Star Ömer - Dizi Yorumları

eger o ise, -ben o sahnenin devaminda- omer'i tutuklarlarken goturuldugu sahne ile ilisik buldugumdan ,tahminimce bolum ortasi veya sonlarina dogru gibidir diye dusunuyorum.

İki sahneyi -aralarda farklı karakterlerin sahnelerinin de katılacağı- tek sahne olarak yorumladım kendimce.

Pazartesi günü yayınlanacak bölüm ile alakalı Son 45 dk. Tahminim:
Bence Malum sahne 23:00 civarında; 23:45'te bölüm finalinde yayınlanan reklamdan önceki son reklama doğru başlar, kısa süre sonra reklam girer ve dönüşte sahne tekrar başlar, Süreyya'nın babasının odaya girdiği yerde araya muhtemelen bir Ömer - Gamze konusunda tartışan Nisa - Hakan sahnesi girer - bu tartışma sayesinde Reşat da evliliği öğrenebilir- ve Ömer'in tutuklandığı yerde 23:45'teki son reklam çıkar.

• İlginç
Reactions: Dante
İki sahneyi -aralarda farklı karakterlerin sahnelerinin de katılacağı- tek sahne olarak yorumladım kendimce.
anladim. :) tesekkur ederim aciklama dan dolayi.

Pazartesi günü yayınlanacak bölüm ile alakalı Son 45 dk. Tahminim:
Bence Malum sahne 23:00 civarında; 23:45'te bölüm finalinde yayınlanan reklamdan önceki son reklama doğru başlar, kısa süre sonra reklam girer ve dönüşte sahne tekrar başlar, Süreyya'nın babasının odaya girdiği yerde araya muhtemelen bir Ömer - Gamze konusunda tartışan Nisa - Hakan sahnesi girer - bu tartışma sayesinde Reşat da evliliği öğrenebilir- ve Ömer'in tutuklandığı yerde 23:45'teki son reklam çıkar.
iyi anlamda ilginc buldum.

bakalim nasil yasanacak bu sahnelerin baslangic gelisme ve sonuclanma evresi. . .

son bolumun final sahnesinin hemen akabinde neler olacak - aslinda yeni bolum fragmani izlemeden once tek dusundugum sekans buydu... >>
nisa (omgam evliligini ) buyuk ihtimal hakan dan ogrenir -diye yorumluyordu cogu izleyici-youtube da.

hakan freni orda birakmaz gider kayinpedere de citlar bu haberi -

< erdal'a kim soyler orada bi muamma vardi... fragman dan gordugumuz,-yanilmiyorsam sureyya ispiyonluyor...

her halukarda cok dolu , bol adrenalinli , heyecanli ,sinir uclariyla oynanacak bir bolum olacak gibi .

• Harika
Reactions: Mehmet Can
oncelikle her bolum cercevesinde oldugu gibi ,yanit icin tesekkur ediyorum sevgili mehmet dizidasim.

youtube yorumlarinda gozume bir kac yorum ilisti - sureyya konusu bi 10 bolum daha surer - diye.

sahsen ''''' tek bolum, hatta bolum ici sahnelerine katlanamiyorken(genel oyunculugunu kotu ve duz buldugumdan dolayi) ,buna ek olarak hikayedeki rolu de zaten ekstra sogutuyor her yer aldigi sahnede. tv disinda *youtube dolayli izlerken ozellikle sahnelerini atliyorum -senarist alinmasin'''''' .

bakalim kac bolum daha surecek bu sureyya konusu. . .

evet .hatirliyorum bu noktaya ozellikle vurgu yapmistin gecmis sohbetlerimizde.

son sahne derken ? <>. hani su sureyya nin kendi odasinda omere ansizin yaptigi *gures sporundaki -iki ayakla kilitleme- sahnesin mi - son sahne ?

eger o ise, -ben o sahnenin devaminda- omer'i tutuklarlarken goturuldugu sahne ile ilisik buldugumdan ,tahminimce bolum ortasi veya sonlarina dogru gibidir diye dusunuyorum.

