Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol yeni dizide buluşuyor !

Kanal D diğer kanallar gibi "ya tutarsa" moduyla çalışmaya başladı. :)
Bu kötüye işaret. :)

Bir dizinin yayından kaldırılması hoş bir şey değil. Sonuçta çok emekler veriliyor bir yapıma ve onlarca insan ekmek parası peşinde.

Hoş bir şey demedim, sadece tahmini söylüyorum, smile koymamın sebebi destere ile aramızdaki şaka...
Katılmıyorum, Hanımın Çiftliği kopya edildiği için mi böyle düşünüyorsun ?

GOLD Film'in yapımcı olması daha önde, bu düşüncemde. :)

Kanal D geçen sene 23.00'da da bitirdi zaman zaman. Yalan Dünya'nın en fazla 1 reyting oynar ama bu şekilde iki dizi birden tutturunca daha uzun bir sürede hakimiyet kurmuş oluyorsun. :)

22.30 - 23.00 arası çok iyi gitmiyor belki ama sonrasında çok iyi gidiyor ve bu da yeterli bence. :)

Kayıp şehir 23:00'de olsaydı iki dizi de yükselebilirdi belki, düşününce mantıklı geliyor. :)

Gerçi Sultan, Kötü Yol gibi diziler geç saatte tamamen eridiler nedense...

Kayıp şehir 23:00'de olsaydı iki dizi de yükselebilirdi belki, düşününce mantıklı geliyor. :)

Gerçi Sultan, Kötü Yol gibi diziler geç saatte tamamen eridiler nedense...

23.00'da dizi olmaz olursa sonları yukarıdaki diziler gibi olur. Eğer PT2'de dizi tutturmak isteniyorsa en geç 22.30 olmalı. :)

Kanal D bu sezon çok zayıf gerçekten. Ancak bu zayıflığıyla bile zirvede. En az reyting alan dizisi şu an Veda - 3 reyting.
Kanal D eskiden 5 reytinge tahammül edemezdi. Bence Ocak ayında yine eskisi temposuna geri dönecek.

Kanal D`nin bu yılki zayıflığını en iyi kullanan Star ve Atv oldu.

Starın yaptığı hiç bir dizi tutmadı neredeyse. Bir tek Dila Cumaları idare ediyor. Ama idare etmek derkende ancak 4. kanal yapabiliyor Starı
İşler Güçlerin A/B`de durumu iyi. Sosyal medya da arkasında

Atv`nin de dizileri tuttu. Ama her gün stabil reyting alan dizisi yok. Bu yüzden ancak 3. kanal olabiliyor. Maçlar olmadığı taktirde bence atv Starı geçebilir ( Totalde )

Bu kötüye işaret. :)

Hoş bir şey demedim, sadece tahmini söylüyorum, smile koymamın sebebi destere ile aramızdaki şaka...

GOLD Film'in yapımcı olması daha önde, bu düşüncemde. :)

Gold Film'le alakası yok kanımca. O halde Dila Hanım'da Kanal D'de yayınlanırdı veya Bitmeyen Şarkı

Kanal D bu sezon çok zayıf gerçekten. Ancak bu zayıflığıyla bile zirvede. En az reyting alan dizisi şu an Veda - 3 reyting.
Kanal D eskiden 5 reytinge tahammül edemezdi. Bence Ocak ayında yine eskisi temposuna geri dönecek.

Kanal D`nin bu yılki zayıflığını en iyi kullanan Star ve Atv oldu.

Starın yaptığı hiç bir dizi tutmadı neredeyse. Bir tek Dila Cumaları idare ediyor. Ama idare etmek derkende ancak 4. kanal yapabiliyor Starı
İşler Güçlerin A/B`de durumu iyi. Sosyal medya da arkasında

Atv`nin de dizileri tuttu. Ama her gün stabil reyting alan dizisi yok. Bu yüzden ancak 3. kanal olabiliyor. Maçlar olmadığı taktirde bence atv Starı geçebilir ( Totalde )
atv nin yaptığı diziler 1 1 tutuyo
karadayı:bu hafta büyük patlama yapacak bölüm müthiş bir yerde bitti
biü:ilk bölümüyle farkı 2 ye indirdi öbgzk yi geçmesi an meselesi geçer yakında
huzur sokağı:sezonun bombası oldu
alev alev:4 ü geçmeyi başarıyor tuttu diyebiliriz
krem:bu da tutmuştu aslında ama sürekli saatle oynayınca bozuldu gibi

atv nin yaptığı diziler 1 1 tutuyo
karadayı:bu hafta büyük patlama yapacak bölüm müthiş bir yerde bitti
biü:ilk bölümüyle farkı 2 ye indirdi öbgzk yi geçmesi an meselesi geçer yakında
huzur sokağı:sezonun bombası oldu
alev alev:4 ü geçmeyi başarıyor tuttu diyebiliriz
krem:bu da tutmuştu aslında ama sürekli saatle oynayınca bozuldu gibi
Karadayı tutmuş olsa da hala Kenana göre beklentilerin altında. Pazartesi ancak 3. olabildi
Benim İçin Üzülme ne kadar yükselse de ancak 2. olabilecek en fazla. ÖBGZK`yi geçmesine imkan yok. Bu da belli olacak zaten gelecek haftalarda
Huzur Sokağına laf yok. Cuma zirvede. Ama düşüş söz konusu. Yalan Dünya ile aralarında 1 reyting fark var. Senin hesabına göre Yalan Dünyanın da geçmesi an meselesi
Alev Alev 4 reyting aldı diye tutmuş demek değil. 4 reyting 10-12 share demek. Alev Alev Cumartesi atv`yi ancak 4. kanal olarak kapattırıyor. Cumartesi 6 reyting almayan bi programa tuttu denilmez.
Krem: Tutmuştu. Ama ekran boşken. Şimdi de saati ve günü kötü

Karadayı tutmuş olsa da hala Kenana göre beklentilerin altında. Pazartesi ancak 3. olabildi
Benim İçin Üzülme ne kadar yükselse de ancak 2. olabilecek en fazla. ÖBGZK`yi geçmesine imkan yok. Bu da belli olacak zaten gelecek haftalarda
Huzur Sokağına laf yok. Cuma zirvede. Ama düşüş söz konusu. Yalan Dünya ile aralarında 1 reyting fark var. Senin hesabına göre Yalan Dünyanın da geçmesi an meselesi
Alev Alev 4 reyting aldı diye tutmuş demek değil. 4 reyting 10-12 share demek. Alev Alev Cumartesi atv`yi ancak 4. kanal olarak kapattırıyor. Cumartesi 6 reyting almayan bi programa tuttu denilmez.

biu hariç diğerlerine katılıyorum :D alev alev den beklenti yüksek değildi o da beklentileri karşıladı diyebiliriz

karadayı bu hafta coşacak geçen bölüm felaket yerde bitti hatta son dilimi 9 u geçti anlıklarda bu hafta 10 u görecek

karadayı bu hafta coşacak geçen bölüm felaket yerde bitti hatta son dilimi 9 u geçti anlıklarda bu hafta 10 u görecek

Bunun bu konuyla ne alakasi var, onu pek çikaramadim..

konuyla alakası var yoksa da yazdım nolmuş