veda 20 reyting alan dizi n asıl bitsin uçuyor kopuyor fark atıyor😀d
ha ibe tepik atıyor vadi ve ağır romanailk defa gerçekleri syledin ))
ha ibe tepik atıyor vadi ve ağır romana
Bu dizi kesinlikle PT2'de olur. Perşembe en büyük ihtimal gibi.
Romanin özetini okudum gayet ilgi çekici bir yani var..
Bu da mı roman ? Konuyu okumadan yoruma geçtim de.
Roman uyarlamalarından da gına gelecek gibi yakında, bir Huzur Sokağı tuttu diye yeni bir furya başlar artık.
Kanal D PT2 için niye dizi alsın diye düşünüyorum açıkçası...
Bir de Özgü Namal'ın oynadığı iş geç saatlere bırakılmaz, bırakılmamalı da...
Bu da mı roman ? Konuyu okumadan yoruma geçtim de.
Roman uyarlamalarından da gına gelecek gibi yakında, bir Huzur Sokağı tuttu diye yeni bir furya başlar artık.
O zaman PT2 için almayacaksa bir haftayı 14 güne çıkarıp her diziyi iki haftada bir yayınlayacak.
huzur tek tutmayan romandır
aşk-ı memnu
yaprak dökümü
fatmagülün suçu ne adlı dizilerin yanında koçanın aldığı oran çok cılız kalıyor ..
İşte esas sorun da bu, Kanal D Kuzey-Güney'i muhtemelen geç saate atacak yer açmak için. Yerine 4 diziden biri gelecektir.
BBEB de tek güne indirilecek.
Umutsuz zaten geç saate atılacak.
Yalnız 4. diziye yer bulamıyorum, Arka Sokaklar'a da kıyar mı ki ?
Kanal D iflah olmaz artık...
- - - Ekleme - - -
Yeniyetme roman uyarlaması dizilerden tutanı demek istedim, onlar efsane zaten...
Özgü Varsa Tutar
Most Production'ın yaptığı bir dizi 13 bölüm dayanır ancak.
Koyu Kırmızı neden yok o zaman ekranda.
Most Production olması şanssızlık. Başroller iyi. Bence PT2 için hazırlanıyor bu dizi. Eğer bu yeni dizilerin 3/4`ü tutarsa Kanal D 2010-2011 sezonundaki gücüne geri döner.
Dizi PT2`de neden olmasın? Bahsettiğim yıllarda Kanal D hergün iki dizi yayınlıyordu. PT2 dizileri 7-8 reyting alıyordu. PT1 dizilerini siz düşünün Ocak ayından sonra tekrar o forumuna dönebilir bence
koyu kırmızıyı star yoketti ne reklam yaptı ne de diziye sahip çıktı senaryoda zayıftı ..
koyu kırmızıyı star yoketti ne reklam yaptı ne de diziye sahip çıktı senaryoda zayıftı ..
Her metro durağında reklamı vardı.
Star en çok bu dizinin reklamını yaptı.
tutan dizilerin saat 23.15 e kadar devam ettiğini düşünürsek pt2 ye dizi konmamalı ..