Star Ömer - Dizi Yorumları

Gamze'nin oğlu da bu sezon görünmedi henüz. Diğerlerine bir bahane bulursun da bu çok saçma.

sadece o degil.
yeni sezon dolayli benim yazilim olarak - yok artik dedigim nokta, omer'in asiri bencil, empati den yoksun, duygusuz yazilmasi.

mesela, hatirlarsak :

gamze berber mekaninda omer'e cezaevin de oldugunu, bu yuzden iletisim yapamadigini vs anlatti, gercekleri yuzune vura vura. bolum oylece bitmisti hatirlarsan.
derken yeni bolum oldu, , ,
ben isterdimki, eski naif,iyilik yapan, dusunceli omer (gonullu cilingirlik yapan vb omer) >>>> gamze'yi daha derin dinler, cezaevin de kadin basina yabanci bir ulke de nasil zorluklar yasadigini dinleyip -teselli eder.
ustune de, gamze nin cocugunun halini hatrini sorar.yasiyor mu, vsvs. . .
hani dedikya *eski omer o naif, ogrencileri icin kosup kosturan omer, (gamze'ye karsi , sinirden ,kompleks den ve de bosa gururdan kendine yediremiyor hatasini ozrunu vs) - kadina iyimisin vs sormuyor, kadinin cocugunu da merak etmiyor-tuna nasil ,neler yasadi sen icerdeyken vs.......
hadi bunlari gecelim.
samimi olarak ,nasil olduklarini soramayacak kadar empati den ,duygu dan arinmis sekle burunmesi. tek kelime ile : PES.

yeni sezon omer -ilk sezonki omer karakteri ile gece ile gunduz kadar keskin farklar yazilmis. cok riskli olmus. kanimca buyuk senaryo hatasi. yapim sirketi nin tercihi mi bu yol, senaristin mi .bunu da tecrubeli uyeler yorumlasin. :)

youtube da bayagi bayagi tepki var diziye -yeni haline......
hatta -yeni sezonda *gamze karakterinin de bu yolda yandirilmasi dolayli, sacma yazilmaya baslanmasi yuzunden - gokce icin izleyenler ,gokce ciksin yorumlarini yazmislar....
omer'in dibe gidisi yetmemis gibi, yaninda, bastan beri en dogru karakter olan gamze'yi de dibe surukluyorlar senaryo baglaminda. inanilir gibi degil. asiri uc dokunuslar bazen asiri ters tepe biliyor. yeni sezon omer dizisi de bu kervana katildi. . . malesef.

@Hobbit

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
yeni sezon omer dizisi de bu kervana katildi. . . malesef.
Kervan'a yavaş yavaş katılıyor. Bundan farklı olarak Adım Farah'da bence bu yola doğru giriş yapmış gibi. İki dizi içinde neden bu kadar keskin dönüşler yapılmış bu sezon anlamlandıramadım. Adım Farah da 1 bölüm oldu sezona başlayalı ama yeni fragmana bakılınca pek bir değişiklik olmayacak gibi.

asiri uc dokunuslar bazen asiri ters tepe biliyor.
Daha dizinin başında, eğer uyarlama yapacaklarsa orjinal hikayenin temel noktalarına dikkat etmeliler demiştim.

* Süreyya mevzusu çirkince uzamamalıydı, Hakan'ı pişman olarak dönmüş yazmalılardı ve sevgilisi hiç görünmemeliydi vb.

2. sezon uyarlama değil zaten.

Kervan'a yavaş yavaş *katılıyor.
*bu izleme sayisina da negatif etki ediyor - daha da edecektir-malesef...

yeni sezon baglaminda
< omer'i dizginlemek / yola getirmek / olgunluk yuklemek icin-gamze nin kullanilmasi- hele birde bu sekillere dusurulmesi- albenili degil ayrica da mantik disi gorunuyor. < - >
tanim : tum bu, omer'in keskin ve absurd degisiminin > sebebi GAMZE dir ! -durumuna adeta konunun israrla getirilmek istenmesi , acikcasi seyir bazli pek izlenesi bir yol degil 2.sezon planlamasi baglaminda.

bu arada
fragmanlar da pek iyi gozukmuyor. yine bagris cagris olacak...hatta son fragmanda tahir eline picak alip ev basmaya gidiyor galiba... omer, gamze vs engel olacaklardir buyuk ihtimal.

