Gel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.Kalan üç dizimde kötü bitti senin dizinemi kaçsam napsam![]()
![]()
![]()
Gel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.Kalan üç dizimde kötü bitti senin dizinemi kaçsam napsam![]()
![]()
![]()
Aaa düşünüyordum ama kütük bey @MasacRE gelip gerçeği söyledi havanı söndürdüGel bekleriz Ezel'den sağlam bir dizimiz var.![]()
Gerçek dizinin bir sezon finali yaptığı ve çok daha kaliteli ve özgür bir ortamda devam edeceği.
Çukura ne diyorsun bırakmadıysan tabi @MasacRE gibiGerçek dizinin bir sezon finali yaptığı ve çok daha kaliteli ve özgür bir ortamda devam edeceği.Bence bundan ala bir haber yok.
![]()
Çukur'un son 6 veya 7 bölümü duruyor. 2 bölüm Çarpışma duruyor. Yine 6 veya 7 bölüm Kuzgun duruyor.
Çarpışmayı tamamla nasılsa bittiÇukur'un son 6 veya 7 bölümü duruyor. 2 bölüm Çarpışma duruyor. Yine 6 veya 7 bölüm Kuzgun duruyor.Artık bunlar ne zaman biter bilemem...
![]()
3.sezon selim ve ailesi ön planda olacak sen bence bırak diziyi kendi selimin desteren aklına gelir depresyona girersinÇarpışmayı tamamla nasılsa bitti
Çukuruda devam etmeni isteriz @xemrexxx ile tek kalmak istemiyorum ip gibi yazıların aramızda durmaya devam etsin![]()
![]()
![]()
Çatıdakı ecünnüler düşündürüyor beni3.sezon selim ve ailesi ön planda olacak sen bence bırak diziyi kendi selimin desteren aklına gelir depresyona girersin![]()
Hepsini tamamlarım ya bir şekilde, önümüzde zaman bol nasılsa.Çarpışmayı tamamla nasılsa bitti
Çukuruda devam etmeni isteriz @xemrexxx ile tek kalmak istemiyorum ip gibi yazıların aramızda durmaya devam etsin![]()
![]()
![]()
Zaten kaç dizi var Çukuru iyi kötü izlemek lazım fakat sezon fınalınden sonra bırakıyorum dersende bişi diyememHepsini tamamlarım ya bir şekilde, önümüzde zaman bol nasılsa.![]()
Olabilir, heeeer şey olabilir...Zaten kaç dizi var Çukuru iyi kötü izlemek lazım fakat sezon fınalınden sonra bırakıyorum dersende bişi diyemem![]()
![]()
![]()