Arka Sokaklar iyi toparlandı bu formunu korursa PT1'de devam eder.
Bence yeni dizilerden PT1 olabilecek sadece İntikam ve Monk uyarlaması var. İntikam zaten Perşembe olur. Monk ise Cumartesi veya Çarşamba PT1'de olabilir. Diğer diziler ise PT2 olur anca. Favori günler ise Pazartesi, Salı ve Perşembe.
Arka Sokaklar tekrar düşecektir muhtemelen, bölümlük bir heyecan yaratıldı...
PT2 için yeni dizi başlatmak bana tuhaf geliyor, PT2'den kasıt tam 22:00 ise çok yanlış bir karar, üst üste iki yeni bölüm yayınlamak dizileri düşürüyor, PT1 dizisinin 20:00-23:00 arasına yayılması bir zorunluk haline geldi. Şu an Umutsuz Ev Kadınları ve Yalan Dünya tam performans kullanılamıyor ikinci diziler nedeniyle.
Eğer 23.00'e koyulacaksa ilk diziye zarar vermez ama 23:00 için de dizi başlatılmıyor, bazı çok özel işler o saatte başlatılabilir Üsküdar'a Giderken gibi ama bu dziler kanal D için iddialıdır herhalde...
Most Production olması şanssızlık. Başroller iyi. Bence PT2 için hazırlanıyor bu dizi. Eğer bu yeni dizilerin 3/4`ü tutarsa Kanal D 2010-2011 sezonundaki gücüne geri döner.
Dizi PT2`de neden olmasın? Bahsettiğim yıllarda Kanal D hergün iki dizi yayınlıyordu. PT2 dizileri 7-8 reyting alıyordu. PT1 dizilerini siz düşünün Ocak ayından sonra tekrar o forumuna dönebilir bence
Eğer ikinci dizileri 23:00'den önce başlatırsa yükseleceğine düşer. Yukarıda Ozan'a yazdığım açıklamaları okursan sevinirim...
- - - Ekleme - - -
Kanal D belki bu düzene son vermek istiyordur diyeceğim ama diyemiyorum çünkü daha önce dediğimde hep yanıldım.
Eskiden ne güzel 20.00 PT1 21.45 gibi PT2 dizileri olurdu. Fakat dizi süreleri uzadı kanallar tek diziyi tüm geceye yaymaya başladılar.
Ve artık bu düzene uymayan kanallar kaybediyor maalesef.