Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol yeni dizide buluşuyor !

Arka Sokaklar tekrar düşecektir muhtemelen, bölümlük bir heyecan yaratıldı...

PT2 için yeni dizi başlatmak bana tuhaf geliyor, PT2'den kasıt tam 22:00 ise çok yanlış bir karar, üst üste iki yeni bölüm yayınlamak dizileri düşürüyor, PT1 dizisinin 20:00-23:00 arasına yayılması bir zorunluk haline geldi. Şu an Umutsuz Ev Kadınları ve Yalan Dünya tam performans kullanılamıyor ikinci diziler nedeniyle.

Eğer 23.00'e koyulacaksa ilk diziye zarar vermez ama 23:00 için de dizi başlatılmıyor, bazı çok özel işler o saatte başlatılabilir Üsküdar'a Giderken gibi ama bu dziler kanal D için iddialıdır herhalde...

Eğer ikinci dizileri 23:00'den önce başlatırsa yükseleceğine düşer. Yukarıda Ozan'a yazdığım açıklamaları okursan sevinirim...

- - - Ekleme - - -

Ve artık bu düzene uymayan kanallar kaybediyor maalesef.

bana kalsa kanal D nin cumartesi pazar ı BOŞ ama bana kalmadığı için dolu olduğunu varsayıyoruz en iyi gün cumartesi pt1 olur bu dizi için ..

- - - Ekleme - - -

Adamın katkısı olmaz diye, resmini bile koymamışlar.

ozan güven şimdiki rüstem paşa çok iyi oyuncudur ama bir kenan imirzalıoğlu kadar etkili değil tabiki
)

bana kalsa kanal D nin cumartesi pazar ı BOŞ ama bana kalmadığı için dolu olduğunu varsayıyoruz en iyi gün cumartesi pt1 olur bu dizi için ..

Cumartesi ister istemez boşaltılacak gibi ama BBEB geçen hafta müthişti cumartesi, o ayrı.

Ve artık bu düzene uymayan kanallar kaybediyor maalesef.

Aslında bu konuda tutarlı bir şekilde hareket edilse bence yine başarılı olunabilir. Mesela Yalan Dünya - Kayıp Şehir şu an çok iyi gidiyor. Çünkü sürekli böyle iki dizinin izleyicileri de saatini biliyor ona göre izliyor. Ama bizde iki dizi üst üste olunca genellikle saatleriyle sürekli oynanıyor. Bir hafta 22.30 oluyor bir hafta 22.00 bir hafta 23.00. Böyle olunca da istikrar sağlanmıyor iki dizinin de izleyicisi soğuyor diziden bir süre sonra.

Cumartesi ister istemez boşaltılacak gibi ama BBEB geçen hafta müthişti cumartesi, o ayrı.

zaten iki gün fazla bbeb için, pazar günü yeterlidir.... cumartesi kaliteli bir diziye kavuşmuş oluruz alev den kurtuluruz en azından
)

Oyuncularda reyting alacak iş yok ama Kanal D iddialı dizileri yayınlayan bir kanal. Tutmayacak olsa neden yayınlasınlar ki ?

İbrahim Çelikkol, İffetle pek iş yapamadı ama Fetih 1453 filminde iyiydi.

Tutma ihtimali az ama imkansız da değil.

Ben tam böyle düşünmüyorum açıkçası, istikrar konusu önemli elbette ama geç saate dizi atmak avantajlı gibi.

Yalan Dünya 23:00'de bitse daha başarılı olurdu diye düşünüyorum, hem genel reyting o saatlerde arttığı için hem Huzur Sokağı ve diğer dizileri daha çok baskılayabilmek için... SBT'yi ciddiye alırsak Kayıp Şehir'in 22:30-23:00 arasında çok düşük reyting aldığını görmek mümkün, birinci ve güçlü diziler geç saatte bitmeli...

Moderatörün son düzenlenenleri:

Kanal D geçen sene 23.00'da da bitirdi zaman zaman. Yalan Dünya'nın en fazla 1 reyting oynar ama bu şekilde iki dizi birden tutturunca daha uzun bir sürede hakimiyet kurmuş oluyorsun.

22.30 - 23.00 arası çok iyi gitmiyor belki ama sonrasında çok iyi gidiyor ve bu da yeterli bence.

Kanal D diğer kanallar gibi "ya tutarsa" moduyla çalışmaya başladı.

bence öyle değil romanlardan uyarlamaydı konusuda ilginçti .. başroldede ilker aksum gibi bir yetenek vardı çok büyük bir beklenti vardı dizi için, ama bilemediler tek kişiyle dizi gitmez.. başroldeki canselle, kadın oyuncu fiyaskoydu .. senaryoda dağılınca tutmadı..

- - - Ekleme - - -

Başka izlediğin dizi var mıydı.

vadi izliyorum
))

Bir dizinin iyi veya kötü gideceğini kimse baştan bilemez ki. Kaldı ki bir kanal neden güvenmediği bir diziyi kabul etsin?

Kanal D sezon başında mantıklı olanı yaptı, 2 diziyle girdi sezona ama şu an "ya tutarsa" modunda fena halde ve var olan dizilerini harcayacak gibi duruyor, başta Kuzey Güney...