İçerde - 6.Bölüm Yorumları

Mete pardon Mert kurtardı Celal babasını :F

Celal babayı alıyordu ki mert kurtardı sarp plakayı okumadı sarp merti nasıl görmedi buda ayrı bir parantez + mertin telefonu nerde? hepsi ve daha fazlası reklamlardan sonra :F

Şimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba :D

çok kurcalıyorlar içerdekileri dizi sarpa saracak ramak kaldı böyle ucu ucunayla yürümez bir bölüm aksiyon olmalı bence :(

Şimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba :D

O da ayrı bir konudur herhalde. Bu kadar kinli olduğuna göre olay sadece onun yüzünden açığa alınması değildir :D

Mert tam açığa çıkıyordu ki telefonun çalacağı tuttu :D

Tam bir şey açığa çıkacak diyoruz hep son anda bir şey oluyor. ss Artık bir sırrın ortaya çıkması şart çok da uzatmasınlar :D

bu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vlla :F :F :F

Sarp'ın içerde köstebek olduğunu öğrenmesi de bir şeydir en azından daha ilk bölümlerden herşeyin açığa çıkması beklenemez zaten :D

O da ayrı bir konudur herhalde. Bu kadar kinli olduğuna göre olay sadece onun yüzünden açığa alınması değildir :D

bu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vlla :F :F :F
Aynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım :D

@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki. :D

Aynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım :D

@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki. :D
melek büyük ihtimalle kızı çıkıcak :A :A :A