.
kaliteli oyunculuk ve karsilikli uyum kimya dolayli - gamze ve omer'in bu bolumdeki her bas basa sahnesi onceki bolumlerde oldugu gibi * yine asiri guzeldi, ic isitan ~ adeta asik olmayi ozleten sahnelerdi. . .
bolumun girisindeki denize sifir olan sahne cekimi cok cok iyidi.
dalgali deniz, gosterissiz mekan secimi, ikilinin masa da devlesmesi , adeta bir portre gibiydi uzaktan bakinca....gokce nin uzun guzel saclarinin ruzgarda dalgalanmasi da ,dalgali olan denize ve genel sahne gecisine harika uydu.
gamze nin giyim secimleri yine cok cok basariliydi. tekrardan kostum moda tarafina tebrikler.
nalburda olan ikili dolayli sahneler bi nevi klasik oldu.

bu bolum bir den fazla nalbur da cekilen sahneler vardi. her biri ayri guzel olsa da, -ozellikle bir sahne de, gamze nin omer'e mahkeme konusun da ve de genel anlamda kendisine destek ciktigini acikladigi sekans da-kalpler kut kut atti izlerken.... karsilikli repliklerde ozellikle gokce nin replikler dokunakliydi. < duygusal ,melonkolik anlamda da sevilmek yaninda olmak boyle bir sey dedirten turden di. genel anlamdan bayagi begendim sahneyi.
en begendigim sahne konusunda ise - asiri zorlandigim bir bolum oldu.
yine denize nazir , gamze - omer *aksam uzeri sicacik cay icimi esliginde beraber kavradiklari battaniye, yaktiklari odun atesi ,, arka plandaki denizin o essiz *yakamoz gorunumu esliginde muhtesem ikilinin cicegi burnunda o kari koca tatli sohbeti vs 'ye dair tek diyecegim kelime : bayildim - ha ri ka .
(
@Yakamoz-Asi 
*yakamoz sahnesinde senin nicki hatirladim
😛
latife bir yana, guzel sicacik bir sahneydi )....
ikilinin ,sureyya'nin yok artik dedirten adimlarina verdikleri tepkiler cok iyidi....
erdal bu bolum gercek yuzunu,sivri tarafini cikarmaya basladi gibi.
irrite ediciydi gamze'ye iki de bir , sen yaslisin,cocuklusun, omer genc cocuk vs vb daha nice haddine ve ustune vazife olmayan sekilde gamze nin kararlarini manupule etmeye calismasi ,kinayeli laflarla gururunu kirmaya calismasi - yakisik degildi -ucuz yoldu.
neyseki bu ucuz vs laflara karsilik , *gamze nin yaniti cok saglam oldu .
baris falay resat roluyle kanimca dizideki en peak performansi karakol dolayli sahnelerde sundu. mu kem mel di performans.
< bu bolum yer aldigi sahnelerde resat hoca karakteri ile dokturdu resmen.
burdaki sekansin geneli cok iyidi, ailecek birbirlerine sarilmalari vs guzel detaydi. iyi de oynandi oyuncular tarafindan- kocaman bravo.
emine - yaman siniftaki basa bas sahneleri,, yaman'in motobisikletle gelisi ve emine'yi okula birakisi , guzel islendi....
emine'lerin evinde, babasi hakan'in kirk yilda bir elle tutulur bir ise imza attigini -soylecegim- aklimin ucundan gecmezdi ,,< ama bu bolum tahir'e karsi kizini savunmasi bravo dedirtti,, bi nevi ,yaptigi cikis beklenmedik olumlu reaksiyon du *baba konumu baglaminda. cok iyi yazilmis sekansdi bence.
ozgur sefle - nisa beraberindeki -otobus duragi sahnesi- cok basariliydi. ikilinin sahneleri cok iyi vibe yayiyor ,,,her ne kadar hos,dengeli,tadin da yazilsa da ; sure ve sahne sayisi olarak keske daha fazla yer alsalar diye gonul koymadim degil.
*gamze nin annesi dizi basladigindan beri ayni randiman da.... gamze'ye bi dakika rahat vermiyor. daha da ileri ne kadar gider dedik, bu sefer meyve picagi ile gamze nin uzerine yurudu. PES. yani cidden yildik yaa yildik.
resmen - yeter yahu...
*sureyya nin babasi da diger tarafta ayni randimani gamze ve omer dolayli sunuyor. ailecek uste cikma cabalari bosuna,,, elbet o cirkin yalan iftira ortaya cikacak, heyecanla bekliyorum.
gamze nin yuzukleri iade etmesi ,sonuclandirmasi iyi oldu ,onunu gormek adina .
dizi de bir gunes gibi parlayan ikili ise ; gamze nin kiz kardesi ve enistesi .adeta dizinin renkleri ve harika detayi bu ikilinin evdeki halleri, gamze'ye her anlamda herdaim destek cikmalari. cok sevdik bu duruslarini.
gamze nin oglu da buyumus de kuculmus mu, buna benzer bir ata sozu vardi

annesi ile oda da dertlesirken yaptigi laflar boyundan ve yasindan cokca buyuk manevi olarak annesi adina yadsinamaz moraldi.
bolum erdal -gamze yuzuk verme ,ayrilma aciklamasi ile gerilimli basladi ~ bolum finali de ayni yonde bitti...
unuttugum nice ilgi cekici sahne ve repli vardir. benim hatirladiklarim simdilik bu kadar...
tanim ; cok kaliteli bir bolumdu. bolum, reytingde agirlikli olarak zirve de yer alsa da, *kanimca daha fazlas puani hak eden bir bolumdu bir cok yonden.
iyi seyirler dilerim.