bakalim hangimizin dedigi cikacak :)

< buna, orj diziden sen bahsederken vakif olmustum ,bizle orj arasindaki farkliliklarina dair.

bizdeki versiyon, daha once dedigim gibi - bol entrika soslu oldugundan, bize uygun yapilmis gibi,,yani bizim dram bazli reytingle tutulan ve veya klasik one cikmis dizilerimizde gordugumuz yazilimin bir versiyonu gibi.-bence. < diger turlu nisa nin konusu kalmiyor duz es vs olarak ilerlenseydi...

emine aslinda bu nokta da kilit katalitazor gibi. onun sayesinde olay ortaya cikti gibi,yaman dolayli.

birde, gordugum kadariyla - konu suan nisa nin *cocuklari yuzunden susmasi uzerinden ilerliyor kocasinin ihanetini ogrendiginden beri. . .
bu son bolumde de omer ile *dertlesirken bu noktya vurgu yapildi hatirlarsan. cocuklar *var vs dedi.

bir sekilde hangi bolum olacak bilemiyorum fakat bu is bir nokta da kopacak. . . buna vesile -ilk giriste emine/yaman ,,,gelisim ve sonuc da ise -hakan'in absurd hal hareketleri, > misal bu bolum nisa'yi omer/gamze uzerinden tehdit etmesi,,,
sonrasinda ozgur sef dolayli kiskanclik yapmasi vb gibi iliski/aile bazli olaylar silsilesi ile gunun sonucunda birliktelik bitecek,, olan bu noktada cocuklara olacak malesef. . .
< teknik olarak cocuklar kimde kalir, orasina vakif degilim resmi vs baglamda.

bence bu konu, nisa nin kocasiyla isleri koparmasi adina ara bir yazilim,,,birde , nisa icin 2. bir hayat sansi- ona oldugu haliyle,oldugu gibi kabul eden ,deger veren,yaninda olan biri- bu da suanki durumda ozgur sef ile kuruluyor gibi,. .
<dizinin sonunda- eger yanilirsam, burdan duzeltirim :).

bence iyi de oldu bu sef konusu. bu da yine yeniden gamze sayesinde oldu.
diger yandan, gamze melek gbi imdata yetisirken her anlamda ; nisa ise gamze nin yuva kurmasina anlamsiz sekilde mani ve kostek olmasi kabul edilir bir durum degil.
< buna en yakin ornek ; yeni fragmanda da yine gordugumuz gibi -nisa hayal kirikligi yaratiyor omer gamze ozelinde.

*yok artik. bunun ustune nisa bir cocuk daha yaparsa. sahnelerini izlemek net anlamsiz kalir benim adima. . .

kendisi ilk hatasini gamze ile bu hakan konusunda dertlesirken, halen seviyorum vs gibi sacmalamasi ile gostermisti izleyiciye...
bir bakima, insani anlamda empati dolayli kendisini destekliyenler icin hayal kirikligiydi nisa nin hakan dan vazgecmem bakisi.....

hakan dondu, cocuklar yuzunden nisa kabul etti gibi gosterildi. ayni oda da kalmiyorlar. seyirci yeni bir sans verdi nisa karakterine - ileriki bolumler de bir sekilde hakana elbet yol verecektir -beklentisiyle-.

umarim dedigin gibi olmaz. yol yakinken hakana yol verilir.
------

bayagi elestiri var senariste youtube yorumlarinda oyle boyle degil.

bu arada,
o gures sahnesi gercek mi sence ? sok oldum resmen. ilk defa boyle bir sahneye denk geliyorum dizilerde....

birde, omer'in o oda da bulunmasi da anlamsiz degil mi ? tuzaga bile bile gitti. bence disarida veya bahce de konusabilirlerdi. sureyya nin odasinda olmasi cok ama cok anlamsiz butun bu olanlardan sonra.

fragman dan gorduklerim kadariyla konusursam ;
bence de senarist sacmalamis malesef.
Aynen öyle nasıl gider Ömer anlamadım ya sinir oldum sana iftira attı bu kız nasıl odasına gider ya

