Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan@Bully
Ekli dosyayı görüntüle 61770
Ne cins insanlarsanız ya
@serhatt isterse gösterir zorlamayın çocuğu
Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan@Bully
Ne cins insanlarsanız ya
Diğerleri sallıyordu saçma sapan şeyler gıcık oluyordumBir de işsiz hanım, canlı yayına mesaj da gönderiyor ve teşekkür de alıyor.
karizmatik suratı görmüyormusun ayoll
Bu fotoğraf milattan önce mi çekilmiş?Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan@Bully
Çok yakışmış
Allah ikinizi de bildiği gibi yapsın pis iftiracı hainler
Neyi görmek itiyorsun
Senin ve o mendebur ortağının uydurmaları olduğu için biz bilemeyiz tarihi
OHH iyi oluyor,benimle alakası olmayan kişileri ben diye oratlığa çıkarıyorsunuz ayıp beKaldırdınmı fotoyu bulamıyoruz
İki cadı bir oldunuz üzerimden bin bir türlü oyun çeviriyonuz
Neyi görmek itiyorsun
Sakın bu adilerin pis iftiralarına inanma beni yanlış tanıtıp adımı çıkarmaya çalışıyorlar kıskançlıklarından
Soğuttunuz beni konudan, kim doğru, kim yalan konuşuyor, uğraşmayı en sevmediğim ikilemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?