancak ben Total dizilerini daha çekici buluyorum. Ama bu demek değil ki AB dizilerini de sevmemezlik yapmıyorum. Misal yapısı gereği Arkadaşlar İyidir AB ama izleyici çekemiyor bunun gibi.![]()
Ayy ne kişisele vuracağım. Bu arada Kırgınların elbette zirvede yer almasını isterim o ayrı ama alamıyorsa da devam edebilecek oranları aldığı sürece sıkıntı yok kendi açımdan.O dizi çok amerikanvari yaayok çıplak havuza atlama yok barda görür görmez kıza aşık olma filan
Total Ab olayını kişisele vurup alınganlık yapıcakmişsin gibi hissettim yapmıcaksın dimi
![]()
Aman zaten senin olsunAyy ne kişisele vuracağım. Bu arada Kırgınların elbette zirvede yer almasını isterim o ayrı ama alamıyorsa da devam edebilecek oranları aldığı sürece sıkıntı yok kendi açımdan.Ama Total yine bizim olacak er ya da geç
![]()
SayarızAman zaten senin olsunBu arada zirve yarişlarını hesaplarını tut
hangimiz daha cok birincilik almişiz göriciz
Ahh ahh @Yakamoz-Asi özlemle anıyorum şuan seni(forumdasın gerçi
)
Tamm ben şimcik gidiyorum çok laf atma diziyeSayarız![]()