Vlla ben hiç öyle bişi hissedip düşünmedim için bişi diyemiyorumben hala nehir ile olacağını düşünüyorum yamaç'ın meral çetinkaya gibi konuk olurdu hayali olsa karakteri
bunun sahnelerini izlemiyorum
Senin akraban onlar
Adamım çıktı be bananeBana diyen 2.sezonda bıraktı
Bu maçı almalıydı aslında
Ama sana birşey söylüyor dinlebunun sahnelerini izlemiyorum
Demesin istemezAma sana birşey söylüyor dinle
Başkanınız da istifa etti, işler kötü gidiyor sizin adınıza
Sen sinsi sinsi hareket edersinOkeyi bilmem ben dolasıyla öyle bir adımım olamaz
Trabzonda değildir inş çünkü gideriz büyük ihtimalleBaşkanınız da istifa etti, işler kötü gidiyor sizin adınıza
Bu pazar akşamı 7'de Trabzonla maçınız var Tam sonuçlara hazırlanma vaktinde
Gidecekseniz Pazar sonuç olmayacak Cumartesi yaparsan derbi 8'de başlıyor 10'da bitiyor. 10'dan sonra katılabilirim o da ruh halim iyi olursaTrabzonda değildir inş çünkü gideriz büyük ihtimalle
Gidecekseniz Pazar sonuç olmayacak Cumartesi yaparsan derbi 8'de başlıyor 10'da bitiyor. 10'dan sonra katılabilirim o da ruh halim iyi olursa
Pazartesi 1 gün gecikmeyle de yapabilirsin tabii. Haberler sende artık, gelişmelerden haberdar edersin hepimizi
Pazartesi de benim program var ama.Trabzonda değildir inş çünkü gideriz büyük ihtimalle
Seni takan kimPazartesi de benim program var ama.
Gidecekseniz Pazar sonuç olmayacak Cumartesi yaparsan derbi 8'de başlıyor 10'da bitiyor. 10'dan sonra katılabilirim o da ruh halim iyi olursa
Pazartesi 1 gün gecikmeyle de yapabilirsin tabii. Haberler sende artık, gelişmelerden haberdar edersin hepimizi
Gidip gitmeme durumu belli olunca açıklarım iş babamda bitiyorPazartesi de benim program var ama.