Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan
@Bully
Ekli dosyayı görüntüle 61770
Ne cins insanlarsanız ya
@serhatt isterse gösterir zorlamayın çocuğu
Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan
@Bully
Ne cins insanlarsanız ya
Diğerleri sallıyordu saçma sapan şeyler gıcık oluyordumBir de işsiz hanım, canlı yayına mesaj da gönderiyor ve teşekkür de alıyor.![]()
karizmatik suratı görmüyormusun ayoll
Bu fotoğraf milattan önce mi çekilmiş?Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhattharun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan
@Bully
@Bully
Allah ikinizi de bildiği gibi yapsın pis iftiracı hainler
Neyi görmek itiyorsun
Senin ve o mendebur ortağının uydurmaları olduğu için biz bilemeyiz tarihi
OHH iyi oluyor,benimle alakası olmayan kişileri ben diye oratlığa çıkarıyorsunuz ayıp beKaldırdınmı fotoyu bulamıyoruz![]()
![]()
![]()
İki cadı bir oldunuz üzerimden bin bir türlü oyun çeviriyonuz
Neyi görmek itiyorsun
Sakın bu adilerin pis iftiralarına inanma beni yanlış tanıtıp adımı çıkarmaya çalışıyorlar kıskançlıklarından![]()
Soğuttunuz beni konudan, kim doğru, kim yalan konuşuyor, uğraşmayı en sevmediğim ikilemdir.