Huyum kurusun öyleyimAynı anda bana katılıp diğer yerden şey ediyorsun kıvıra kıvıra belin kopacak zaten kreker gibi@xemrexxx
Huyum kurusun öyleyimAynı anda bana katılıp diğer yerden şey ediyorsun kıvıra kıvıra belin kopacak zaten kreker gibi@xemrexxx
Sen artık İmamsınBir videoya denk geldim bugün ama burada yasak yiyebiliriz @Sherlock un mekanına atacam şimdi seni özetliyor@xemrexxx
Sizleri tanımak güzeldi dostlarım
Sizleri tanımak güzeldi dostlarım
Bize diyor sanki kendisi ekipte değil
Beni @pompy korur siz kendi derdinize yanın ayollBize diyor sanki kendisi ekipte değilKız sen de bizle birlikte yiyeceksin banı neye seviniyorsun
He yıllarca favori üye olamayan pompy korur admine karşı seni
Bir bomba atar kafasınaHe yıllarca favori üye olamayan pompy korur admine karşı seni
yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @kerem @Forumdash @serhatt Katılın bana çocuklar
Ne bu? Çikonun son mesajı mı?yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
bu mesajdan kısa bitr süre sonra yok olduNe bu? Çikonun son mesajı mı?
Ayy interpolü fbı'ı harekete geçirin bulsunlar şu kızıyaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
Benim bi tahminim var aslındabu mesajdan kısa bitr süre sonra yok oldu
içinde fok balığı var mı tahmininBenim bi tahminim var aslında
zorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesineAyy interpolü fbı'ı harekete geçirin bulsunlar şu kızı
Ağzından yel alsın bezorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesine
yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
Eski forumda en son mesajı bakardık kime ne yazmışbu mesajdan kısa bitr süre sonra yok oldu
zorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesine
Ağzından yel alsın be
Son mesajı bu işte, geçen @Aserat yakalamıştıEski forumda en son mesajı bakardık kime ne yazmışŞimdi bakamıyoruz. (galiba) Acaba en son kimle dmleşti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?