Show Çukur - Dizi Yorumları

Aaa Vartolusuz Yamaç sarmıyor gerçekten
Ama Vartoluyu tekrar mafyaya attılar bakalım gerçi plan yapıyordur ama olsun
Resmen lafından dönmeden Tayyip amcayi geçtin hep parlaklar icin baslayip sonra daha iyi oyunculara kunçun kunçun ediyorsun neyse tek eksiğin ve dizileri onları da yakında bırakırsın

Resmen lafından dönmeden Tayyip amcayi geçtin hep parlaklar icin baslayip sonra daha iyi oyunculara kunçun kunçun ediyorsun neyse tek eksiğin ve dizileri onları da yakında bırakırsın
O görüntüler Beyefendi'nin elindeydi. Avukat babasının işlerinin hepsini ele aldıktan sonra o görüntüleri de bulabilir.
EVET RESMEN DEĞİŞTİ SENARYO BE
Aaa beni her zaman kötü karakterler çeker Aras oyüzden bu dizide bana hitap edemiyor
@xemrexxx

Selim resmen hainlikleri hepsi unutuldu baştan beri iyiymiş gibi gözüküyor
Vartoluların oturduğu masada Selimde oturmalıydı
@serhatt @S.G.A.T.

@S.G.A.T. Azeybeycandan öektup falan mı yolladı devlet büyüklerinden ricamı ettirdi naptıysa Selim escinsel olayından da hainliktende sıyrıldı
eşcinsellik olayını nasıl işlediler zaten şaşırmıştım,keşke devam etseydi de diğer dizilere de örnek olsaydı
mesela UTCde Serhan eşcinsel olsaydı

eşcinsellik olayını nasıl işlediler zaten şaşırmıştım,keşke devam etseydi de diğer dizilere de örnek olsaydı
mesela UTCde Serhan eşcinsel olsaydı
Yanında tuttuğu oğlandan hoşlanıyordu mesala Selim

Beyefendi abisini öldürdünü öğrenirse yanındakı oğlan seni terk eder diye santaj yapıyordu Selime

Yanında tuttuğu oğlandan hoşlanıyordu mesala Selim

Beyefendi abisini öldürdünü öğrenirse yanındakı oğlan seni terk eder diye santaj yapıyordu Selime
zavallı selim neler cekti o kart heriften,çldü de kurtuldu