Cumali, kan alır yalnız Vartolu'dan
Güzel olmuş fragman, Cumali reyiz şovunu yapacak. Yamaç'ın şarkı çaldığına göre o da delirecek sanırım. Efsane cidden şarkı.
İkinci fragmanı da bekliyoruz.
Cumali, kan alır yalnız Vartolu'dan
O şarkıya ben tilki kızın şarkıları kadar gıcık kapıyorum heyecanı yokmudur nedir onun yüzünden tekrar Aras antiliğim tetiklendi böyle palyaço gibi ellerini havaya kaldırıp dudaklarını büzüyor öldüresim geliyor karakuzular gibi @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @serhatt @Arslan BeyCumali, kan alır yalnız Vartolu'dan
Güzel olmuş fragman, Cumali reyiz şovunu yapacak. Yamaç'ın şarkı çaldığına göre o da delirecek sanırım. Efsane cidden şarkı.
İkinci fragmanı da bekliyoruz.
Öyle deme o şarkıyı duyunca direk Aras geliyor artık aklımaO şarkıya ben tilki kızın şarkıları kadar gıcık kapıyorum heyecanı yokmudur nedir onun yüzünden tekrar Aras antiliğim tetiklendi böyle palyaço gibi ellerini havaya kaldırıp dudaklarını büzüyor öldüresim geliyor karakuzular gibi @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @serhatt @Arslan Bey
Fark Var efsanesinin bir gün geçileceğini tahmin etmezdim. Arabalarda son ses çalınıyordu hep, acayip gaza getirici bir şarkı. Rap çok dinlemem ama şarkı cidden başarılı.O şarkıya ben tilki kızın şarkıları kadar gıcık kapıyorum heyecanı yokmudur nedir onun yüzünden tekrar Aras antiliğim tetiklendi böyle palyaço gibi ellerini havaya kaldırıp dudaklarını büzüyor öldüresim geliyor karakuzular gibi @xemrexxx @MasacRE- @Sherlock @serhatt @Arslan Bey
Fragman çıktı fragman. Bir Allah'ın kuluna gitmedi mi etiket?2. Sezon 2. Bölüm (35. Bölüm) 2. Fragman
@Çiğdem-, @serhatt, @xemrexxx, @Sherlock, @Felon, @mesmeso61, @Bully, @MEnes, @vadikızı, @kerem, @batuhankaralar, @-potterhead-, @ömer karataş, @MasacRE-, @turkuazz ve diğer izleyenler.
Etiketler olmuyor işte, diğer gruptaki etiketim de gitmemişti. Konudan alakasız ama sen bana bozulmadın inşallah, zor da olsa diye bi gönderme yapmışsın. Billy ve senin aranda seçim yaparken çok zorlandığımı belirtmek istemiştim.Fragman çıktı fragman. Bir Allah'ın kuluna gitmedi mi etiket?
Maviler gözüküyor da, gittiğini sandım. Alıntı yapınca etiket gidiyor böyle durumlarda.Etiketler olmuyor işte, diğer gruptaki etiketim de gitmemişti. Konudan alakasız ama sen bana bozulmadın inşallah, zor da olsa diye bi gönderme yapmışsın. Billy ve senin aranda seçim yaparken çok zorlandığımı belirtmek istemiştim.
Onu öğrendiğim iyi oldu.Maviler gözüküyor da, gittiğini sandım. Alıntı yapınca etiket gidiyor böyle durumlarda.
Yok ya, sıkıntı yok. Uğraşmak geldi içimden de, sonradan sildim. Samimi olduklarına atarsın oy, sen doğru olanı yaptın.
Fragman çıktı fragman. Bir Allah'ın kuluna gitmedi mi etiket?
Sen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu2.Fragman Konuya eklendi!
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı ve izleyen herkes.
Bozulmak demeyelim de, o grupta belirleyici oldun kimi seçeceğime dair. Diğer türlü bekliyordum son ana kadar.Onu öğrendiğim iyi oldu.
Bozulmuş bozulmuş. Benden oy alamayınca hemen gidip rakiplerime oy vermişsin.
Bu tura kadar destek vermiştim sana, yoksa seni severim, ama çok samimi miyiz değiliz evet.
Alıntı yaptığım zaman gelmiştir etiket.Sen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu
2.Fragman Konuya eklendi!
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı ve izleyen herkes.
Sen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu
Serhatın etiketi geldi evetOnu öğrendiğim iyi oldu.
Bozulmuş bozulmuş. Benden oy alamayınca hemen gidip rakiplerime oy vermişsin.
Bu tura kadar destek vermiştim sana, yoksa seni severim, ama çok samimi miyiz değiliz evet.
@Arslan Bey Alıntı etmemişimSerhatın etiketi geldi evet
Cumali Yamacı toparlıyor çok görkemli geldi diziye bakalım
Yok gelmedi, Serhat'ın yaptığı etiketten sonra diğer mesajlara bakarken gördümAlıntı yaptığım zaman gelmiştir etiket.
Ne olacak bu Aras'ın hali ya, başrol diye girdiği dizide önce 2. adamdı şimdi Cumali'yle birlikte 3. sıraya düştüSerhatın etiketi geldi evet
Cumali Yamacı toparlıyor çok görkemli geldi diziye bakalım