Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Ünlü filozof yıldız argun kuyucu Yıldırım yılmaz ın dediği gibi 'arsıza kazık çakmışlar bir çıtırtı geldi demiş' seninki o hesap sesleri karıştırıyon yani
Üzülüyorum komedi anlayışınızın bu kadar kısıtlı oluşuna.

------

Çok güzel olmuş tanıtım. Merakla bekliyorum.

Durmayın daha da saplayın.
Sedef'in başarısızlığını söylediğim için mi suçlu oldum.

Üzülüyorum komedi anlayışınızın bu kadar kısıtlı oluşuna.

------

Sedef'in başarısızlığını söylediğim için mi suçlu oldum.
Yok mesele sadece kişi değil. Ama dün reyting konusunda yazdığın genel olarak o mesajların etkisi var.
Aynı oranları senin dizilerin alsa havaya uçarsın (kaldı ki 3 alan dizinin oranına bile iyi diyorsun
) Gelmiş burada boş yapıyorsun.
Ayrıca 6 sezondur sürekli şu dizi Yasak Elma’yı bitirir deyip zortlaman da aşırı gülünç.

Reactions: 12.Adam and serhatt
Dersini almıştır artık
neyse @Alos gacısı nerede o da 2-3 mesaj atsaydı ölürdü belki kaknem
işe yarayacağı zaman kayboluyor. Ss
------

Ne mana
Konunun aldığı hit sayısının artışı sadece dizinin gündeme bomba gibi düşmesiyle alakalı Twitter'a bak görürsün.
Ayrıca ders alınacak bir şey mi vardı ki alayım.

Seni biliyorum da diğer şahsın karın ağrısı başka olduğu için nefret kusacak yer arıyor.
İsterse dünyanın en düşük reytingini alsın en azından böyle pespaye bir işi izleyip 6 yıl harcamaktan iyidir.

------

Hasret kalmıştım böyle kaliteli laf sokuşlara gece gece keyiflendim sayenizde.
@xemrexxx
Daha birkaç gün önce Kurak Günler için kaliteli derken şimdi dünyanın en varoş laf atma çabalarına da kaliteli demen komik.

Reactions: 12.Adam and Özgür
Asıl senin karın ağrın başka.
Bu gece sağlam kapaklar yedin valla çok keyifli bir gece oldu.

Kurak Günler’le bunun ne alakası var yine saçmaladın ama sen de haklısın bu kadar laf yesem ben de konuyu çevirmeye çalışırım.

Reactions: 12.Adam
Çok şükür alnım ak kimseye karşı bir nefretim de yok karın ağrımda. Kendisiyle karıştırmasın kimseyi.

Sürekli kendi izlediklerini övüp insanların izlediği, sevdiği şeyleri aşağılayan birine doğruları söylediğim için şimdilerde bana kin kusuyor. Eee boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.

Reactions: Carpe Diem
İsmime yakışır bir tanıtım olmamış bu ne arkadaş
konuda daha çok atraksiyon var tanıtıma göre.

Şaka bir yana Gökçe Bahadır için inşallah diyorum, hayırlı olsun.

Reactions: xemrexxx
Varoş laf atma çabası diye bir tabir kullanan kişinin 6 yıldır elma çöpe gidecek diye sürekli olarak sayıklaması kaçıncı seviye bir varoşluk bilen söylesin lütfen.