Özetle birlikte 3Kaç reklam verdiniz biz şimdi 2.reklamı verdik
Özetle birlikte 3Kaç reklam verdiniz biz şimdi 2.reklamı verdik
İşte bu komplo teorilerin en uçuğu
Hadi bakalım gerilim time
Kaç reklam verdiniz biz şimdi 2.reklamı verdik
AMAN bu emre anlar aksiyondan dizi gayet sürükleyici gidiyor aras coşturuyor totel 8 olabilirBu konuda @Bully ne diyor
Cok ayip bir kiza yakismayan kelimeler onlarAMAN bu emre anlar aksiyondan dizi gayet sürükleyici gidiyor aras coşturuyor totel 8 olabilir
Aynı o zaman biz de özette reklam verdik yarın totali alırsak dalgama bakarımÖzetle birlikte 3
AAA ne dedimki 😳Cok ayip bir kiza yakismayan kelimeler onlar
Hosuna mi gitti minikminik battal gazi olmuş ayoll 😱😱😱
Aralık sonu Ocak başından önce beklemiyorumMert tam açığa çıkıyordu ki telefonun çalacağı tuttu
Tam bir şey açığa çıkacak diyoruz hep son anda bir şey oluyor. ss Artık bir sırrın ortaya çıkması şart çok da uzatmasınlar
Sen bunu geçenlerde yine söylemiştin bana Ya bi git @xemrexxx'nin bile entrika ve sex dolu dizilerinde bu ilişkiye yer verilmezminikte sarpla mertin babası
Ayni sahne tekrarladi resmen acan cevaplamadiKomiser iyi ki cevaplamadı telefonu yoksa @xemrexxx'in diline düşecekti
Bu bölüm oyun içşnde oyun değil, taktik zekası işleniyor da ondan skoru eşitlemeye çalişiyorlarAyni sahne tekrarladi resmen acan cevaplamadi
Zeka mi ben daha ters köse görmedim dizide tahmin edemedigimBu bölüm oyun içşnde oyun değil, taktik zekası işleniyor da ondan skoru eşitlemeye çalişiyorlar