Show İçerde - Dizi Yorumları

Lidere selam dur

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamlar tekrarını izliyordu bende biraz baktım. :A Çağatay polisleri dövüyordu. :A
Sendemi show tv fanı oldun senaryomun jeneriğini show yaparsam seyirci kaçar en iyisi bir tanesini fox yaparım diğerini kanal d jeneriği ikisinin fanlarından seyirci çekerim

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikrimi değiştirip 3. bölümü de izlemeye karar verdim ama genel düşüncemin değişeceğini pek sanmıyorum. :)

Çok kahramanlaştırılan karakterleri sevmiyorum o yüzden son sahne çok hoşuma gitmedi.

Daha insani duyguları gösterilen karakterler hoşuma gidiyor. Bu dizinin öyle özelliği yok Celal karakteri dışında. Pek bağlanamıyorum karakterlere.:(

tövbe estafurullah minik dedikleri adam sanki diğer insanların yanında orada duran koca bir ağaç gibi duruyor 😱😱😱
9GW6Nk.jpg

@Bully @xemrexxx @cookies @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @sokak sanati @Felon

Pazar günü birinci ve ikinci bölümü izleyip, pazartesi yeni bölüme yetisecegim insallah. Ondan sonra karar veririm ya tamam ya devam. :)

Daha ikinci bölümü izleyemedim, meraktan çatlıyorum. :T:
Bende daha izleyemedim ama hafta sonu izlemeyi planlıyorum:)
ne dalga geçmesi bee minik en favori karakterimiz şuan çetin beyden sonra en çok miniği seviyoruz :A :A :A

@turkuazz @Yiğitt kesinlikle izleyin hemen hiç boş sahne yoktu gerçekten dolu dolu bir bölümdü :A