Gebersin de kurtarsın kendini bu dizidenO çok ölçü değildi yanı burada ölme riski var Mahsunun![]()
Gebersin de kurtarsın kendini bu dizidenO çok ölçü değildi yanı burada ölme riski var Mahsunun![]()
Koçovalılara katılmasını bekliyordum ben hatta eylülde demiştim bunu ilk bölümlerden beridir beklentimGebersin de kurtarsın kendini bu diziden![]()
He oldu canım, Sena'yı da Yamaç ile beraber paylaşırlar üçlü yatak fantezileri gerçekleştirirler beraberKoçovalılara katılmasını bekliyordum ben hatta eylülde demiştim bunu ilk bölümlerden beridir beklentim![]()
Tövbe tövbe @xemrexxx forumda yokken bile etkisi sürüyor içinizdeHe oldu canım, Sena'yı da Yamaç ile beraber paylaşırlar üçlü yatak fantezileri gerçekleştirirler beraber![]()
olmaz diyememİdrisin akrdeşi çıkar![]()
Senin herifin belli, Mahsun'u tut Yamaç benimBu arada Aras ile Mahsun kavga sahnesi çekiliyormuş sanırım ayy kimi tutacam ben 😱😱😱 Banada bir zaman kapısı açsalarda gidip aralarına oklava sokup ayırsam@Forumdash @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @ömer karataş
Emrah o çrkin ecünnünün nesine taktı bilmem, ben daha güzelim ondanÖz olmasından iyidir onların üvey kardeş fantazileri var zaten Emrah takıntılıydı Senaya@Sherlock @Forumdash @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Allahın sopası yok işte, gülme komşuna gelir başınaEmrah Yamaçla kavga ederken @serhatt a gülüyordum arada kaldı diye şimdi başıma geldi@xemrexxx @Sherlock @MasacRE @Forumdash
He oldu canım, Sena'yı da Yamaç ile beraber paylaşırlar üçlü yatak fantezileri gerçekleştirirler beraber![]()
Ayol Sena'yı kim ne yapsın
O yüzden herkes peşinde değil miAyol Sena'yı kim ne yapsın![]()
O yüzden herkes peşinde değil mi![]()
Şuan sadece ilk kura seçimi yaptım, ilk grupta eh işte diyeceğimiz isimler eşleşti
Bu bilgiyi nasıl öğrendin?😎Bu arada Aras ile Mahsun kavga sahnesi çekiliyormuş sanırım ayy kimi tutacam ben 😱😱😱 Banada bir zaman kapısı açsalarda gidip aralarına oklava sokup ayırsam@Forumdash @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @ömer karataş
Polatıda getirsinler
Söz konusu mahsun olunca akan sular dururBu bilgiyi nasıl öğrendin?😎
Ayol Sena'yı kim ne yapsın![]()
O yüzden herkes peşinde değil mi![]()
Eşşek kadar ecünnü kayboldu dünya kadar insan farke tmedi dizide mesaj veriliyor işte senarist bile gereksiz akrakter diyor siz ne konusuyorsunuz ayollBırakın şu adama cevap vermeyi Utku beyciğim, o gitsin parlaklarının peşinden koşsun.![]()
Mahsun ölmesin yeterAllahın sopası yok işte, gülme komşuna gelir başına![]()
Sen portakal suyu ile ölen zibidine bakSenin herifin belli, Mahsun'u tut Yamaç benim@xemrexxx