- Reaksiyon puanı
- 58,916
- Puanı
- 1,060
Oyuncular boşuna böyle yazmazlar, iyice sabırsızlanmaya başladım.
Şimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba
bu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vllaŞimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba
O da ayrı bir konudur herhalde. Bu kadar kinli olduğuna göre olay sadece onun yüzünden açığa alınması değildir
Aynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazımbu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vlla
melek büyük ihtimalle kızı çıkıcakAynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım
@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki.
6.bölümde senaryo mu tıkandı yazık bizim bölüm şahane totali yarın alıyoruzBu bölüm @denizz19 a yarar oyun içinde oyunu çok uzattilar total kaçacak
Bu konuda @Bully ne diyor6.bölümde senaryo mu tıkandı yazık bizim bölüm şahane totali yarın alıyoruz
Biz de okuyoruz o yorumları herhalde çok etkilenme derim sadece bir komplo teorisi.melek büyük ihtimalle kızı çıkıcak
minikte sarpla mertin babasıBiz de okuyoruz o yorumları herhalde çok etkilenme derim sadece bir komplo teorisi.
İşte bu komplo teorilerin en uçuğuminikte sarpla mertin babası