KıskanıyorlarAdam yamyam gibi yiyor her şeyi Mecbur yüklenecekler ya ne yapsınlar
Alperin yerinemi geldi Kemal Şu gözlüklü adamı kovsalardı keşke Alper yerine en gıcıkları ve soğuk duranları o çünkü aralarında @Sherlock
KıskanıyorlarAdam yamyam gibi yiyor her şeyi Mecbur yüklenecekler ya ne yapsınlar
Ergenlere benziyor, rolünün de hakkını veremedi. Gebersin buda yeni sezonda.Bu oğlanı @MasacRE @serhatt @kerem @Sherlock @kerem @Forumdash @MEnes hepsi çekemiyor kıskanıyordu ayoll
@ömer karataş Sadece hakkını veriyordu birde @S.G.A.T. sevebilir
Evet Alper'in yerine geldi Rende kendi kanalını açınca saldı bunlarıKıskanıyorlar
Alperin yerinemi geldi Kemal Şu gözlüklü adamı kovsalardı keşke Alper yerine en gıcıkları ve soğuk duranları o çünkü aralarında @Sherlock
Kıskanıyorlar
Evet Alper'in yerine geldi Rende kendi kanalını açınca saldı bunları
Ne diyor bu sayın Gs'li dostum 😱 Gözlüklü adam gitse içerikler iflas eder Tüm deney ve el işlerini Serdar başkan yapıyor sonuçta @Sherlock
Serdar Başkan’a laf edildiğini duydum ve damladım hemen, Serdar Başkan giderse o kanal çöker. Kendine gelemez, YouTube’un derinliklerine doğru yol alır. Onun çılgın deneyleri, çılgın yemek tarifleri olmazsa olmaz...
Sözün özü... sayın Gs’li dostum her zaman olduğu gibi haklı...
Ayy yine gidip okadar enerjik neşeli adamların içinden en soğuk ciddisini bulmasını başarmıssınız Yorumlarda tek kötü yorum alan kişi sanırım kimse istemiyor sizin gözlüklüyü Kamera arkasından fikir üretsin format üretsin ve kamera önüne tekrar Alper gelsinEvet Alper'in yerine geldi Rende kendi kanalını açınca saldı bunları
Ne diyor bu sayın Gs'li dostum 😱 Gözlüklü adam gitse içerikler iflas eder Tüm deney ve el işlerini Serdar başkan yapıyor sonuçta @Sherlock
Selimin oğlunu diyorsun sanırım Ben analizci oğlanı diyordumErgenlere benziyor, rolünün de hakkını veremedi. Gebersin buda yeni sezonda.
@serhatt senden daha iffetli ve daha dürüst birisi. Doğru söylüyor yani
Senin de kafana kütük düşsünŞahidide Allahın kütüğü İnş @serhatt ın kafasına yıldırım seninde kafana balta düşer @xemrexxx
serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık@serhatt senden daha iffetli ve daha dürüst birisi. Doğru söylüyor yani
yok gııı bu benim senaryom yoksa serhatı bir deniz marulu bir de özgür kıllı toparlağı çağırıyor evineAman o da atıp tutuyor işte he de geç
Ona analizci demek için binbir şahit geturmek lazım.Selimin oğlunu diyorsun sanırım Ben analizci oğlanı diyordum
Serhat'ın görüp görebilecekleri en fazla onlar işteyok gııı bu benim senaryom yoksa serhatı bir deniz marulu bir de özgür kıllı toparlağı çağırıyor evine
zaten ikisini toplasan bir erkek anca ediyorSerhat'ın görüp görebilecekleri en fazla onlar işte