@Çiğdem ile Umay Karay geberdiğine göre olabilir sıra sendeKötülere bişey olmaz
@Çiğdem ile Umay Karay geberdiğine göre olabilir sıra sendeKötülere bişey olmaz
Çiğdemi bilmem ama ben ve Umay Karay'da ölmeyeceğiz@Çiğdem ile Umay Karay geberdiğine göre olabilir sıra sende
Seni de hapse atsak da cennete düşsen @Harunnn60 destere ile Çigdemi gomdugun yeri şöyle suçu serhata atalım içeride aradığını bulur bu @ForumdashÇiğdemi bilmem ama ben ve Umay Karay'da ölmeyeceğiz
Seni de hapse atsak da cennete düşsen @Harunnn60 destere ile Çigdemi gomdugun yeri şöyle suçu serhata atalım içeride aradığını bulur bu @Forumdash
Ay neyse seni ve rahmetsiz @Çiğdem i kahreden çifti paylaşıp gidiyorum good nightlar ola @Forumdash @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Dosi @MasacRE @Sherlock
Yamaç benimdir benim kalacakAy neyse seni ve rahmetsiz @Çiğdem i kahreden çifti paylaşıp gidiyorum good nightlar ola @Forumdash @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Dosi @MasacRE @Sherlock Ekli dosyayı görüntüle 68231Ekli dosyayı görüntüle 68232Ekli dosyayı görüntüle 68233
Ekli dosyayı görüntüle 68234
Kız Azer parlağını nasıl beğenmezsin, gelir gelmez yoldurma bana saçını başını @xemrexxxAaa evet Senanın ölümüne Yamaç bile benim kadar yas tutmamıştır anca bitirebildik @serhatt @MasacRE @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @ömer karataş @turkuazz
Bu arada Çarpışmada İvana nasıl bayıldıysam buradakı Azermidir nedir fiyasko vlla Sırf ergenler istiyor diye öylesine diziye konulmuş birisi senaryosu bile yok bu Azer biraz soğuttu beni diziden @MasacRE deyimiyle bukadar ergence kaçması senaristlerin sinir bozucu
Timsahı sevdim zaten sevilmişki ölmeden kalmış
Bakıyorumda Akını sevmemişler ama Ertuğrulda sultandı Ben gülperiden değilde ertuğrulumdan biliyorum zaten sultanlığa alıştığı için bu koltuğa oturuyor
Hahahha hemen yeni zibidi bulmuşsun Emrahtan celasundan sonra tam sana yakısır zibidi @xemrexxxKız Azer parlağını nasıl beğenmezsin, gelir gelmez yoldurma bana saçını başını @xemrexxx
Hahahha hemen yeni zibidi bulmuşsun Emrahtan celasundan sonra tam sana yakısır zibidi @xemrexxx
@MasacRE Tanıyordu sanırım onu 01 dizisimi ne diyordu Hiçbir şekilde sevmedim timsah daha iyi @Sherlock @Forumdash
Aaa evet doğru dürüst hikayesi yok sırf ergenler için alınmıs diziye beni rahatsız etti rolunude sevmedim kendisinnideErgenler tatmin olsun diye zorla soktular adamı diziye zaten, Vartolu adama hiçbir şey yapmadığı halde zorla düşman yaptılar. Ne hikayesi mantıklı ne bir şeyi. Çeto ve Mahsun öyle miydi, öldürdüler gül gibi düşman karakterleri.
Bırak artık şu diziyi izlemeyi sen de @xemrexxx dışında izleyen kalmadı zatenAaa evet Senanın ölümüne Yamaç bile benim kadar yas tutmamıştır anca bitirebildik @serhatt @MasacRE @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @ömer karataş @turkuazz
Bu arada Çarpışmada İvana nasıl bayıldıysam buradakı Azermidir nedir fiyasko vlla Sırf ergenler istiyor diye öylesine diziye konulmuş birisi senaryosu bile yok bu Azer biraz soğuttu beni diziden @MasacRE deyimiyle bukadar ergence kaçması senaristlerin sinir bozucu
Timsahı sevdim zaten sevilmişki ölmeden kalmış
Bakıyorumda Akını sevmemişler ama Ertuğrulda sultandı Ben gülperiden değilde ertuğrulumdan biliyorum zaten sultanlığa alıştığı için bu koltuğa oturuyor
Bırak artık şu diziyi izlemeyi sen de @xemrexxx dışında izleyen kalmadı zaten
Evet izleyecekseniz ekranların en kaliteli dizisi Halka'yı izleyin @Çiğdem
artık ekrandA DEĞİLEvet izleyecekseniz ekranların en kaliteli dizisi Halka'yı izleyin @Çiğdem
Nette devam edecekmiş işte daha da iyi olduartık ekrandA DEĞİLEkli dosyayı görüntüle 68470