Show Çukur - Dizi Yorumları

Adam yamyam gibi yiyor her şeyi :A Mecbur yüklenecekler ya ne yapsınlar :A
Kıskanıyorlar :A :A :A

Alperin yerinemi geldi Kemal :F Şu gözlüklü adamı kovsalardı keşke Alper yerine en gıcıkları ve soğuk duranları o çünkü aralarında :F @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai

Alperin yerinemi geldi Kemal :F Şu gözlüklü adamı kovsalardı keşke Alper yerine en gıcıkları ve soğuk duranları o çünkü aralarında :F @Sherlock
Evet Alper'in yerine geldi :A Rende kendi kanalını açınca saldı bunları :A

Ne diyor bu sayın Gs'li dostum 😱 Gözlüklü adam gitse içerikler iflas eder :A Tüm deney ve el işlerini Serdar başkan yapıyor sonuçta :A @Sherlock

Ne diyor bu sayın Gs'li dostum 😱 Gözlüklü adam gitse içerikler iflas eder :A Tüm deney ve el işlerini Serdar başkan yapıyor sonuçta :A @Sherlock

Serdar Başkan’a laf edildiğini duydum ve damladım hemen, Serdar Başkan giderse o kanal çöker. Kendine gelemez, YouTube’un derinliklerine doğru yol alır. Onun çılgın deneyleri, çılgın yemek tarifleri olmazsa olmaz... :A

Sözün özü... sayın Gs’li dostum her zaman olduğu gibi haklı...

Serdar Başkan’a laf edildiğini duydum ve damladım hemen, Serdar Başkan giderse o kanal çöker. Kendine gelemez, YouTube’un derinliklerine doğru yol alır. Onun çılgın deneyleri, çılgın yemek tarifleri olmazsa olmaz... :A

Sözün özü... sayın Gs’li dostum her zaman olduğu gibi haklı...

Ayy yine gidip okadar enerjik neşeli adamların içinden en soğuk ciddisini bulmasını başarmıssınız :F Yorumlarda tek kötü yorum alan kişi sanırım kimse istemiyor sizin gözlüklüyü :F Kamera arkasından fikir üretsin format üretsin ve kamera önüne tekrar Alper gelsin :A :A :A

serhatamı yazıyor bu kütük eee tabi birtakım ihtiyaçlarını karşılayamıyor kaç yaşına geldi eee o da napsın serhat gibi orasını burasını açana gidecek haklı be yazık :A :A
Ne diyorsun be @serhatt @Çiğdem kadar kuduruk değil işte onu söylüyorum sadece :A