Bundan farklı olarak Adım Farah'da bence bu yola doğru giriş yapmış gibi*. İki dizi içinde neden bu kadar keskin dönüşler yapılmış bu sezon anlamlandıramadım. Adım Farah da 1 bölüm oldu sezona başlayalı ama yeni fragmana bakılınca pek bir değişiklik olmayacak gibi.

sadece bu 2 dizi ile sinirli degiil bence. misal, izlemedigim kimi dizilerin yeni sezon *yorumlarina denk geliyorum , cogu izleyici hosnut degil bold keskin degisimler den vb....

omer dizisinde kanimca su konu net ve de su gibi berrak :
dizi de gamze tu ka ka edilmeye devam edilecek. sukra yine yok sayilacak.

• Beğendim
Daha dizinin başında, eğer uyarlama yapacaklarsa orjinal hikayenin temel noktalarına dikkat etmeliler demiştim.
evet hatirliyorum. hatirlarsan o donemler , -dedigin sekilde- her seye tamamdim -gamze nin dizi de devam etmesi sartiyla.

uzerine garip gelisimler oldu. sezon ozelinde , imkansiz ask sinanacak ve kazanan sevgi olacak -derken, final bolumunde eski es dolayli her sey alasagi edilmesi ile bir cuval incirden de olduk. < bu dogrultu da omer gamze disinda, babaanne karakterine de yazik edildi. boylesine tecrubeli ve iyi oyuncuyu kaza dolayli rolunu bu derece pasifize etmek, bence hata.

*gecen sezon dan *kalanlar ozelinde > yeni sezonda bariz siritan yerler bunlar . birde nisa nin absurd sekilde hakan ile devam etmesi.

yeni sezon ozelinde yeni konu ve katilanlar bastan faul.bariz.
kosk kadrosu hikayesi nostaljik olarak > yesilcam esintisinde.
gerek varmiydi ? bence yoktu.

vicdan karakteri ve kizi nin katilimi konusu.... @Hobbit
yeni sezon konu olarak bold riskli bir tercihti. vicdan -tahir dolayli ,vicdan'in kizi nin babasi da tahir se, ayikla pirincin tasini... corba olacak ortam.

ikisi ozelinde ben isterdim ki gecmis bazli flash back vs ile asklari neymis gorelim. ayrilma doneminde neeler yasanmis vsvs.

senarist ise, gorunuse gore, tahmin ettigim gibi, vicdan dolayli >
vicdan-omer acmazi yampa pesinde *platonik veya baska turlu....

omer'in onun yanina gitmesi , vicdan da zamanla bu platonik hissiyatin farkli bir boyuta gececegine de basamak oluyor < omerin gidip orada vakit gecirmesi sohbet etmesi.

kendisine yonelik omer tarafinda bir adim yok kanimca.
ancak, vicdan'in hal hareketleri,ozellikle bastan beri gamze nin uzerine bilerek oynamasi,,, haliyle gamze'nin ayarlarini bozuyor daha da bozacak ,~ sonunda da fragmanda. goruyoruzki bu baglamda saglam bir tokat sahnesi yasanacak omer'in gamze tarafindan yedigi.

* Süreyya mevzusu çirkince uzamamalıydı,
kesinlikle. kanimca seyirci tepk vermeseydi daha da devam ederdi ...

Hakan'ı pişman olarak dönmüş yazmalılardı ve sevgilisi hiç görünmemeliydi vb.
ben bu nokta da bold ve sabit bakiyorum. yani bi nevi - net.
hakan esini *aldatmissa = nisa kendisine *yol *vermeli. benim tarafimda bu denklemin lami cimi yok.

sevgilisi gorundu diyelim, o andan sonra bu konu, nisa dan resmen bosandiktan sonra ayricana islenebilirdi . .. burda bastan beri kilit emine yaman ikilisiydi,,,onlarin sayesinde bu iliski ortaya cikti, , , cikti cikmasina da , *cozumu ne oldu ? -anlayamadim . . . adeta >>>>> nisa dan bagimsiz tum cirkin yasanmisliklari paspas altina supurduler hikaye dolayli. hali hazir da nisa da bu olanlar dan sonra sorun gormuyorsa, ne desek bos . bu yuzden ben gecen sezon kendisine sempatiyi biraktim hatirlarsan.

