Çukur - 69. Bölüm Yorumları | 3. Sezon 2. Bölüm

Yapacak bir şey yok canlar, ben de sizleri özlicem ama işte. :(

1 Ekim haftaya Salı'ya denk geliyor, daha fazla gecikemem, okul başladı bugün. Hayırlısı artık bakalım :A Yani dönücez inşallah yine, son kez ayrılıyoruz diye bakalım olaya :D
3 ay mı yoksun :(

• Beğendim
Reactions: Çiğdem and Bully
Berlin duvarının yıkımının yol dönümü 2 hafta, Noel bayramı tatili 2 hafta, Paskalya bayramında da 2 hafta. :A

Yazın da sadece 1 ay. :A

Tatil varda bölüştürüyorlar burada işte. Türkiye'deki ünileri bilmem de lisedeyken koca 3 ay tatil vardı. Onun dışında sadece 23 nisan ve 29 ekim tatilleri vardı. Onlarda 1-2 gün. :A
Vlla kışın istediğin kadar tatil yap yaz ayını 1 aya indirseler burda kıyamet kopar :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: Bully and serhatt
Çok geç. :A Enerjim şimdiden tükendi hissediyorum :A Daha fazla gebermeden bir an önce çekip gitmek en iyisi :A Zirvede bırakalım, beni düşük modlu halimle hatırlamayın en son :A

Keşke o gitse ama gitmiyor işte yapacak bir şey yok :A Kazığı çaktı buraya :A
niye düştü enerjin be :(

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
niye düştü enerjin be :(
Çok geç. :A Enerjim şimdiden tükendi hissediyorum :A Daha fazla gebermeden bir an önce çekip gitmek en iyisi :A Zirvede bırakalım, beni düşük modlu halimle hatırlamayın en son :A

Keşke o gitse ama gitmiyor işte yapacak bir şey yok :A Kazığı çaktı buraya :A
Çok erken cnm zaten geç geldin ilk geldinde ekimden önce gitme demiştik çok erken :( :( :(

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Bully and serhatt
mezara sok daha iyi :F
Yapacak bir şey yok canlar, ben de sizleri özlicem ama işte. :(

1 Ekim haftaya Salı'ya denk geliyor, daha fazla gecikemem, okul başladı bugün. Hayırlısı artık bakalım :A Yani dönücez inşallah yine, son kez ayrılıyoruz diye bakalım olaya :D
Vlla kışın istediğin kadar tatil yap yaz ayını 1 aya indirseler burda kıyamet kopar :F
Çok muazzam bölüm :Z