Çukur - 67. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 34. Bölüm - SEZON FİNALİ!

Aslında dizi çok daha başarı sağlayabilirdi ancak sanki biraz kolayına kaçtılar 2.sezon fiyasko çıktı karakuzuların ardından daha başka hikayeyi çok dikkatli işleyişini yapmalıydı karakuzuların etkisini öbür oyuncular sağlayamadı :(
Karakuzulardan sonra beğenmedim sezon fınalıne onlarla gitmeliydi bu yüceli kimse sevmiyor niye yeni sezona kalıyor :F

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Karakuzulardan sonra beğenmedim sezon fınalıne onlarla gitmeliydi bu yüceli kimse sevmiyor niye yeni sezona kalıyor :F
Karakuzuların ardından beklentiyi fazla tutup daha çok iddialı hikayeyi dikkatli işleyebilirdi.bunu yapamıyorsa da karakuzular diziden çıkmamalıydı timsahın konuşmaları dışında çok zayıf kalıyorlar :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Karakuzuların ardından beklentiyi fazla tutup daha çok iddialı hikayeyi dikkatli işleyebilirdi.bunu yapamıyorsa da karakuzular diziden çıkmamalıydı timsahın konuşmaları dışında çok zayıf kalıyorlar :A
Mahsun döner inş :A :A :A Timsahı bende sevdim şu Yücel ve Azeri sevmedim :A

• Harika
Reactions: Turkuazz
Çok yakında geliyor :Z @Yiğitt in kanalı Blu Tv'deyiz :A

Aaa nette yanı :F @Yiğitt Paraları koparsın onun adına sevindim sadece :A

Ben türk dizilerinde netten yayına karşıyım yanı özellikle @Aserat fil dizisini falan geliyor etkinlikte oylamaya koyuyor sevmiyorum :A Reyting olarak yarışmıyorlar ayrıca seçme oyunculardan iyileride alabiliyorlar :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and MasacRE
Aaa nette yanı :F @Yiğitt Paraları koparsın onun adına sevindim sadece :A

Ben türk dizilerinde netten yayına karşıyım yanı özellikle @Aserat fil dizisini falan geliyor etkinlikte oylamaya koyuyor sevmiyorum :A Reyting olarak yarışmıyorlar ayrıca seçme oyunculardan iyileride alabiliyorlar :A
Net dizileri>TV dizileri. Yavaş yavaş TV'yi yok edecek inş net dizileri :A

• Güldürdün
Vlla @turkuazz diyordu sanırım seneye ecünnüler olucak diye :( :( :( @xemrexxx @serhatt

Ama bu senarist yoruma göre değiştiriyor :A İlk 2 bölüme gelen ağır eleştirielrden sonra çatıdakı ecünnülerin kafasına terlikleri fırlatır onları indirir hapisten bizimkileri çıkarırız :A :A :A
Emrahtan sonra bıraktım ben, sende bırak bence :A

• İlginç