*2. sezon uyarlama değil zaten.
* < uyarlama olursa sasarim mehmet. ilk sezonla alakasiz bir 2.sezon izliyoruz. bu her anlamda negatif etki ediyor, reyting de, izleyici yorumlarinda bold tepkilere kadar....

yabanci diziler de istisna olan - yerli diziler de ise devamli gordugumuz ; keskin hikaye degisimleri vb durumu, haliyle - dizinin ana eksenine kalitesine sekte vuruyor ,bu da su goturmez bir gercek .

benim gozlemledigim - yine de dizi halen ilerliyorsa ve izleniyorsa, bariz bold > kimi kaliteli oyunculuklar yuzundendir .

• Beğendim
25. Bölüm Fragman üstünden sadece bakılsa intihar gibi bir bölüm diyebiliriz. Ama bölümün tamamını izlediğimizde ters köşesi bol bir bölümdü. Bölümün ilk beş dakikasında Reşat ~ Gamze diyalogları ile birlikte bir şoka girdim kendi adıma söylemem gerekirse. Ben Gamze'nin kendi içinde bir çıkış yolu hesap edeceğini düşünmüştüm.

Vicdan ~ Ömer sahnelerinde, Vicdan'ın Kamil'den kurtulmak için Ömer'e yanaştığı aks ettirildi bu bölümde ama Vicdan'ın bundan iki bölüm öncesinden Ömer'e abayı yaktığı kendi adıma bir gerçek. Yani bu bölümlerdeki haşin karekter Vicdan bir bakmışınız 3/4 bölüm sonra ortadan gidivermiş. Vicdan karekterinde bir iyiye gitme hali olacak gibi geldi bana.
Ama tâbi Ömer üzerinden Reşat Hoca'ya da bir ders verme yoluna da girebilir karekter. Bu bölümde onunda yolu olabilir şeklinde gösterildi bölümde. Gerçekten Ömer'e aşık olduğu zaman bunu nasıl yapabilir bu tâbi muamma.

Bölümde olaylar hiç ara vermeden devam etti. Bunda tâbi ki bu bölümün 109 dakika gibi şimdiye göre az sayılabilecek bir sürede yayınlanması tansiyonun hiç düşmemesini sağladığı söylenebilir. Özellikle Hakan'ın eve gelip olayların başlaması ve ardı arkasının kesilmemesi futbol tabiriyle Kiev Karambolü gibi bir tat bıraktı bende. Geçişler çok iyiydi, oyunculuklar çok iyi oynandı. Hakan'ın olayları başlatması sonrası oturup masaya herkesi izlemesi bende hafif bir tebessüme neden oldu.

İlk sezondan Gamze ~ Nihan sahnelerine alışkındık. Bu sezonda Gamze ~ Şükran sahnelerine evrilecek anlaşılan. Nihan için o köşk içinde senarist'in enteresan hikâyeler kafasında hazırladığına eminim. O yüzden Gamze ~ Nihan sahnelerinin azalacağını düşünüyorum. Onun yerine Şükran getirildi gibi.

Nilüfer ~ Reşat sahnesi bu bölümde yine vardı. Ama ne kadar tahmin dahi yapsam zihnimde bir soru işareti bırakmayı başarıyor Nilüfer. Mesela bu bölüm sonrası acaba Vicdan'ın öz kızı olmayabilir mi de aklıma gelmedi değil. Ama yine de bu bir varsayım. Orasınında karışacağı malum. Daha fazla bilgi gerekiyor karekter hakkında çözümleyebilmek için.
@Dante bana bu konuda biraz çemkirdi geçen ama bu sefer zihinde beliren tahmini yazayım.
Ondan önce şu köşkteki kadın bana göre bu sezon için dizinin karakutusu. Sezonun esas bombası oradan gelecek gibi ama bakalım senarist iki evi birbirine nasıl bağlayacak göreceğiz.

Beklettim biliyorum ama şimdi gelelim zihinde yeni beliren tahmine; Nilüfer, Reşat'ın ölen eşinden kızı olabilir mi? :))) Kulağa çok saçma geliyor ama icabında bu bir senaryo ve uyarlama bir dizinin ne kadarını uyarlamaya sadık bir şekilde yazacağı ona kalmış.

