Çukur - 67. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 34. Bölüm - SEZON FİNALİ!

Dizi resmen GoT'un yapamadığını yaptı ve efsanevi bir şekilde taht oyunu oldu. Ama Akın seneye kaçıncı bölümde ölür onu merak ediyorum işte.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Aaa evet Senanın ölümüne Yamaç bile benim kadar yas tutmamıştır anca bitirebildik :F :F :F @serhatt @MasacRE @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @ömer karataş @turkuazz

Bu arada Çarpışmada İvana nasıl bayıldıysam buradakı Azermidir nedir fiyasko vlla :A Sırf ergenler istiyor diye öylesine diziye konulmuş birisi senaryosu bile yok bu Azer biraz soğuttu beni diziden @MasacRE deyimiyle bukadar ergence kaçması senaristlerin sinir bozucu :A

Timsahı sevdim zaten sevilmişki ölmeden kalmış :A

Bakıyorumda Akını sevmemişler ama Ertuğrulda sultandı :A Ben gülperiden değilde ertuğrulumdan biliyorum zaten sultanlığa alıştığı için bu koltuğa oturuyor :A :A :A
maxresdefault.jpg

Aaa evet Senanın ölümüne Yamaç bile benim kadar yas tutmamıştır anca bitirebildik :F :F :F @serhatt @MasacRE @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @ömer karataş @turkuazz

Bu arada Çarpışmada İvana nasıl bayıldıysam buradakı Azermidir nedir fiyasko vlla :A Sırf ergenler istiyor diye öylesine diziye konulmuş birisi senaryosu bile yok bu Azer biraz soğuttu beni diziden @MasacRE deyimiyle bukadar ergence kaçması senaristlerin sinir bozucu :A

Bakıyorumda Akını sevmemişler ama Ertuğrulda sultandı :A Ben gülperiden değilde ertuğrulumdan biliyorum zaten sultanlığa alıştığı için bu koltuğa oturuyor :A :A :A
maxresdefault.jpg
Kız Azer parlağını nasıl beğenmezsin, gelir gelmez yoldurma bana saçını başını :A @xemrexxx

Hahahha hemen yeni zibidi bulmuşsun :F Emrahtan celasundan sonra tam sana yakısır zibidi :A :A :A @xemrexxx

@MasacRE Tanıyordu sanırım onu 01 dizisimi ne diyordu :F Hiçbir şekilde sevmedim timsah daha iyi :A :A :A @Sherlock @Forumdash

Ergenler tatmin olsun diye zorla soktular adamı diziye zaten, Vartolu adama hiçbir şey yapmadığı halde zorla düşman yaptılar. Ne hikayesi mantıklı ne bir şeyi. :A Çeto ve Mahsun öyle miydi, öldürdüler gül gibi düşman karakterleri. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ergenler tatmin olsun diye zorla soktular adamı diziye zaten, Vartolu adama hiçbir şey yapmadığı halde zorla düşman yaptılar. Ne hikayesi mantıklı ne bir şeyi. :A Çeto ve Mahsun öyle miydi, öldürdüler gül gibi düşman karakterleri. :(
Aaa evet doğru dürüst hikayesi yok sırf ergenler için alınmıs diziye beni rahatsız etti rolunude sevmedim kendisinnide :A :A :A

Gala gecesine Mahsun geldi @xemrexxx in kel kafalı adamını almamışlar :F @xemrexxx @MasacRE

Finalde Mahsunuda gösterdiler Yamacın rüyasında vlla ölmedi sanmıştım ama hortlama ihtimali varmış ve şunu söyliyim karakuzular diziden çıktığından beridir dizinin içi boşaldı vlla diğer bölümlerden bişi anlamadım finalde dahil :A :A :A @Forumdash @turkuazz

maxresdefault.jpg
Bırak artık şu diziyi izlemeyi sen de @xemrexxx dışında izleyen kalmadı zaten :A