• Beğendim
cok guzel bir bolumu daha geride biraktik. reytingler de iyi gidiyor yanilmiyorsam... yeni bolum fragmani da cok cok iyi....
daha ne isterim .:)

*fragman da en begendim sozlerin soylendigi kesit ;

"sen yanımdayken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ve bu kalp attığı müddetçe hep sana ait olacak" imza - omer.
ozel bir parantez gamze(gokce bahadir) giyim konusuna deginmeden olmaz bence; :)
bu bolum ve yeni fragmanda da gordugum kadariyla,
*gokce bahadir'in giyim tarzi tipki -ilk bolumlerdeki gibi- muh te sem.
tumden siyah secim fazla asil , cok zarif ve alimli gosterdi kendisini...
*performansina diyecek soz yok. her zamanki gibi A klas. sektorun kanimca en iyi 3 kadin oyuncusundan biri. her yer aldigi proje de dokturuyor.

fragman da neler var :)

*resat hoca nin > sureyya nin cirkin yalan iftirasini ogrenmesi....

*gamze nin > yuzugu erdal'a iade etmesi....

*omer'in essiz bogazin dibinde denize nazir ~ o naif ve de guzel ic isitan romantik laflari soylemesi ;
>
"sen yanımdayken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ve bu kalp attığı müddetçe hep sana ait olacak" .....

golge eden sahneler ;

*gamze nin annesi nin yine yeniden gamze nin uzerine yurumesi~erdal ve yuzuk dolayli...
< kim bilir ne gibi kirici ve kotu laflarla gamze nin gururunu ve kalbini kiracak. :( ...
birde bunlari yapan bir anne. . .

genel fragman dan hatirladigim diger yerler;

*erdal galiba gamze'yi ariyor, telefonu omer alip aciyor birde ikaz ediyor gamze'yi aramamasina yonelik.
< sanirim o sira gamze telefona omer'in yanit vermesi yuzunden kendisinin bi nevi *yok sayilmasini hos bulmuyor - nalbur dan kosar adim cikmasi bundan dolayi olabilir...- ki, burda ben gamze'ye hak veriyorum sayet fragmandaki sahne bu dedigim gibi gelismisse.

resat V sureyya nin babasi sahneleri adrenalinli olur gibi...
nihayet resat hoca uyandi. gururuna vs yediremiyordu sozunun ilk defa oglu tarafindan dinlenmemesi,,bu da dedigim dedik durumuna soktu resat hocayi- kendi ile celisti.
neyseki egrisi dogruyu buldu.< bunun cok gec olmamasi da dizinin kalitesinin ayricaligi olsa gerek...
-kimi dizilerde kac bolum daha surerdi bu acikliga kavusturma suresi...

sureyya nin babasi da bir diger gurur ve inat yapan taraf.
isin pesini birakmiyor. bu sefer ispiyonvari bir uslupla gamze'yi annesine sikayet ediyor...

bu yetmiyor, erdal da eksik kalmiyor. gidiyor omer'i babasina sikayet ediyor-gamze dolayli.

muthis bir bolum bizleri bekliyor . sabirsizlikla yeni bolumu bekliyorum.

son bolume dair yorumumu bu sefer *eklemeyi unuttum.
yeni bolume kadar gecen sure zarfinda ekleyebilirim.soz vermiyeyim.:)

ben dahil - iyi seyirler diliyorum izleyenler arkadaslara....

• Beğendim
Yine çok güzel analiz yapmışsın valla bencede süreyyadan kurtuluşumuz yok gibi
17. Bölümde Süreyya'dan kurtulmanın yolları açılıyor gibi. Ama süreç sezon finaline kadar gider, orada gönderilir gibi geldi bana.
------

Fragmanın sonu berbat. Bi kurtulamadık Süreyya'dan. Orjinalinde konu tek seferde bitiyordu. Kesin son sahnedir bir de.

