Hadi bakaaalım Vicdan ~ Gamze çekişmesi başlasın madem. Hangi tarafı tutacağımız Vicdan karekterinin anlatılışına göre değişebilir ama şuan Gamzeciyim.
Geçen bölüm uyurken göründü.Gamze'nin oğlu da bu sezon görünmedi henüz. Diğerlerine bir bahane bulursun da bu çok saçma.
Artık internetten atlaya atlaya izlediğim için gözden kaçmış.Geçen bölüm uyurken göründü.
Kervan'a yavaş yavaş katılıyor. Bundan farklı olarak Adım Farah'da bence bu yola doğru giriş yapmış gibi. İki dizi içinde neden bu kadar keskin dönüşler yapılmış bu sezon anlamlandıramadım. Adım Farah da 1 bölüm oldu sezona başlayalı ama yeni fragmana bakılınca pek bir değişiklik olmayacak gibi.yeni sezon omer dizisi de bu kervana katildi. . . malesef.
Daha dizinin başında, eğer uyarlama yapacaklarsa orjinal hikayenin temel noktalarına dikkat etmeliler demiştim.asiri uc dokunuslar bazen asiri ters tepe biliyor.
Yalnız geçen haftaki fragmanı Perşembe'yi Cumaya bağlayan gece yayınlandı. Bu sefer ki Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece geldi. Yani her hafta daha kötüye gidiyor PR olayı. Nasıl başarıyorlar enteresan. Deli olacamfragmanin * icerigine bir yorum getirmiyorum. pek ilgimi cekmiyor artik.
.
gecmiste bir kac kez ustun koru deginmistim, bu sefer net belirteyim :
ben konunun *teknik tarafina/tanitim fragman vb yonune bold elestirisel yorum getireyim , ne zamandir yazmayi dusunuyordum :
yapimci ve kanal *bastan beri diziye gereken ilgiyi gostermiyordu
her hafta oldugu gibi -*degisen bir sey yok- ....
bu dizi sayesinde ilk defa boyle bir seye denk geliyorum. <<<<< >>>>>
pazartesi bolumu olan bir dizinin fragmani cuma veriliyor. bu derece ozenliler ~ bu derece diziye sahip cikiyorlar.
bu duruma
youtube da her hafta bayagi elestiri yapiliyordu ,yine de orali olunmadi.
tanim :
baska bir diziye denk gelmedim bu denli cok gec fragman yayinlayan .
Bence uzatmadan ortaya çıkması iyi oldu. Elde bir sürü konu var. Gereksiz karakterlerden çıktı pazartesi Ömer iyi akıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?