Çukur - 35.Bölüm Fragmanı | 2.Sezon 2.Bölüm

Cumali, kan alır yalnız Vartolu'dan :A

Güzel olmuş fragman, Cumali reyiz şovunu yapacak. :A Yamaç'ın şarkı çaldığına göre o da delirecek sanırım. :A Efsane cidden şarkı. :D

İkinci fragmanı da bekliyoruz. :D
O şarkıya ben tilki kızın şarkıları kadar gıcık kapıyorum heyecanı yokmudur nedir onun yüzünden tekrar Aras antiliğim tetiklendi böyle palyaço gibi ellerini havaya kaldırıp dudaklarını büzüyor öldüresim geliyor karakuzular gibi :A :A :A @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @serhatt @Arslan Bey

O şarkıya ben tilki kızın şarkıları kadar gıcık kapıyorum heyecanı yokmudur nedir onun yüzünden tekrar Aras antiliğim tetiklendi böyle palyaço gibi ellerini havaya kaldırıp dudaklarını büzüyor öldüresim geliyor karakuzular gibi :A :A :A @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @serhatt @Arslan Bey
Fark Var efsanesinin bir gün geçileceğini tahmin etmezdim. :A Arabalarda son ses çalınıyordu hep, acayip gaza getirici bir şarkı. :Z Rap çok dinlemem ama şarkı cidden başarılı. :D

Fragman çıktı fragman. Bir Allah'ın kuluna gitmedi mi etiket? :A
Etiketler olmuyor işte, diğer gruptaki etiketim de gitmemişti. Konudan alakasız ama sen bana bozulmadın inşallah, zor da olsa diye bi gönderme yapmışsın. Billy ve senin aranda seçim yaparken çok zorlandığımı belirtmek istemiştim. :D

Etiketler olmuyor işte, diğer gruptaki etiketim de gitmemişti. Konudan alakasız ama sen bana bozulmadın inşallah, zor da olsa diye bi gönderme yapmışsın. Billy ve senin aranda seçim yaparken çok zorlandığımı belirtmek istemiştim. :D
Maviler gözüküyor da, gittiğini sandım. Alıntı yapınca etiket gidiyor böyle durumlarda. :D

Yok ya, sıkıntı yok. Uğraşmak geldi içimden de, sonradan sildim. Samimi olduklarına atarsın oy, sen doğru olanı yaptın. :D

Maviler gözüküyor da, gittiğini sandım. Alıntı yapınca etiket gidiyor böyle durumlarda. :D

Yok ya, sıkıntı yok. Uğraşmak geldi içimden de, sonradan sildim. Samimi olduklarına atarsın oy, sen doğru olanı yaptın. :D
Onu öğrendiğim iyi oldu. :D

Bozulmuş bozulmuş. :A Benden oy alamayınca hemen gidip rakiplerime oy vermişsin. :A

Bu tura kadar destek vermiştim sana, yoksa seni severim, ama çok samimi miyiz değiliz evet. :D

Bozulmuş bozulmuş. :A Benden oy alamayınca hemen gidip rakiplerime oy vermişsin. :A

Bu tura kadar destek vermiştim sana, yoksa seni severim, ama çok samimi miyiz değiliz evet. :D
Bozulmak demeyelim de, o grupta belirleyici oldun kimi seçeceğime dair. :A Diğer türlü bekliyordum son ana kadar. :D

Oyunda da değilim gerçi de dediğim gibi, belirleyici oldun sadece. :A

Sen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu :A

Serhatın etiketi geldi evet :A :A :A

Cumali Yamacı toparlıyor çok görkemli geldi diziye bakalım :A