Nisa - Hakan konusunda; Hakan yurt dışından döndükten sonra gayet de normal bir eş, baba oluyordu. Böyle saçmalıklar yoktu. Kısa bir süre Emine ile sorun yaşıyordu o kadar. Eşini aldattığı kişi dizide yoktu zaten. Nisanın Şef olayı da yoktu. -Bu kısımları vakit olursa bi ara yazarım-

Nisa ile Hakan hatırladığım kadarıyla 4 çocukla diziye başlayıp, 5. Çocuk 2. Sezon başında oluyordu. Ya da 5 çocuktan sonra 6. Da olmuş olabilir.
Hakan'ın diziden sezon finalinde çıkarılacağını düşünüyorum. Zaten iki konusu vardı birr tanesi Gamze/Ömer evliliğini öğrenmesi, ikinicisi Yaman'ın annesi ile olan yaşamı. Her ikiside yarı yarıya ortaya çıktı bana göre. Dizide kalma ömrü azaldı. Sezon finalinde fişi çekilecektir.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
17. Bölümde Süreyya'dan kurtulmanın yolları açılıyor gibi. Ama süreç sezon finaline kadar gider, orada gönderilir gibi geldi bana.
------

Hakan'ın diziden sezon finalinde çıkarılacağını düşünüyorum. Zaten iki konusu vardı birr tanesi Gamze/Ömer evliliğini öğrenmesi, ikinicisi Yaman'ın annesi ile olan yaşamı. Her ikiside yarı yarıya ortaya çıktı bana göre. Dizide kalma ömrü azaldı. Sezon finalinde fişi çekilecektir.
Hakan orjinal hikayeden taban tabana zıt karakterde gösteriliyor. Hakan'ın eve dönüşünden sonrası tamamen bizimkilerin yazımı. Hakan'ın böyle ..... Olmaması gerekiyordu. Yoksa dizinin orjinalinde, başta evi terk edip eşini aldatmış olması haricinde, geri döndükten sonra hiç bir kötülüğü yoktu. Son bölüme kadar da vardı kendisi.

Genel itibariyle Shtisel'in sadece ilk sezonunun haklarını satın aldıklarını düşünüyorum. Orjinal hikayeye göre sadece ilk sezon olması gereken ve aslında Akive Shtisel'in (Ömer)'in 2. Sezondaki eşi Libbi Shtisel karakterinden daha arka planda olan Elisheva (Gamze)'yi Gökçe Bahadır gibi önemli bir oyuncunun oynamasından belli. 3 sezonun tamamını almış olsalardı Gamze karakterinin, Ertan Saban'ın Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde parlaması gibi etki yapacak bir oyuncu tarafından sahnelenmesi gerekirdi.

Son düzenleme:
Hakan orjinal hikayeden taban tabana zıt karakterde gösteriliyor. Hakan'ın eve dönüşünden sonrası tamamen bizimkilerin yazımı. Hakan'ın böyle ..... Olmaması gerekiyordu. Yoksa dizinin orjinalinde, başta evi terk edip eşini aldatmış olması haricinde, geri döndükten sonra hiç bir kötülüğü yoktu. Son bölüme kadar da vardı kendisi.

Genel itibariyle Shtisel'in sadece ilk sezonunun haklarını satın aldıklarını düşünüyorum. Orjinal hikayeye göre sadece ilk sezon olması gereken ve aslında Akive Shtisel'in (Ömer)'in 2. Sezondaki eşi Libbi Shtisel karakterinden daha arka planda olan Elisheva (Gamze)'yi Gökçe Bahadır gibi önemli bir oyuncunun oynamasından belli. 3 sezonun tamamını almış olsalardı Gamze karakterinin, Ertan Saban'ın Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde parlaması gibi etki yapacak bir oyuncu tarafından sahnelenmesi gerekirdi.
Peki daha sonradan sezon haklarını satın almaya devam edemezler mi?

• Beğendim
Peki daha sonradan sezon haklarını satın almaya devam edemezler mi?
Genel itibariyle Shtisel'in sadece ilk sezonunun haklarını satın aldıklarını düşünüyorum

Üstte belirttiğim husus benim öngörüm, gerçekliğini bilemeyiz açıklanmadıkça.

