Aman zaten senin olsunBu arada zirve yarişlarını hesaplarını tut
hangimiz daha cok birincilik almişiz göriciz
Ahh ahh @Yakamoz-Asi özlemle anıyorum şuan seni(forumdasın gerçi
)
Babamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.BU DİZİYİ İZLEMİYORSAN MUTLAKA BAŞLA @Harunnn60![]()
son sahnede herşey açıklığa kavusuyor son sahneyi bile izlemen yeter 2.bölümle zaten harika bir bölümdü reytingleride hemen süpürdüler babanı kandır izleyin benceBabamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.Çağatay polisleri dövüyordu.
![]()
Sendemi show tv fanı oldun senaryomun jeneriğini show yaparsam seyirci kaçar en iyisi bir tanesini fox yaparım diğerini kanal d jeneriği ikisinin fanlarından seyirci çekerimBabamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım.Çağatay polisleri dövüyordu.
![]()
Daha ikinci bölümü izleyemedim, meraktan çatlıyorum.tövbe estafurullah minik dedikleri adam sanki diğer insanların yanında orada duran koca bir ağaç gibi duruyor 😱😱😱
![]()
@Bully @xemrexxx @cookies @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @sokak sanati @Felon
Sana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bullytövbe estafurullah minik dedikleri adam sanki diğer insanların yanında orada duran koca bir ağaç gibi duruyor 😱😱😱
![]()
@Bully @xemrexxx @cookies @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @sokak sanati @Felon
Sana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bully Ekli dosyayı görüntüle 52122
Daha ikinci bölümü izleyemedim, meraktan çatlıyorum.![]()
ne dalga geçmesi bee minik en favori karakterimiz şuan çetin beyden sonra en çok miniği seviyoruzBende daha izleyemedim ama hafta sonu izlemeyi planlıyorum![]()