Bölüm için hafta boyunca yer yer yazılar yazmaya devam edeceğim. Haydi kalın sağlıcakla. İyi seyirler dilerim. @Mehmet Can @Dante

• Beğendim

fragmanin * icerigine bir yorum getirmiyorum. pek ilgimi cekmiyor artik.

.

gecmiste bir kac kez ustun koru deginmistim, bu sefer net belirteyim :
ben konunun *teknik tarafina/tanitim fragman vb yonune bold elestirisel yorum getireyim , ne zamandir yazmayi dusunuyordum :

yapimci ve kanal *bastan beri diziye gereken ilgiyi gostermiyordu
her hafta oldugu gibi -*degisen bir sey yok- ....
bu dizi sayesinde ilk defa boyle bir seye denk geliyorum. <<<<< >>>>>

pazartesi bolumu olan bir dizinin fragmani cuma veriliyor. bu derece ozenliler ~ bu derece diziye sahip cikiyorlar.

bu duruma
youtube da her hafta bayagi elestiri yapiliyordu ,yine de orali olunmadi.

tanim :

baska bir diziye denk gelmedim bu denli cok gec fragman yayinlayan .

• Beğendim
fragmanin * icerigine bir yorum getirmiyorum. pek ilgimi cekmiyor artik.

.

gecmiste bir kac kez ustun koru deginmistim, bu sefer net belirteyim :
ben konunun *teknik tarafina/tanitim fragman vb yonune bold elestirisel yorum getireyim , ne zamandir yazmayi dusunuyordum :

yapimci ve kanal *bastan beri diziye gereken ilgiyi gostermiyordu
her hafta oldugu gibi -*degisen bir sey yok- ....
bu dizi sayesinde ilk defa boyle bir seye denk geliyorum. <<<<< >>>>>

pazartesi bolumu olan bir dizinin fragmani cuma veriliyor. bu derece ozenliler ~ bu derece diziye sahip cikiyorlar.

bu duruma
youtube da her hafta bayagi elestiri yapiliyordu ,yine de orali olunmadi.

tanim :

baska bir diziye denk gelmedim bu denli cok gec fragman yayinlayan .
Yalnız geçen haftaki fragmanı Perşembe'yi Cumaya bağlayan gece yayınlandı. Bu sefer ki Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece geldi. Yani her hafta daha kötüye gidiyor PR olayı. Nasıl başarıyorlar enteresan. Deli olacam

"Bir uyarlama nasıl yapılmaz"

Üniversitelerin Sinema - Tv bölümünde ders konusu. Aferin 😠

Fragman erkenmiş, geçmiş hiç umrumda değil , koca bölümü yarım saatte bitiriyorum artık.

Erken bitecekse niye dahil edildiler denilmiş ama zaten erken bitmeyecekti ve sezon boyunca bir şekilde işlenecekti (Nisa'nın hastalıklı kadınla ilişkisi, oğullarının Emine'ye yanaşması, Kamil-Vicdan konusu vs.) ama hikaye hiç beğenilmeyince planlanan akıştan vazgeçtikleri açık ve son iki bölüme bakınca ne kadar doğru bir karar olduğu anlaşılıyor. Erol Babaoğlu ve Esra Akkaya gibi iki iyi oyuncunun harcanması kötü olmuş ama böylesi herkes için daha hayırlı olacak.
------
kesinlikle.
yol yakinken direksiyonu iyi kirdi yonetmen.

ayrica - aklin yolu bir. < . >
bunu ve daha nice noktalari *dizinin kendi *basliginda sahsen defalarca belirtmistim. < benim disimda kimi dizidaslarim da benzer noktalari belirtiyorlardi.

tanim ; daha detaylica , ozellikle yeni sezonun ilk bolumu ile beraber genel hikayeyi yeni sezon baglaminda yorumlarken < bu dediklerini ve dahasini *bold belirtmistim/tik . son bolum baglaminda baktigimda ek olarak birde -vicdan karakteri giderse dizi eski tadina geri doner gorunuyor.

bu arada ,*son bolume bugun netten baktim. < senarist adeta > dizinin basliginda ne dediysek yapmaya baslamis gibi 😛 .

.
latife bir yana,

<: detaya girersek ortaya karisik :>

yeni sezon ilk bolumden bugune *defalarca neler demistim(tik) hatirlayalim :

- kosk konusu gereksizdi. icerisindeki karakterlerin acilimi da egreti rollerdi. < genel hikaye den de karakterlerin ayrilmasi ile son bolum itibariyle bu konu da mazi oldu. < *check.