Dizinin gidişatı şu an Shtisel'in 2. Ve 3. Sezon hikayesini almamışlar veya alsalar da Ömer'in aşk hayatı konusunda ciddi farklar olacak şekilde olabilir. 2. Sezon Libbi ve 3. Sezonda Racheli ile olabilecek sahneleri Gamze ile yapabilirler. Gökçe Bahadır'sız devam etmezler.

------

Ay inşAllah

kalemine saglik sevgili mehmet. sayende orj'u izlemis kadar oluyoruz .:)

bu bolum resmen *hakan'in bolumuydu. her yeri bozmak icin oyuna giren detay gibiydi.

*omer -gamze konusunu eseledi,,
*kendi esi ile olan konu da ozgur sef konusunda kiskanclik , kendi ihaneti konusunda da piskinlik,yalan soyleme, uste cikma gibi gibi,,,
* kendi cocuguna tokat atacak cirkinlikte, , , ayrica ,esini esya gibi cekip cekistirmek icin seviyeyi bu denli dusurmesi vb asiri irrite edici sahnelerdi, ,
* < birde resat hocalarin evine gidebilecek kadar gozu karartmis, ardini dusunmeyen goruntusu ile her yere yetisti karisti ,karistirdi. bi nevi egoist,empati den yoksun, kendini dusunen bir rol.

yaman'in annesinin de hakan dan asagi kalir yani yok.
o evdeki *nisa'ya bakisindan cidden ben tirstim.
< o sira *sukran'in bir ona bir buna bakmasi nin bir benzerini ben izlerken yasadim. :)

yan karakterlerin bold one ciktigi bir bolumdu.
romantizm tarafinda ; onceki yorumda belirttigim gibi ; gamze-omer,,,
birde, ozgur sef dolayli ~ KOD ADI NISA~ sahnesi , emine & yaman okul disi park sahnesi cok cok iyi sahnelerdi - ic isitan...

yeni bolumu heyecanla bekliyorum.
ozellikle, bakalim gamze & omer - ne gibi - yeni zorluklarla karsilasacaklar....

iyi seyirler.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Bölümü izledim. Bir sonuca doğru bağlanmaya gitmek yerine daha fazla karmaşaya sebep oldu 17.Bölüm. Fragmanıda bu da devamı niteliği oldu benim için. Ömer o sıkışık halden bir şekilde çıkacak gibi ancak Gamze tarafında olaylar daha fazla bir süreç alacakmış gibi duruyor. Süreyya tam bir Ömer delisi çıktı.

• Beğendim
yine cok guzel bir bolumdu - set onu ve arkasi -herkesin emegine saglik.

bolum den hatirladiklarim ;

.
kaliteli oyunculuk ve karsilikli uyum kimya dolayli - gamze ve omer'in bu bolumdeki her bas basa sahnesi onceki bolumlerde oldugu gibi * yine asiri guzeldi, ic isitan ~ adeta asik olmayi ozleten sahnelerdi. . .

bolumun girisindeki denize sifir olan sahne cekimi cok cok iyidi.
dalgali deniz, gosterissiz mekan secimi, ikilinin masa da devlesmesi , adeta bir portre gibiydi uzaktan bakinca....gokce nin uzun guzel saclarinin ruzgarda dalgalanmasi da ,dalgali olan denize ve genel sahne gecisine harika uydu.

gamze nin giyim secimleri yine cok cok basariliydi. tekrardan kostum moda tarafina tebrikler.

nalburda olan ikili dolayli sahneler bi nevi klasik oldu. :)
bu bolum bir den fazla nalbur da cekilen sahneler vardi. her biri ayri guzel olsa da, -ozellikle bir sahne de, gamze nin omer'e mahkeme konusun da ve de genel anlamda kendisine destek ciktigini acikladigi sekans da-kalpler kut kut atti izlerken.... karsilikli repliklerde ozellikle gokce nin replikler dokunakliydi. < duygusal ,melonkolik anlamda da sevilmek yaninda olmak boyle bir sey dedirten turden di. genel anlamdan bayagi begendim sahneyi.

en begendigim sahne konusunda ise - asiri zorlandigim bir bolum oldu.

yine denize nazir , gamze - omer *aksam uzeri sicacik cay icimi esliginde beraber kavradiklari battaniye, yaktiklari odun atesi ,, arka plandaki denizin o essiz *yakamoz gorunumu esliginde muhtesem ikilinin cicegi burnunda o kari koca tatli sohbeti vs 'ye dair tek diyecegim kelime : bayildim - ha ri ka .

