Çukur - 67. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 34. Bölüm - SEZON FİNALİ!

Aaa evet doğru dürüst hikayesi yok sırf ergenler için alınmıs diziye beni rahatsız etti rolunude sevmedim kendisinnide :A :A :A

Gala gecesine Mahsun geldi @xemrexxx in kel kafalı adamını almamışlar :F @xemrexxx @MasacRE

Finalde Mahsunuda gösterdiler Yamacın rüyasında vlla ölmedi sanmıştım ama hortlama ihtimali varmış ve şunu söyliyim karakuzular diziden çıktığından beridir dizinin içi boşaldı vlla diğer bölümlerden bişi anlamadım finalde dahil :A :A :A @Forumdash @turkuazz
Final bölümü güzeldi :A Dizi tam @xemrexxx nin istediği gibi oldu. Mahalledeki kadınlar da artık olaylara girdi:F Ecünnü dolu olacak diye izlemezsin heralde:F

Bırak artık şu diziyi izlemeyi sen de @xemrexxx dışında izleyen kalmadı zaten :A
Final bölümü güzeldi :A Dizi tam @xemrexxx nin istediği gibi oldu. Mahalledeki kadınlar da artık olaylara girdi:F Ecünnü dolu olacak diye izlemezsin heralde:F
Vlla @turkuazz diyordu sanırım seneye ecünnüler olucak diye :( :( :( @xemrexxx @serhatt

Ama bu senarist yoruma göre değiştiriyor :A İlk 2 bölüme gelen ağır eleştirielrden sonra çatıdakı ecünnülerin kafasına terlikleri fırlatır onları indirir hapisten bizimkileri çıkarırız :A :A :A

Aaa evet doğru dürüst hikayesi yok sırf ergenler için alınmıs diziye beni rahatsız etti rolunude sevmedim kendisinnide :A :A :A

Gala gecesine Mahsun geldi @xemrexxx in kel kafalı adamını almamışlar :F @xemrexxx @MasacRE

Finalde Mahsunuda gösterdiler Yamacın rüyasında vlla ölmedi sanmıştım ama hortlama ihtimali varmış ve şunu söyliyim karakuzular diziden çıktığından beridir dizinin içi boşaldı vlla diğer bölümlerden bişi anlamadım finalde dahil :A :A :A @Forumdash @turkuazz
Çeto ile Mahsun ona oranla daha iyiydi bu arada timsah dahi ondan daha iyi sezon finali çok saçmalamış :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ağır eleştiriler gelir o ecünnüleri indiririz çatıdan :A :A :A
Aslında dizi çok daha başarı sağlayabilirdi ancak sanki biraz kolayına kaçtılar 2.sezon fiyasko çıktı karakuzuların ardından daha başka hikayeyi çok dikkatli işleyişini yapmalıydı karakuzuların etkisini öbür oyuncular sağlayamadı :(

• Harika
Reactions: Çiğdem