Hayatım biz argunlar olarak cheesecake yaptık yiyoruzKız snn Umay bile aşure yapmış sen hala Argun yalısını izle Ekli dosyayı görüntüle 71909
Umay u sattın hemenHayatım biz argunlar olarak cheesecake yaptık yiyoruz
Sonun böyle olacakUmrumda değil
Bu akşam Ender'im yarın akşam Umay çok renkli bir kişiliğimUmay u sattın hemen
Gelsin ben onu teselli ederimSonun böyle olacak
Senarist yine sona saklamış her şeyi Yamaç, Azer'den intikamını almasa bomboş bölüm Yücel gibi Azer'e de yaşattığını yaşattı.. Ama dalga geçiyorlar bizle resmen, bi geçen sezonun ilk 2 bölümüne bak, bir de bu sezonun
Burası hep kışın biliyorsun, ondan sorun olmuyor.Vlla kışın istediğin kadar tatil yap yaz ayını 1 aya indirseler burda kıyamet kopar
Karadeniz gibiBurası hep kışın biliyorsun, ondan sorun olmuyor.
Videou açalım bize mesaj var @turkuazz @serhatt @xemrexxx @ömer karataşSenarist yine sona saklamış her şeyi Yamaç, Azer'den intikamını almasa bomboş bölüm Yücel gibi Azer'e de yaşattığını yaşattı.. Ama dalga geçiyorlar bizle resmen, bi geçen sezonun ilk 2 bölümüne bak, bir de bu sezonun
Normal kafayla yazmıyor adam bu bölümleri Efsun, Yamaç'a hikaye anlatır, Yamaç rüyasında Nehir'den çocuğu olduğunu görür
Akın sonda şapa oturdu, kadınlarla kapışmasında neler olacak bakalım Saadet ekibi kurdu Damla ve Karaca'ya uyuz oluyorum
Cumali güldürdü bu bölüm Vartolu çıksın artık sahneye
Bana diyen 2.sezonda bıraktı
Ama sadece yamaca görünmüyor kı 1.Bölümde Yamacın odasına geldinde orada bir görevlide o kızla konustu odamı yamacın hayalini görüyorbazıları nehir yamaç'ın kafasında kurduğu biri diyor bence öyle değil çünkü hem salmazlardı hastaneden yamaç'ı hemde nehir arkasından baktı yamaç'a öyle birşey olsa sena veya idris baba'yı devamlı görürdü yaşıyorlarmış gibi yamaç&nehir çifti olacak bana göre dizide akın koçovalı'da hapı yuttu azer'de intikam hırsıyla hatalar yapacaktır aliço'nun işide zor ayrıca
aynen ama onlara göre o görevlide yamaç'ın uydurmasıAma sadece yamaca görünmüyor kı 1.Bölümde Yamacın odasına geldinde orada bir görevlide o kızla konustu odamı yamacın hayalini görüyor