( @Yakamoz-Asi :) *yakamoz sahnesinde senin nicki hatirladim 😛
latife bir yana, guzel sicacik bir sahneydi )....

ikilinin ,sureyya'nin yok artik dedirten adimlarina verdikleri tepkiler cok iyidi....

erdal bu bolum gercek yuzunu,sivri tarafini cikarmaya basladi gibi.
irrite ediciydi gamze'ye iki de bir , sen yaslisin,cocuklusun, omer genc cocuk vs vb daha nice haddine ve ustune vazife olmayan sekilde gamze nin kararlarini manupule etmeye calismasi ,kinayeli laflarla gururunu kirmaya calismasi - yakisik degildi -ucuz yoldu.
neyseki bu ucuz vs laflara karsilik , *gamze nin yaniti cok saglam oldu .

baris falay resat roluyle kanimca dizideki en peak performansi karakol dolayli sahnelerde sundu. mu kem mel di performans.
< bu bolum yer aldigi sahnelerde resat hoca karakteri ile dokturdu resmen.
burdaki sekansin geneli cok iyidi, ailecek birbirlerine sarilmalari vs guzel detaydi. iyi de oynandi oyuncular tarafindan- kocaman bravo.

emine - yaman siniftaki basa bas sahneleri,, yaman'in motobisikletle gelisi ve emine'yi okula birakisi , guzel islendi....

emine'lerin evinde, babasi hakan'in kirk yilda bir elle tutulur bir ise imza attigini -soylecegim- aklimin ucundan gecmezdi ,,< ama bu bolum tahir'e karsi kizini savunmasi bravo dedirtti,, bi nevi ,yaptigi cikis beklenmedik olumlu reaksiyon du *baba konumu baglaminda. cok iyi yazilmis sekansdi bence.

ozgur sefle - nisa beraberindeki -otobus duragi sahnesi- cok basariliydi. ikilinin sahneleri cok iyi vibe yayiyor ,,,her ne kadar hos,dengeli,tadin da yazilsa da ; sure ve sahne sayisi olarak keske daha fazla yer alsalar diye gonul koymadim degil.

*gamze nin annesi dizi basladigindan beri ayni randiman da.... gamze'ye bi dakika rahat vermiyor. daha da ileri ne kadar gider dedik, bu sefer meyve picagi ile gamze nin uzerine yurudu. PES. yani cidden yildik yaa yildik.
resmen - yeter yahu...

*sureyya nin babasi da diger tarafta ayni randimani gamze ve omer dolayli sunuyor. ailecek uste cikma cabalari bosuna,,, elbet o cirkin yalan iftira ortaya cikacak, heyecanla bekliyorum.

gamze nin yuzukleri iade etmesi ,sonuclandirmasi iyi oldu ,onunu gormek adina .

dizi de bir gunes gibi parlayan ikili ise ; gamze nin kiz kardesi ve enistesi .adeta dizinin renkleri ve harika detayi bu ikilinin evdeki halleri, gamze'ye her anlamda herdaim destek cikmalari. cok sevdik bu duruslarini.

gamze nin oglu da buyumus de kuculmus mu, buna benzer bir ata sozu vardi :) annesi ile oda da dertlesirken yaptigi laflar boyundan ve yasindan cokca buyuk manevi olarak annesi adina yadsinamaz moraldi.

bolum erdal -gamze yuzuk verme ,ayrilma aciklamasi ile gerilimli basladi ~ bolum finali de ayni yonde bitti...

