İçerde - 6.Bölüm Yorumları

Celal geldi arkadan Aslanı vurdu. Aslandan cıkan kursunun balistiği de alınamaz şimdi :A

herkes sinem kobal gibi 30 varmadan yaptırdığı estetikleri belli edecek değil :A bak mesela tuvana türkayın burnu orjinal duruyordu meğerse küçültmüş :A
Nereye gittin oğlum :F magazine ne ara atladık :A gözdeyi sevmiyorum, onun yerine Bade İşçil oynasaydı hem kısa saçlı :A

Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir :A gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinler :A

Tamam bitti bu sefer youtube'a da koymuşlar bölümü :D

Yalnız 2.30 saate yakın ona göre üstüne kalın bir şeyler giy hava soğuk üşürsün dışarılarda :A

Yalnız 2.30 saate yakın ona göre üstüne kalın bir şeyler giy hava soğuk üşürsün dışarılarda :A
Tabii ki de tedbirimi aldim yavastan cikayim disari bölümde baya uzunmus fazla gecikmeyelim :A :A

Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir :A gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinler :A

Kırışıklarla işim yok :A ütüle öyle sun yap bana :F

oyları kullanın öyle uyuyun oy kullanmayanı @Çiğdem- öpüyor @vadikızı kokluyormuş:A
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-24-ekim.262338/

Aynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım :D

@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki. :D
Vurmuş platin takmışlar işte :F

Bölüm çok iyiydi. Dün gece izleyebildim yorum şimdiye kısmet oldu. Bu sefer uzun uzun yazamicam üşendim doğrusu. :A Ama dizi şuan çok yerinde ve sağlam adımlarla ilerliyor. Hem tempo dozunda hem de senaryo iyi işleniyor. Bu keyifte devam ederse Ezel ayarına çıkabilir. Reytingler de çok yüksek ilerliyor. Şimdiden sezona damgasını vurdu diyebiliriz. Tabi Diriliş gelince 1.'liği yitirecektir. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan