Söz e yorum yaptım bende iki yerede bakDün gece izledim ilk bölümü, önce bölümü, sonra da fragmanı yorumlayacağım gün içinde.![]()
Söz e yorum yaptım bende iki yerede bakDün gece izledim ilk bölümü, önce bölümü, sonra da fragmanı yorumlayacağım gün içinde.![]()
Birisi gariban diğeri zibidiPatla inşallah,Medete laf söyleyince suç ama Celasuna söyleyince suç değil![]()
ÇatlaBirisi gariban diğeri zibidi![]()
![]()
![]()
Bakacam bakacam, sırayla geliyorum işte kız.Söz e yorum yaptım bende iki yerede bak![]()
![]()
![]()
Dün gece izledim ilk bölümü, önce bölümü, sonra da fragmanı yorumlayacağım gün içinde.![]()
Aaa Cumali çokta zeki yalnızKerpeten Alide bir o yoktu gerçi ona yakışmazdı
![]()
Kaan Bey yaşlanmış. Eskiden 7 günde 17 dizi izler, 27 dizi yorumlardı.@Çiğdem-
Medeti ilk biz duyurduk ölmeyecek emrak etme inş tabi"Oynamayacak" dediğin oynuyor, "oynayacak" dediğinde oynamıyor. Sorun sende olabilir.![]()
Eskidendi Enes'im, çok eskiden..Saçlarım ağarmaya başladı bile.
![]()
Aaa tabi benim favori karakterim Oyuncu yarışmasında final oynamıştıkKerpeten Ali zeki olsa o kadar efsane bir karakter olmazdı ama. Patlayan ve tutmayan planları falan baya güldürüyordu aynı zamanda. Barış Falay'da efsane oyuncu be, Kerpeten Ali'nin sahneleri aklıma gelince öveyim dedim kensini.![]()
Aaa tabi benim favori karakterim Oyuncu yarışmasında final oynamıştık
Keşke Karakuzuların patronu çıksa![]()
Ölmesin de, nereden çıkacaksa çıksın artık. O daha bir merak konusu. "Abim" desin, çıksın gelsin bir yerlerden.Medeti ilk biz duyurduk ölmeyecek emrak etme inş tabi![]()
![]()
![]()
Vartolu onsuz olmazdıÖlmesin de, nereden çıkacaksa çıksın artık. O daha bir merak konusu. "Abim" desin, çıksın gelsin bir yerlerden.![]()
Yamaç da, Meke'siz olmuyor ama Meke'yi hatırla, nefret ede ede bakıyordu Yamaç'a.Vartolu onsuz olmazdı![]()
Vartolu hiç sevmemişti onuYamaç da, Meke'siz olmuyor ama Meke'yi hatırla, nefret ede ede bakıyordu Yamaç'a.![]()