xBUGRAx
Emekli
Bir Aile Hikayesi, Kurşun mafya işi miydi.Şaşırdım diyeceğim de FOX logosu altında herkes iyi görünüyordur sana.
Kurşun mafyaydı gündüz savcı gece mafya hatırlatma şu işi.
Bir Aile Hikayesi, Kurşun mafya işi miydi.Şaşırdım diyeceğim de FOX logosu altında herkes iyi görünüyordur sana.
Kurşun neydi ya, romantik komedi miydiBir Aile Hikayesi, Kurşun mafya işi miydi.Şaşırdım diyeceğim de FOX logosu altında herkes iyi görünüyordur sana.
Acını mı deşiyo bu @Aserat sinsisiKurşun mafyaydı gündüz savcı gece mafya hatırlatma şu işi.BAH değil be Yabancı mı neydi 50 kere rafa kalkan.
Ben, sen ve @phoebebuffay tartışıyorduk, başkaları da her zamanki gibi burnunu sokunca olay büyüdü gibi oldu. Yoksa kendisi de goygoy yaptığını belirtti zaten. Bu durumda onu suçlanan çok saçma olur.Ben açmadım. Sen oyunculuğunu beğenmeyip Kadın kadrosu bundan daha iyi falan deyince her zamanki gibi goygoy amaçlı bir karşılık verdim. Ama olayın büyümesinin nedeni diğer arkadaşın üç günlük haliyle herkese laf yetiştirmeye çalışmasıydı yoksa abartılacak bir şey yok.
BAH için de teklifi geri çevirdi diye haber çıkmıştı ondan söyledim.Kurşun mafyaydı gündüz savcı gece mafya hatırlatma şu işi.BAH değil be Yabancı mı neydi 50 kere rafa kalkan.
Ay tamam unuttum bir an.Kurşun neydi ya, romantik komedi miydi
Valla ortada bir seviye kalmamış, herkes aşmış kendiniKadın konusunu @Aserat açtı zaten de, herkesin görüşleri farklı olabilir seviyeli tartışıyorsak sıkıntı yok. Zaten bunun için bir aradayız.
Verdiğin cevaplar karşısında kahkaha attım. Bu nasıl bir savunma mekanizmasıdır. Gerçekten cevapların çok iyi.Herkesi susturduk.
Burnunu sokan ben mi oluyorum tesüf ederimBen, sen ve @phoebebuffay tartışıyorduk, başkaları da her zamanki gibi burnunu sokunca olay büyüdü gibi oldu. Yoksa kendisi de goygoy yaptığını belirtti zaten. Bu durumda onu suçlanan çok saçma olur.
Yeni üyemize biraz tolerans gösterelim. @phoebebuffay geleli 3 gün olmuş, alışması lazım buraya. Ayrıca savunduğu her şeyde sonuna kadar haklıydı.Valla ortada bir seviye kalmamış, herkes aşmış kendini
Ne münasebet, sen konuyu kapatmaya çalıştın. Araya girmedin ki hiç.Burnunu sokan ben mi oluyorum tesüf ederimSadece rahatsızlığımı dile getirdim, etiketsiz alıntısız
Ben senin kadar haklı görmüyorum, ortalığı karıştırmaya gelmiş daha çokYeni üyemize biraz tolerans gösterelim. @phoebebuffay geleli 3 gün olmuş, alışması lazım buraya. Ayrıca savunduğu her şeyde sonuna kadar haklıydı.
Ne münasebet, sen konuyu kapatmaya çalıştın. Araya girmedin ki hiç.
Yapmışlar valla aynısını.
Bu dizi çok fena tepki alır Avlu gibi.Yapmışlar valla aynısını.Bir şey daha var o da olursa.
Meslek dizilerini şikayet edenleri anlayabileceğim bakalım nasıl duyguymuş.Bu dizi çok fena tepki alır Avlu gibi.O şey ne söylesene.
Öğretmenleri kötü lanse ediyolar diye RTÜK kesin ceza verir, hiç şaşırmam
Mucize Doktor'la anlamadın mı.Meslek dizilerini şikayet edenleri anlayabileceğim bakalım nasıl duyguymuş.
Varmış işte.Öğretmenleri kötü lanse ediyolar diye RTÜK kesin ceza verir, hiç şaşırmam
Onun dışında farklı bir konusu var, hoşuma gitti. Mutlaka ilk bölüme şans veririm. Ceren'i neden göstermiyolar
Zevksizliğine sağlık tatlım.Ve ayrıca İlker'e kafa tutan oğlan fena bir şey diziden sonra parlar gider
Gerçek vizyon bu tür işleri TV’de yapabilmedir. 😉 Ne doktoru be öğretmen olarak şikayet etmeyi diyorum.Mucize Doktor'la anlamadın mı.Bu dizinin dijitalde olması lazımdı da nerede Medyapım'da o vizyon..
Varmış işte.
https://twitter.com/x/status/1229451176074194945
Zevksizliğine sağlık tatlım.
Fragmanda dizinin adının olduğu kısım da Kadın'a benzemiş kare içine alma falan.Gerçek vizyon bu tür işleri TV’de yapabilmedir. 😉 Ne doktoru be öğretmen olarak şikayet etmeyi diyorum.
Yazıklar olsun, öğretmenleri intihar bombacısı gibi göstermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?