Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinlerReklam bitti 15-20 saniyelik bir sahne koyup tekrar reklama girdiler
Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinlerReklam bitti 15-20 saniyelik bir sahne koyup tekrar reklama girdiler
Kırışıklarla işim yok ütüle öyle sun yap banaıyyyy çok totoşsunuz gözde kansu verken bensu sorala sahne veriyorsunuz kadının her sahnesi ateş ediyor
afedersin de bazıları ne ka kırışsa da ütülüleri cebinden çıkarır her daimKırışıklarla işim yok ütüle öyle sun yap bana
Ütülü dediğin hiç kırışmamiş kiafedersin de bazıları ne ka kırışsa da ütülüleri cebinden çıkarır her daim
herkes sinem kobal gibi 30 varmadan yaptırdığı estetikleri belli edecek değil bak mesela tuvana türkayın burnu orjinal duruyordu meğerse küçültmüşÜtülü dediğin hiç kırışmamiş ki
Nereye gittin oğlum magazine ne ara atladık gözdeyi sevmiyorum, onun yerine Bade İşçil oynasaydı hem kısa saçlıherkes sinem kobal gibi 30 varmadan yaptırdığı estetikleri belli edecek değil bak mesela tuvana türkayın burnu orjinal duruyordu meğerse küçültmüş
badeyi hareme transfer edicez biz kendini en iyi orada belli ederCelal geldi arkadan Aslanı vurdu. Aslandan cıkan kursunun balistiği de alınamaz şimdi
Nereye gittin oğlum magazine ne ara atladık gözdeyi sevmiyorum, onun yerine Bade İşçil oynasaydı hem kısa saçlı
İyi aliştiniz oyuncularımıza cullanmayabadeyi hareme transfer edicez biz kendini en iyi orada belli eder
Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinler
kadir kıymet bilin o zamanİyi aliştiniz oyuncularımıza cullanmaya
Tabii ki de tedbirimi aldim yavastan cikayim disari bölümde baya uzunmus fazla gecikmeyelimTamam bitti bu sefer youtube'a da koymuşlar bölümü
Yalnız 2.30 saate yakın ona göre üstüne kalın bir şeyler giy hava soğuk üşürsün dışarılarda
Bana inat mi yapiyorlar acaba sorsaydin bir gece gece disari cikacam zaten hava da soguyor cabuk bitirsinler
Kırışıklarla işim yok ütüle öyle sun yap bana
oyları kullanın öyle uyuyun oy kullanmayanı @Çiğdem- öpüyor @vadikızı kokluyormuşTamam bitti bu sefer youtube'a da koymuşlar bölümü
Yalnız 2.30 saate yakın ona göre üstüne kalın bir şeyler giy hava soğuk üşürsün dışarılarda
oyları kullanın öyle uyuyun oy kullanmayanı @Çiğdem- öpüyor @vadikızı kokluyormuş
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-24-ekim.262338/
Sen ne yapiyorsun pekioyları kullanın öyle uyuyun oy kullanmayanı @Çiğdem- öpüyor @vadikızı kokluyormuş
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-24-ekim.262338/
şimdi ilgi alanımdaki bişiler olsa bişiler yapardım ama bişiler yapmak içimden gelmiyorSen ne yapiyorsun peki
Nedir ilgi alanindaki seylerşimdi ilgi alanımdaki bişiler olsa bişiler yapardım ama bişiler yapmak içimden gelmiyor
Ortadakini cikarirsak fena degil
Vurmuş platin takmışlar işteAynen o sebep bana da basit geldi, illa ki başka bir olay vardır, o platin işinin de sebebini öğrenmemiz lazım
@MasacRE- geçen bölüm köstebek olduğunu öğrenmişlerdi zaten şimdi iyice emin olmuş oldular ama olaylar biraz daha hızlı ilerlese fena olmaz sanki.