- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Oyuncular boşuna böyle yazmazlar, iyice sabırsızlanmaya başladım.
Şimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba![]()
bu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vllaŞimdi bu Celal zamanında Yusuf müdürü itibarından etmiş, peki müdür Celal yüzünden omzumda mı kolumda mı ne platin takılı demişti, o ne alaka acaba![]()
O da ayrı bir konudur herhalde. Bu kadar kinli olduğuna göre olay sadece onun yüzünden açığa alınması değildir![]()
Aynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazımbu gösterdikleri sebep çok basit geldi bana başka birşey olmalı bunun altında meleği müdürün kızı diyenler var celal onunda kızını kaçırdığı için kin besliyor olabilir o sahneyi gerekli sebep olarak görmedim ben vlla![]()
![]()
![]()
melek büyük ihtimalle kızı çıkıcakAynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım
@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki.![]()
6.bölümde senaryo mu tıkandı yazık bizim bölüm şahane totali yarın alıyoruzBu bölüm @denizz19 a yarar oyun içinde oyunu çok uzattilar total kaçacak![]()
Bu konuda @Bully ne diyor6.bölümde senaryo mu tıkandı yazık bizim bölüm şahane totali yarın alıyoruz![]()
Biz de okuyoruz o yorumları herhalde çok etkilenme derim sadece bir komplo teorisi.melek büyük ihtimalle kızı çıkıcak![]()
![]()
![]()
minikte sarpla mertin babasıBiz de okuyoruz o yorumları herhalde çok etkilenme derim sadece bir komplo teorisi.![]()
İşte bu komplo teorilerin en uçuğuminikte sarpla mertin babası![]()
![]()
![]()