- nisa nin , hakan ile devam etmesi abes bir durum du. aldatan, hatta sozlu fiziksel ileriye giden vs *esle devam etmesi asiri absurd ve mantik disi bir yazilimdi. < son bolum itibariyle nisa baba ocagina dondu. hakan dan da gecte olsa *bosanmaya karar verdi. < *check.

- gamze'nin gururunu asiri zedeliyorlar < >
omer ve ailesi(abisi ve ablasi) hatta gamze nin oz annesi ve yeni giren vicdan dolayli .
her yanlisi hatayi ve problemi gamze'ye endekslemeleri asri irrite edici bir hal aliyordu .

karakterin derinligi,sayginligi,gururu vs tu ka ka edilircesine hikaye akisinda yeni sezon daha da basitlestirilmeye calisiliyordu bir ustte degindigim figurler dolayli.

< bunu ozellikle son 2 bolumdur basta *resat hoca dolayli duzeltmeye gittiiler.gecte olsa.... hele son bolum gamze nin >omere dokundurdugu gecmis bazli igneli laflar on numara gecislerdi sozlerdi gecte olsa adresi bulan yerini bulan(gururum vs konusu).
< *check.

- dizi de uclu ask hikayesi vs konusu -ilk sezon sureyya 'li bolumler de denendi ve de seyirci den negatif geri donus aldi.......
<bunu yeni sezon da *umarim -vicdan karakteri dolayli- tekrardan islemezler *vurgumuzu > neyseki son bolum dolayli bu yanlistan donmeleri > ozellikle dizinin ilk sezondan core izleyicisi kitlesinin *kuskun/soguyan kesimini(ben dahil) tekrardan diziye cekmeleri olasi bir dokunus olarak goruyorum.
< vicdan son bolum dolayli omer ve gamze eksenin den pasifize edildi .<*check.

-nisa nin ilk sezonki mutfak isinden ayrildigini > son bolumde pismanlik vs olarak vurgulamasi, eski hikayeye donus olarak gorenler eminim vardir. <> haliyle akillara sef'in hikaye'ye tekrardan donusu olasiligini da getiriyor.
< *check.

-tahir'in gecmisi ile yuzlesmesi konusu son bolumde sozel islenmeye baslandi . < bu denklemi yeni sezon baslarken belirttigimde -beklentim- flashbackli islenecek sahnelerdi. *guncele entegre ederken > sukran'a zarari nin olmadigi bir yazilim sartiyla.vurgusunu not ederek.

< bunlari olasi islerken, burdan sonrasi - dizi de ,omer gamze eksenin den ziyade ;
tahir-sukran-vicdan-gonul eksenin de kopmalar ne denli yasanacak buyuk soru isareti olur gibi.

< gelismelerin gidisatini
*sukran sineye ceker mi. yoksa bosanir mi. . .
yoksa, bir iki bolume vicdan dizi den *digerleri gibi bir anda gonderilir ,

tahir de > sukran'in kiymetini anlar ve gonlunu alir mi,,,,,,
< ilki kaotik 2. olani yenilenmis tahir(esine ve cocuklarina esnek,empatili vs)
sukran( direksiyon sinavi ve yapamadigi hayallerini bir bir yapmak icin adim atmak bunu yaparken gamze gibi guclu bir figur den buyuk destek almak, < ki, bunun olaciginin sinyalleri ufaktan verildi gecmis bolumlerde) ........

.
yazacak diger noktalar da elbette var, simdilik aklima bu noktalar geldi. :)

tum bunlari goz onune aldigim da, *senaristin egrisini dogrusunu dengeleyip dogruyu bulmak icin cabalamasi aksiyon almasi oldukca olumlu oldu - dizi adina .

.

Ömer dizisine yeni sezonda yanlış hatırlamıyorsam toplamda 5 yeni oyuncu katıldı. Hepsi de neredeyse diziye yeni bir mekan olarak girilen köşk sahnelerinde var olan karekterler.

Doğrusunu söylemek gerekirse yeni giren oyuncuların hikayeleri biterse diziden tabi ki çıkarılır buna kimsenin bir itirazı olmaz diye düşünüyorum. Sorun bence tam olarak şu; tahminim o ki bu köşk sahnelerini bir şekilde Hakan'ı dizide tutabilmek adına yaptılar. Peki izleyen kesime sormak isterim, Eğer ki Hakan için bu yola girildi ise bu kadar olay varken gerek var mıydı?

