Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol yeni dizide buluşuyor !

veda 20 reyting alan dizi n asıl bitsin uçuyor kopuyor fark atıyor😀d:d

Romanin özetini okudum gayet ilgi çekici bir yani var..

Bu da mı roman ? Konuyu okumadan yoruma geçtim de. :D

Roman uyarlamalarından da gına gelecek gibi yakında, bir Huzur Sokağı tuttu diye yeni bir furya başlar artık. :)

huzur tek tutmayan romandır
aşk-ı memnu
yaprak dökümü
fatmagülün suçu ne adlı dizilerin yanında koçanın aldığı oran çok cılız kalıyor ..

O zaman PT2 için almayacaksa bir haftayı 14 güne çıkarıp her diziyi iki haftada bir yayınlayacak. :D

İşte esas sorun da bu, Kanal D Kuzey-Güney'i muhtemelen geç saate atacak yer açmak için. Yerine 4 diziden biri gelecektir.

BBEB de tek güne indirilecek.

Umutsuz zaten geç saate atılacak.

Yalnız 4. diziye yer bulamıyorum, Arka Sokaklar'a da kıyar mı ki ?

Kanal D iflah olmaz artık...

- - - Ekleme - - -

huzur tek tutmayan romandır
aşk-ı memnu
yaprak dökümü
fatmagülün suçu ne adlı dizilerin yanında koçanın aldığı oran çok cılız kalıyor ..

Yeniyetme roman uyarlaması dizilerden tutanı demek istedim, onlar efsane zaten...

İşte esas sorun da bu, Kanal D Kuzey-Güney'i muhtemelen geç saate atacak yer açmak için. Yerine 4 diziden biri gelecektir.

BBEB de tek güne indirilecek.

Umutsuz zaten geç saate atılacak.

Yalnız 4. diziye yer bulamıyorum, Arka Sokaklar'a da kıyar mı ki ?

Kanal D iflah olmaz artık...

- - - Ekleme - - -

Yeniyetme roman uyarlaması dizilerden tutanı demek istedim, onlar efsane zaten...

Arka Sokaklar iyi toparlandı bu formunu korursa PT1'de devam eder.

Bence yeni dizilerden PT1 olabilecek sadece İntikam ve Monk uyarlaması var. İntikam zaten Perşembe olur. Monk ise Cumartesi veya Çarşamba PT1'de olabilir. Diğer diziler ise PT2 olur anca. :) Favori günler ise Pazartesi, Salı ve Perşembe. :)

Most Production olması şanssızlık. Başroller iyi. Bence PT2 için hazırlanıyor bu dizi. Eğer bu yeni dizilerin 3/4`ü tutarsa Kanal D 2010-2011 sezonundaki gücüne geri döner.

Dizi PT2`de neden olmasın? Bahsettiğim yıllarda Kanal D hergün iki dizi yayınlıyordu. PT2 dizileri 7-8 reyting alıyordu. PT1 dizilerini siz düşünün :):) Ocak ayından sonra tekrar o forumuna dönebilir bence

Most Production olması şanssızlık. Başroller iyi. Bence PT2 için hazırlanıyor bu dizi. Eğer bu yeni dizilerin 3/4`ü tutarsa Kanal D 2010-2011 sezonundaki gücüne geri döner.

Dizi PT2`de neden olmasın? Bahsettiğim yıllarda Kanal D hergün iki dizi yayınlıyordu. PT2 dizileri 7-8 reyting alıyordu. PT1 dizilerini siz düşünün :):) Ocak ayından sonra tekrar o forumuna dönebilir bence

AGB reytinglerle evet.

- - - Ekleme - - -

koyu kırmızıyı star yoketti ne reklam yaptı ne de diziye sahip çıktı senaryoda zayıftı ..

Star'da yayınlanıyordu

tutan dizilerin saat 23.15 e kadar devam ettiğini düşünürsek pt2 ye dizi konmamalı ..

tutan dizilerin saat 23.15 e kadar devam ettiğini düşünürsek pt2 ye dizi konmamalı ..

Kanal D belki bu düzene son vermek istiyordur diyeceğim ama diyemiyorum çünkü daha önce dediğimde hep yanıldım. :)

Eskiden ne güzel 20.00 PT1 21.45 gibi PT2 dizileri olurdu. Fakat dizi süreleri uzadı kanallar tek diziyi tüm geceye yaymaya başladılar.