unuttugum nice ilgi cekici sahne ve repli vardir. benim hatirladiklarim simdilik bu kadar...

tanim ; cok kaliteli bir bolumdu. bolum, reytingde agirlikli olarak zirve de yer alsa da, *kanimca daha fazlas puani hak eden bir bolumdu bir cok yonden.

iyi seyirler dilerim.
------

18. BÖLÜM FRAGMANI
o nasil fragman yahu.

gamze nin annesi bi sac bas cekmedigi kalmisti onu da yapti. pes .

erdal'a bak sen...
gemileri yakmis, adeta kontrolden cikmis. gamze'yi kaybetmeyi kendine yediremiyor.
o gosterilen sunulan - efendi, saygili kisi nin -adeta tam zitti olmus. gamze'ye yonelik cirkin cirkin benzetmeler hic yakismamis. bakalim omer le kapi onunde neler olacak.kavga var gibi....

resat hoca yine buyuk laflar ediyor.

gorunuse gore ; omer , kendine yakisan sekilde, sevdigi kadin icin onun bu cok zor anlarinda ~ onun icin cesurca digerlerinin karsisina kaya gibi cikacagi -bir bolum olacak gibi. . .

bi nevi ; 18. bolum ve bundan sonraki bolumler - gamze ve omer'in buyuk sinavi olacak . . .

.sevgi kazanacak.

Son düzenleme:
Bu dizi hem ismime, hemde nickime talip anlasildi. :A
Yakamoz'lu sahneler genelde romantik ve güzel olur, tahmin edebiliyorum. :D
Beni hatirlaman güzel. :D
tabiki hatirladim yahu. canim forumdasim. :)
latife bir yana, cok guzel bir nickin oldugu yadsinamaz bir gercek.

genel anlamda yakamoz'lu sahneleri, dizi, film, muzik klibi olsun bayilirim.
bence de genel de romantik ve guzel oluyor.

bu dizi de ,denize sifir cekilen yakamozlu sahne ~basrol ikilinin asiri leziz oyunculuklari dolayli daha bi albenili hava da yansitildi. en azindan ben oyle hissettim. :)
< -
ikisinin genelde sahnelerini izlerken -hissiyatim- ikilinin replikler cok iyi yaziliyor... zaten mimikleri cok iyi ikisinin de... dolu dolu oyunculuklar ve uyumla birlesince kipir kipir oluyor izlemesi.

basindan beri dizi de bolca *deniz kullanimi : gunduz cekimleri disinda, *yakamozlu gece sahnelerinin de olmasi -deniz ve yakamoz sever olarak bi nevi win win bir durum benim adima.

diziye genel donersek ;

fragmanin da kaldim. o nasil fragman yahu. yok yok adeta.

saglam bir erdal V omer kapismasi olacak gibi...

iyi seyirler dilerim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
derken, bizi duydular sanirim 😛

2.fragman az once yayinlandi >>

bu nasil fragman yahu ? yok yok adeta....
neler donmus yahu sevgili arkadaslar ?

fragman ayri analiz edilesi adrenalin de...
domino gibi bir durum.....

@Mehmet Can , @Angelica , @taksicigazlabiraz1905 , @ömer karataş , @Hobbit , @Aserat , @12.Adam , @Yakamoz-Asi ,@cookies ,,,,
------

arka muzik harika detay olmus - sahneye cok guzel uymus bence. :)

ask engel tanimazmis . omer ~ gamze .

Aynen öyle ortalık karışıyor bakalım neler olacak

Dizinin bu bölümü belki de sezonun bölümüydü. Dizi de yeni bir evreye geçileceği bu bölümün son kısmı ile iyice anlaşıldı. Ancak bölüm adına sevmediğim bir tek konu oldu. Şu bölüm sonlarını ne olursun hiçbir dizide fragman sonunda vermesinler ya. Resmen hevesi kursakta kalıyor insan izlerken. Yok mu bunun bir başka yolu? Bir çok dizide daha denk geliyorum..

• Aynen