iffetliyim tabi hoşt
iffetliyim tabi hoşt
Aşkım sağol@serhatt senden daha iffetli ve daha dürüst birisi. Doğru söylüyor yani
https://twitter.com/x/status/1133111774943895555serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık
Ağzın bal yesin, konuş söyle gerçekleri
Sen o kadarını bile göremiyecen beSerhat'ın görüp görebilecekleri en fazla onlar işte
Heriflerle işim yok benimSen o kadarını bile göremiyecen be
serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık
İffetli olduna inandırmaya çalıstıkları adamla gözümüzün önünde fingirdeyerek inandırmaya çalısıyorlarAşkım sağol
Hadi ordan uydurukçu
Kıskanmaİffetli olduna inandırmaya çalıstıkları adamla gözümüzün önünde fingirdeyerek inandırmaya çalısıyorlar@MasacRE
Ben senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱Ben senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum
Bende onu kıskandığınızı yazmıştım zatenOna analizci demek için binbir şahit geturmek lazım.
KURU İFTİRA
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱
Birbirlerine düşmüşler bile bize iş kalmadı @xemrexxxBen senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱
Evde durmasa ne olur, uzaktan heriflere bakıp hayaller kuruyordur sadece başka yaptığı bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?