iffetliyim tabi hoşt
iffetliyim tabi hoşt
Aşkım sağol@serhatt senden daha iffetli ve daha dürüst birisi. Doğru söylüyor yani![]()
serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık![]()
![]()
Ağzın bal yesin, konuş söyle gerçekleri
Sen o kadarını bile göremiyecen beSerhat'ın görüp görebilecekleri en fazla onlar işte![]()
Heriflerle işim yok benimSen o kadarını bile göremiyecen be![]()
serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık![]()
![]()
İffetli olduna inandırmaya çalıstıkları adamla gözümüzün önünde fingirdeyerek inandırmaya çalısıyorlarAşkım sağol![]()
Hadi ordan uydurukçu
Kıskanmaİffetli olduna inandırmaya çalıstıkları adamla gözümüzün önünde fingirdeyerek inandırmaya çalısıyorlar![]()
![]()
@MasacRE
Ben senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱Ben senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum![]()
Bende onu kıskandığınızı yazmıştım zatenOna analizci demek için binbir şahit geturmek lazım.![]()
KURU İFTİRA
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱
Birbirlerine düşmüşler bile bize iş kalmadı @xemrexxxBen senin gibi sallamıyorum ama, sanki benimle işleri varmış gibi davranmıyorum![]()
Ben ne zaman salladım be yalancıya bak 😱
Evde durmasa ne olur, uzaktan heriflere bakıp hayaller kuruyordur sadece başka yaptığı bir şey yok