aynen ilki hayali leylaydı amaPolatın eski vadide sevgilisi leylaydı ırak filminde leyla sonra pusuda leyla orasıda ayrı bir detay![]()
aynen ilki hayali leylaydı amaPolatın eski vadide sevgilisi leylaydı ırak filminde leyla sonra pusuda leyla orasıda ayrı bir detay![]()
Orjinal polatınkıaynen ilki hayali leylaydı ama![]()
orası öyleOrjinal polatınkıAaa olsun bir şekilde 3 tane leyla çıkıyor ortaya
![]()
Yine youtubede eski vadi videolarına bakıp geldim her gün olmazsa olmazorası öyle![]()
sinegraf bölümlerini mi ?Yine youtubede eski vadi videolarına bakıp geldim her gün olmazsa olmaz@Maskeli Fedai ile bölümleri izleyecektik ama o hala öyle duruyor
![]()
Bir konumuz varya oradan ben 10 bölüm küsür falan yorumunu etmiştim @Maskeli Fedai de izleyip yetişebilirse sonra birlikte devam ederdiksinegraf bölümlerini mi ?
(Yetişemedi, saldıBir konumuz varya oradan ben 10 bölüm küsür falan yorumunu etmiştim @Maskeli Fedai de izleyip yetişebilirse sonra birlikte devam ederdik![]()
Ramazanda izleyelim her gece bir kaç bölüm 97 bölüm 30 günde nasıl biterse günde kaç izlenirse bitiyorsa öyle hesap ederiz(Yetişemedi, saldı) @Sherlock
O renklerde boğulAhh şu sevdiğim kişilerin beşiktaşlı çıkmalarına bayılıyorum ayoll renk çekiyor demek@Sherlock @MasacRE @ömer karataş @turkuazz @serhatt @xemrexxx @Forumdash
3:50
Hepinize yaptırcam kara büyü
Sİncap masum kalır senin gibi birineBen sincap olmaktan memnunum![]()
Kız nesi sempatik tam bir kütükAdam çok sempatik![]()
Bir ömür boyu mutsuzluklar diliyomFok ile sincap![]()