Seni ilgilendirmesi önemli değil, devam edecek işte Ben neti tercih ediyorum zaten süreleri kısa oluyor
Seni ilgilendirmesi önemli değil, devam edecek işte Ben neti tercih ediyorum zaten süreleri kısa oluyor
Tv de yoksa yayından kalkmış Reytingtede olmaz siz nette 10 yıl gidin işte derdiniz tasanız olmaz @MEnesSeni ilgilendirmesi önemli değil, devam edecek işte Ben neti tercih ediyorum zaten süreleri kısa oluyor
Karakuzulardan sonra beğenmedim sezon fınalıne onlarla gitmeliydi bu yüceli kimse sevmiyor niye yeni sezona kalıyorAslında dizi çok daha başarı sağlayabilirdi ancak sanki biraz kolayına kaçtılar 2.sezon fiyasko çıktı karakuzuların ardından daha başka hikayeyi çok dikkatli işleyişini yapmalıydı karakuzuların etkisini öbür oyuncular sağlayamadı
En güzeli işte herkes mutlu bu durumdanTv de yoksa yayından kalkmış Reytingtede olmaz siz nette 10 yıl gidin işte derdiniz tasanız olmaz @MEnes
Bu desterenin herifi dönecek diyorlardı Behzat o ne olduEn güzeli işte herkes mutlu bu durumdan
Karakuzuların ardından beklentiyi fazla tutup daha çok iddialı hikayeyi dikkatli işleyebilirdi.bunu yapamıyorsa da karakuzular diziden çıkmamalıydı timsahın konuşmaları dışında çok zayıf kalıyorlarKarakuzulardan sonra beğenmedim sezon fınalıne onlarla gitmeliydi bu yüceli kimse sevmiyor niye yeni sezona kalıyor
Çok yakında geliyor @Yiğitt in kanalı Blu Tv'deyizBu desterenin herifi dönecek diyorlardı Behzat o ne oldu
Mahsun döner inş Timsahı bende sevdim şu Yücel ve Azeri sevmedimKarakuzuların ardından beklentiyi fazla tutup daha çok iddialı hikayeyi dikkatli işleyebilirdi.bunu yapamıyorsa da karakuzular diziden çıkmamalıydı timsahın konuşmaları dışında çok zayıf kalıyorlar
Net dizileri>TV dizileri. Yavaş yavaş TV'yi yok edecek inş net dizileri
Zaten izlenecek dizim kalmadı gibi birşey Yabancı diziler olmasa naparız bilmiyorumNet dizileri>TV dizileri. Yavaş yavaş TV'yi yok edecek inş net dizileri
Forumda kimse kalmadı bak gördün mü Artık burası böyle bir yer, sen de git yat uyuZaten izlenecek dizim kalmadı gibi birşey Yabancı diziler olmasa naparız bilmiyorum
Bu saatde napacaklar ayoll zıbarsınlarForumda kimse kalmadı bak gördün mü Artık burası böyle bir yer, sen de git yat uyu
Yarın cumartesi, işleri ne sanki otursunlar işte
Herkes bizim gibi işsizmi kütük beyYarın cumartesi, işleri ne sanki otursunlar işte
9 günlük tatil içindeyiz, bilmem farkında mısınHerkes bizim gibi işsizmi kütük bey
Bana her gün tatil9 günlük tatil içindeyiz, bilmem farkında mısın
Senden değil, diğer insanlardan bahsediyorumBana her gün tatil
Aaa hadi bende yatıyorum kütük bey Forumu özlemişim dün geceden beridir iyi sohbet ettik zaten burada iki sohbet yetiyor terapi gibiSenden değil, diğer insanlardan bahsediyorum
Emrahtan sonra bıraktım ben, sende bırak bence