Hakan'ın hali hazırda zaten bir yasak ilişkisi vardı ve aile fertlerinin bir çoğu bu olayı bilmiyor. Yeni sezon için başka bir yola girdirmek istiyorlar ise Hakan'ı bunu hakeza Nisa'dan boşanmış bir şekilde yaparak da yapabilirlerdi. Dizinin kötü karekter kısmını da iyice Hakan'a yıkabilirlerdi. Bu şekilde olunca şimdi ele ne geçti. Diğer giren karekterlerin 5 bölüm içinde ne gibi bir giriş, gelişme ve sonucunu gördük. Kamil ne gibi bir sonuca vardırılarak diziden çıktı. Kamil'in başına bir şey gelmemiş oldu.

Engin/Emine/Yaman üçgeninde tam Engin denkleme girmek üzereydi ki o da yok olup gitmiş oldu. Kamilden sürekli şikayet eden Kadın'da teorik olarak resmen ölüme terk edildi. Hikayeye ne gibi bir katkıları oldu peki bunların. Yani aslında 27. Bölüm mü ikinci sezonun ilk bölümü oldu şimdi.

Emine ve Yaman ikilisi içinde öznel bir yorumda bulunacağım. Ben bu ikiliyi çok beğenemiyorum kendi açımdan bir türlü bana uyumlu bir çift gibi gelmiyor. Hee yeni giren Engin ile olsaydı eğer o da bana soğuk gelecekti. Bana göre orasının hikâyesi iyi yazılmadı. Zaten Yaman dizinin başından beri kadroda olan biri değil 14'te falan geldi diziye. Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar olay yaşadı bu çocuk onu da anlamadım.

Gelelim yeni sezon oyuncularından elde kalan 2 oyuncuya Nilüfer ve Vicdan. Bu saatten sonra bir şekilde güzelce diziye yazılarak iyice kadroya monte edilmeli. Çünkü diziden bu ikili de çıkarsa herhangi bir konu kalmıyor. Eee o zaman ikinci sezon niye oldu. Gamzenin eski kocası geldi 3 bölüme postalandı, Süreyya bir süre konu olarak diziyi götürdü ailesi ile. Onlar da topyekûn çıktı diziden. Erdal geldi gitti ki Erdal daha arkadaş vari kalabilirdi bence dizide daha sonrasında.

Köşk sahneleri için Nisa'nın işinden ve buna bağlı olarak Şef senaryosundanda vazgeçildi. Vazgeçme dolayısı ile Şef şuan kadroda yok. (Yinede sonradan gelebilir parantezde bırakalım bu kısmı).

Emine/Engin/Yaman senaryosu an itibariyle bitti.
Kamil/Vicdan/Ömer senaryosu an itibariyle bitti.
Belki bir nevi Tahir/Vicdan/Kamil senaryosuda an itibariyle bitti.
Elde kaldı Ömer/Vicdan/Tahir desek o da 27'nin sahneleri ile bitti diyebiliriz. Dizide olay yaratacak, ikilem oluşturacak bütün senaryolar üç kişinin gitmesi ile son buldu. Dizi için tam bir fiyasko senaryosu oluştu diyebiliriz gerçek hayatta. Bu saatten sonra dizi nasıl ilerler hiçbir fikrim yok. Ama Nilüfer ve Vicdan bir şekilde kalmalı dizinin serüveni için.

Biraz uzun oldu farkındayım. Herkese iyi seyirler dilerim. @Mehmet Can @Dante

Hakan karakteri orjinal dizide buradaki gibi ......... değildi. Aldattığı kişi dizide görünmüyordu bile. Evine geri dönüyordu. Sonra farklı hikayeleri oluyordu. Dizi boyunca vardı.

Köşk ailesi de Şef de orjinalde yok.

Emine - Yaman normalde 2. sezon ve birkaç yıl zaman atlamalı 3. sezonun konusu.

Gamze ilk sezon sonunda İngiltere'ye temelli gidiyor ve diziden çıkıyordu. Ömer'in babaannesinin rahatsızlanması son eşzamanlı konu. 2. sezon başında bu sebeple Ömer'in orjinalinin amcası ve kız kuzeni Belçika'dan geliyordu.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam