Gel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.Kalan üç dizimde kötü bitti senin dizinemi kaçsam napsam
Gel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.Kalan üç dizimde kötü bitti senin dizinemi kaçsam napsam
Aaa düşünüyordum ama kütük bey @MasacRE gelip gerçeği söyledi havanı söndürdüGel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.
Gerçek dizinin bir sezon finali yaptığı ve çok daha kaliteli ve özgür bir ortamda devam edeceği. Bence bundan ala bir haber yok.Aaa düşünüyordum ama kütük bey @MasacRE gelip gerçeği söyledi havanı söndürdü
Çukura ne diyorsun bırakmadıysan tabi @MasacRE gibiGerçek dizinin bir sezon finali yaptığı ve çok daha kaliteli ve özgür bir ortamda devam edeceği. Bence bundan ala bir haber yok.
Çukur'un son 6 veya 7 bölümü duruyor. 2 bölüm Çarpışma duruyor. Yine 6 veya 7 bölüm Kuzgun duruyor. Artık bunlar ne zaman biter bilemem...Çukura ne diyorsun bırakmadıysan tabi @MasacRE gibi
Çarpışmayı tamamla nasılsa bittiÇukur'un son 6 veya 7 bölümü duruyor. 2 bölüm Çarpışma duruyor. Yine 6 veya 7 bölüm Kuzgun duruyor. Artık bunlar ne zaman biter bilemem...
3.sezon selim ve ailesi ön planda olacak sen bence bırak diziyi kendi selimin desteren aklına gelir depresyona girersinÇarpışmayı tamamla nasılsa bitti
Çukuruda devam etmeni isteriz @xemrexxx ile tek kalmak istemiyorum ip gibi yazıların aramızda durmaya devam etsin
Çatıdakı ecünnüler düşündürüyor beni3.sezon selim ve ailesi ön planda olacak sen bence bırak diziyi kendi selimin desteren aklına gelir depresyona girersin
Hepsini tamamlarım ya bir şekilde, önümüzde zaman bol nasılsa.Çarpışmayı tamamla nasılsa bitti
Çukuruda devam etmeni isteriz @xemrexxx ile tek kalmak istemiyorum ip gibi yazıların aramızda durmaya devam etsin
Zaten kaç dizi var Çukuru iyi kötü izlemek lazım fakat sezon fınalınden sonra bırakıyorum dersende bişi diyememHepsini tamamlarım ya bir şekilde, önümüzde zaman bol nasılsa.
Olabilir, heeeer şey olabilir...Zaten kaç dizi var Çukuru iyi kötü izlemek lazım fakat sezon fınalınden sonra bırakıyorum dersende bişi diyemem